nenana, baš kako je Ryanne rekla, vjerojatno se još privikava i na taj način hranjenja i probavljanja, koliko mu je sad? grčići se javljaju oko 3.tjedna života
moj savjet ti je prije tog 3.tj ne eksperimentirat s mlijekom. mi smo imali istu situaciju s bebimilom, pa smo se pribacili na hipp bio, pa nije prolazilo, pa tek kad smo prešli na hipp bio combiotik situacija se popravila. postoje pravila o mijenjanju dohrane - moraš postepeno uvodit jedan obrok nove formule dok u potpunosti ne zamijeniš prvu formulu.
teško je dat savjet koje je mlijeko najbolje, kad svakom bebaču odgovara neko drugo. Duji je eto taj hipp bia super, a kad smo se pribacili sa 6ipo mj na 2, opet sve isto kao na početku. pustila sam 10ak dana da se privikne, ali nije prolazilo i sad smo na dm-ovom babylove i s njim je sve prošlo!
Da, primjetila sam da mi se najvise grci na najbolnijoj dojci. I promijenila sam polozaje dojenja i isto je. Ali na toj dojci imam vecu bradavicu i vjerujem da ju to zbunjuje makar pazim da obuhvati i veci dio aureole oko bradavice.
Na sesiric mi pak nista ne izvuce pa mi i ta opcija pada u vodu.
Nadam se da ce biti bolje kako ona raste.
Sortiraj odgovore
Najstariji