Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

deverika

Broj poruka: 147

Prijavi adminu

bokić,
    zadnja dva hranjenja beba je prilično cmoktala i morala sam prekidati hranjenje zbog podrigivanja, sav je bio bijesan, to prije nije radio, on ima 6 tjedana i 4 tjedna uz dojenje kombiniram adaptirano mlijeko.
    Da li je možda u pitanju premala duda?
    unaprijed zahvaljujem

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

deverika

bokić,
    zadnja dva hranjenja beba je prilično cmoktala i morala sam prekidati hranjenje zbog podrigivanja, sav je bio bijesan, to prije nije radio, on ima 6 tjedana i 4 tjedna uz dojenje kombiniram adaptirano mlijeko.
    Da li je možda u pitanju premala duda?
    unaprijed zahvaljujem

teško si mogu predočit kako to izgleda, mi smo imali jedino problem s velikom dudom na bočici - i sad smo još uvik na jedinici. jesi otkrila problem, probala s većom dudicom?

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

I moja je imala nekoliko takvih "fazica". Ništa, kako došlo tako prošlo.

deverika

Prijavi adminu

pa malo da mu nije cijela duda u ustima a sa strane guta zraka

Dea23

Prijavi adminu

Možda je hlapljiv. Evo ja ti govorim iz svog iskustva, imali smo par takvih faza, kao što sam navela. Na početku je bila hlapljiva pa je naaglo išla jest nagutala se zraka i naravno nije mogla nastaviti dok se nije lijepo podrignula. Kasnije, dok nisam skužila da joj se nekakvno ajmo reći vrijeme koje može biti bez hrane produžilo isto je tako jela jer ja bi joj npr složila bocu nakon 3 sata jer je jela svaka tri, a ona je urlala pa sam skužila da jednostavno još nije gladna. 
    Na početku sam i ja kombinirala dojenje i AD i to mi je iskreno bilo koma, nisam znala kolko je pocicala kolko joj još treba itd.. Ja bih ti preporučila kad već kombiniraš da onda bocu dajes npr samo prije spavanja navečer da znaš da je sit. Eto ja vjerujem da ćeš uspjeti samo se treba uhodati i da ćeš odlučiti najbolje.
    A eto sad mi je palo na pamet, pošto i cica, možda mu se boca ne sviđa?

deverika

Prijavi adminu

Hvala ti Dea. Ma da, baš mu se i ne sviđa bočica, jede ju oko 3 puta dnevno i to stvarno kad je jako gladan. Ma ne treba se povoditi za time koliko je djete pojelo. Ima dana kad bi jeo cijeli dan, a ima dana kada i ne. Ni mi nismo svaki dan jednako gladni pa tako i djeca.
    Nego jel ima neki link kako se po starosti djeteta uvode veličine dude?
    Ja vam to ne znam.
    Unaprijed hvala

Dea23

Prijavi adminu

Na svakoj dudi varalici i bočici ti piše veličina. 1 za 0-6 mj, 2 za 6-18 mj itd.. Isto tako svaki proizvođač ima i svoj oblik dude. Moguće da će se dijete naviknuti na jedan oblik pa neće htjeti drugi. Kod moje recimo prolaze sve dude varalice, ali kad je bočica u pitanju prihvaća samo Nukove. Ne znam koje ti koristiš, možda da uzmeš Avent jer ima "oblik bradavice" pa pošto cica vjerojatno će bolje prihvatiti nego Nukovu. Za sad koristiš vel 1, kasnije ćeš vidjeti. Moja je navršila 6.mj ali i dalje koristi bočicu vel 1 jer joj 2 previše curi, a varalicu ima br 2. S vremenom ćeš se ufurati i postati ovisna haha. Mi imamo milijardu duda ja ih samo kupujem, svih veličina i boja

astrid

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

pozdrav cure!imam pitanje.. klinac je star mjesec i pol i nekih mj dana kombiniramo ad i dojenje. ad dobije obavezno prije spavanja (100ml) i prije podne (75-100 kak koji dan), ono kaj mene muči zadnjih par dana je stolica zelenkastai sluzasta. jel to normalno ili da mu mjenjam ad? pije babylove pre, a vidjela sam da ima i pre bio. nema nekih većih problema osim kaj povremno prducka i grči se ali tak je od prvog dana.... help

sutra je novi dan....

Dea23

Prijavi adminu

Ako se ne varam sluzava stolica je znak proljeva. Ja bih promijenila formulu, ali uz savjet pedijatra. I mi smo na početku imali takvu situaciju, ali bez pedice nisam ništa mijejnala. I žena preporučila formulu i sve 5

nenana

Broj poruka: 415

Prijavi adminu

Pozdrav svima, trebam savjet!Malac je od negdje 10tog dana ma Hip bio Combiotiku na preporuku patronažne ali muku mučimo od početka.. Zna stenjati, izvijati se, crvenici u licu, is onda tesko prdne, pa na pola boce radi facu kao da mu se gadi i odbija.. Uglavnom hranjenje traje sto godine a poslije se previja, zna stenjati i u snu..mislila sam da su i grčevi krenuli jer je par puta ima bolne grčevite epizode plakanja ali nije onako kako opisuju grčeve..poslije hranjenja kreće uspavljivanje koje je jako teško i ispada da jako malo spava između hranjenja, a jede svaka 2,5-3h..Da li mijenjati hranu?pedijatrica kaze ne, kao sve je to isto, frendovi kažu da se znali mijenjati i vise puta dok ne nadu koja odgovara Itd..svatko ima svoje mišljenje..mislila sam probati Nan ili Aptamil..Nan su neke frendice isprobale prvi Sensitive pa 1,2,3,4 i bile jako zadovoljene..ima li tko iskustva?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.