Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    05. Listopad 2015. 11:54

Papa jedinicu, nine jeo PRE

Bljubica
    05. Listopad 2015. 12:04

nenana, baš kako je Ryanne rekla, vjerojatno se još privikava i na taj način hranjenja i probavljanja, koliko mu je sad? grčići se javljaju oko 3.tjedna života
    moj savjet ti je prije tog 3.tj ne eksperimentirat s mlijekom. mi smo imali istu situaciju s bebimilom, pa smo se pribacili na hipp bio, pa nije prolazilo, pa tek kad smo prešli na hipp bio combiotik situacija se popravila. postoje pravila o mijenjanju dohrane - moraš postepeno uvodit jedan obrok nove formule dok u potpunosti ne zamijeniš prvu formulu.

teško je dat savjet koje je mlijeko najbolje, kad svakom bebaču odgovara neko drugo. Duji je eto taj hipp bia super, a kad smo se pribacili sa 6ipo mj na 2, opet sve isto kao na početku. pustila sam 10ak dana da se privikne, ali nije prolazilo i sad smo na dm-ovom babylove i s njim je sve prošlo!

Ryanne
    05. Listopad 2015. 15:54

Da, primjetila sam da mi se najvise grci na najbolnijoj dojci. I promijenila sam polozaje dojenja i isto je. Ali na toj dojci imam vecu bradavicu i vjerujem da ju to zbunjuje makar pazim da obuhvati i veci dio aureole oko bradavice. 

Na sesiric mi pak nista ne izvuce pa mi i ta opcija pada u vodu. 

Nadam se da ce biti bolje kako ona raste.

Mila7
    09. Listopad 2015. 22:16

Moj odgovor se odnosi na ninana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.