Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    10. Listopad 2015. 10:33

Sad sam vidjela da su to dva različita Novalca..a ostaviti cu sada ovu kutiju i pratiti...jesi poslije prešla na običan Novalac ili? I jesi probala onu noćnu formulu?

Ashley
    15. Listopad 2015. 12:01

Lijepi pozdrav svima.
    Mi smo na preporuku divne sestre u bolnici kupili Novalac CC. Hranimo bočicama Avent i Babylove. Ono što mogu reći da mi je lakše hraniti Avent bočicama, mali lakše cica i brže pojede.

nenana
    15. Listopad 2015. 13:15

Hej Ashley, taj je s dodatnim probioticima, ovajnaš je protiv grčeva...dok je bio na Hippu se baš jako mučio i stenjao već dok jede i previjao se..s ovom hranom to ne radi, ali ipak navečer je u suzama, svaki dan od oko pol 21h..ali čini mi se malo manje nego prije..jedino što mu je kakica otvrdnula..prije je kako 2-4 puta na dan i bila je onako kako kažu kašasto žuta..a otkada smo uveli d3, biogaiu i novalac se mijenja...kaka samo jednom dnevno i baš onako kompaktno, mali drekec :) nije više kašasto i više je zelenožute boje..ne znam jel to ok? ima netko iskustva?

Ashley
    18. Listopad 2015. 11:49

nenana, iskreno nisam imala pojma, niti sam nešto posebno oko toga čitala. Kupila sam Am koje mi je sestra preporučila i zadovoljna sam, jer je mali sit i zadovoljan. Vidim da je mali u redu, ne grči se, kaka 1 do 2 x na dan, kakica je žuto-senfaste boje, "čuje" se na kiselo mlijeko/sir; viskoznost: po mome mišljenju, normalna kaka.
    Ostalo, nemam pojma, jer sam mama tek 10ak dana

nenana
    23. Listopad 2015. 17:01

Hvala Luki.. Očito ce malac biti u toj skupini, jedna kakica na dan jer je tak već tjedan dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.