Mila7 jel to Novalac AC? Ako da, jučer smo ga kupili :) sad polako uvodimo..za sad se i poslije njega grci ali nadam se da ce proći!
Proci ce kad beba nauci pravilno jesti. Aero kolike se ne javljaju zbog vrste hrane vec zbog nacina na koji beba jede, pri kojem se naguta zraka I taj zrak uzrokuje smetnje. sto vise stavljat bebu podrigivati tokom hranjenja, s vremenom kad nauci pravilno jesti prestat ce I te kolike. Koju god hranu da das biti ce isto sve dok ne nauci jesti.
14.06.2014. L ♥
Hej Ashley, taj je s dodatnim probioticima, ovajnaš je protiv grčeva...dok je bio na Hippu se baš jako mučio i stenjao već dok jede i previjao se..s ovom hranom to ne radi, ali ipak navečer je u suzama, svaki dan od oko pol 21h..ali čini mi se malo manje nego prije..jedino što mu je kakica otvrdnula..prije je kako 2-4 puta na dan i bila je onako kako kažu kašasto žuta..a otkada smo uveli d3, biogaiu i novalac se mijenja...kaka samo jednom dnevno i baš onako kompaktno, mali drekec :) nije više kašasto i više je zelenožute boje..ne znam jel to ok? ima netko iskustva?
nenana, iskreno nisam imala pojma, niti sam nešto posebno oko toga čitala. Kupila sam Am koje mi je sestra preporučila i zadovoljna sam, jer je mali sit i zadovoljan. Vidim da je mali u redu, ne grči se, kaka 1 do 2 x na dan, kakica je žuto-senfaste boje, "čuje" se na kiselo mlijeko/sir; viskoznost: po mome mišljenju, normalna kaka.
Ostalo, nemam pojma, jer sam mama tek 10ak dana
Hej Ashley, taj je s dodatnim probioticima, ovajnaš je protiv grčeva…dok je bio na Hippu se baš jako mučio i stenjao već dok jede i previjao se..s ovom hranom to ne radi, ali ipak navečer je u suzama, svaki dan od oko pol 21h..ali čini mi se malo manje nego prije..jedino što mu je kakica otvrdnula..prije je kako 2-4 puta na dan i bila je onako kako kažu kašasto žuta..a otkada smo uveli d3, biogaiu i novalac se mijenja…kaka samo jednom dnevno i baš onako kompaktno, mali drekec :) nije više kašasto i više je zelenožute boje..ne znam jel to ok? ima netko iskustva?
Kakica je ok boje, zelenkasta je ili jer taj AD sadrzi malo vise zeljeza nego drugi, a zna biti I zelenkasta boja od oksidacije, kada malo duze kakica stoji prije nego se uspije pokakati. Sve je to u redu.Inace je normalno da dok su na AD-u imaju jednu stolicu dnevno, iako to nije nuzno pravilo.
14.06.2014. L ♥
Sad sam vidjela da su to dva različita Novalca..a ostaviti cu sada ovu kutiju i pratiti…jesi poslije prešla na običan Novalac ili? I jesi probala onu noćnu formulu?
Sorry sto tek sada odgovaram ali malac ne da slobodnog vremena :)U medjuvremenu smo otkrili da je kikac alergican na laktozu tako da do daljnjega koristimo mlijeko bez mlijecnih bjelancevina (kao sto je Allernova )
nenana, iskreno nisam imala pojma, niti sam nešto posebno oko toga čitala. Kupila sam Am koje mi je sestra preporučila i zadovoljna sam, jer je mali sit i zadovoljan. Vidim da je mali u redu, ne grči se, kaka 1 do 2 x na dan, kakica je žuto-senfaste boje, "čuje" se na kiselo mlijeko/sir; viskoznost: po mome mišljenju, normalna kaka.
Draga kakva je sada kakica nakon nekog vremena na Novalcu CC?Mi na AC stvarno teško kakamo pa razmišljam promijeniti na CC..Ajde javi? I jel dajte bebama na AM dodatno vodu ili čaj?
Draga kakva je sada kakica nakon nekog vremena na Novalcu CC?Mi na AC stvarno teško kakamo pa razmišljam promijeniti na CC..Ajde javi? I jel dajte bebama na AM dodatno vodu ili čaj?
Sortiraj odgovore
Najstariji