Ako beba ima problema s probavon onda se daje Novalac IT mi smo na tom mlijeku jer mala nebi kakila po nekoliko dana i kad bi doslo do toga da ide kakit urlikala uzas trajalo bi pola sata i ja bi plakala a njom od muke i otkako je na Novalac IT kaki normalno ali je ima samo 1 put dnevno i zelenkaste je boje nekad zuckasta...
Moja N nikad nije volila caj al u zadnje vrime stalno trazi caj prije spavanja skuzila sam po tome sta bi plakala a odbijala mlijeko i ja ponudim caj i hoce.
Uskoro ce imat 4 mj.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
nenana, iskreno nisam imala pojma, niti sam nešto posebno oko toga čitala. Kupila sam Am koje mi je sestra preporučila i zadovoljna sam, jer je mali sit i zadovoljan. Vidim da je mali u redu, ne grči se, kaka 1 do 2 x na dan, kakica je žuto-senfaste boje, "čuje" se na kiselo mlijeko/sir; viskoznost: po mome mišljenju, normalna kaka.
Ostalo, nemam pojma, jer sam mama tek 10ak danaDraga kakva je sada kakica nakon nekog vremena na Novalcu CC?Mi na AC stvarno teško kakamo pa razmišljam promijeniti na CC..Ajde javi? I jel dajte bebama na AM dodatno vodu ili čaj?
bebe na am moraju piti čaj ili vodu zar ne piše to u uputama, mislim da im to olakšava stolicu
url=https://lilypie.com]
nenana, iskreno nisam imala pojma, niti sam nešto posebno oko toga čitala. Kupila sam Am koje mi je sestra preporučila i zadovoljna sam, jer je mali sit i zadovoljan. Vidim da je mali u redu, ne grči se, kaka 1 do 2 x na dan, kakica je žuto-senfaste boje, "čuje" se na kiselo mlijeko/sir; viskoznost: po mome mišljenju, normalna kaka.
Ostalo, nemam pojma, jer sam mama tek 10ak danaDraga kakva je sada kakica nakon nekog vremena na Novalcu CC?Mi na AC stvarno teško kakamo pa razmišljam promijeniti na CC..Ajde javi? I jel dajte bebama na AM dodatno vodu ili čaj?
Draga,
Stolica je super. Ima ju 2-3 puta na dan. Nema grčeve i ne muči se . Prducka normalno i kada prducne, nasmješi se. Kao da mu je to zabavno ili mu je možda zabavo što je meni zabavno, pa je i njemu zabavno...nemam pojma, ali definitivno ostajem na CC još neko duže vrijeme.
Pitao me je muž kada ćemo promijeniti ili da li ćemo uvesti i neko drugo mlijeko, rekla sam mu ovako: "Gle, on od ovoga nema grčeve, dobro kaka, lijepo spava i dobro se deblja, nema smisla uvoditi i isprobavati nešto drugo, treće kada ovo super funkcionira!"
Uz to, ne dajem mu apsolutno ništa drugo, niti vodu, niti čaj...a i patronažna je rekla da nema potrebe za dodatnom tekućinom.
Ashley super vijesti Prdne i smješka se, slatkiš Prelazimo i mi na CC pa ćemo vidjeti..i naravno da nećeš mijenjti kad je sve super.. cc može imati prvih 12 mjeseci!
Evo, jučer je kakio dva puta, danas tri puta.
Ne znam da li koristiš kakve aplikacije za mobitel. U bolnici sam skinula aplikaciju feed baby u koju bilježiš i hranjenje i kakanje,piškenje, igru, kupanje, presvlačenje a aplikacija ti sve zbraja i olakšava praćenje razvoja bebe. Mene je oduševila jer točno znam kada je i koliko kakao, piškio, spavao, koliko pelena dnevno potrošim, koliko pojede, koliko spava, koliko vremena na hranjenje potrošim.. u svakom slučaju preporučujem aplikaciju ako si poput mene, osoba koja sve bilježi i voli imati uvid u to koliko je beba papala prije tjedan dana i koliko sada papa...
Sortiraj odgovore
Najstariji