Koje dude tj. bočice vi koristite?Danas je bolje papio i tražio svaka dva-dva i pol sata i jos je vode pio 😊I daj mi reci jel uspjevam po onoj knjizi rutinu provoditi?
ej draga,
sorry uopće nisam primjetila da si me pitala (tema mi je ispala iz vidokruga)
Gle, koristim Avent i njihov sterilizator za mikrovalnu. Nije da sam birala i nešto posebno pametna vezano za te dude, dobila sam na poklon od frendice koja si je to kupila, ali nikada koristila jer doji.Po onoj knjizi, "sretno dijete", oko 50% . Ne mogu sve, jer ne želi na 4 sata hranjenja po danu, ali po noći je tako.
Naš je raspored:
08.00, presvačenje i hranjenje (sada je već na 100 ml...)
11.00. presvačenje i hranjenje
14.00.presvačenje i hranjenje
17.00 presvačenje i hranjenje
20.00 presvačenje i hranjenje
22.00.(kupanje 2x tjedno)
00.00 presvačenje i hranjenje
04.00 presvačenje i hranjenje
08.00 presvačenje i hranjenjeDopodne ne spava, možda 1-2 sata, onako kunja, na balkonu sada kada nema magle, ostalo ili gleda u akvarij, ili mi je u krilu dok sam na kompjuteru i obavezno sluša muziku (relax i klasiku...što sam slušala dok sam bila trudna)
Ashley super vijesti Prdne i smješka se, slatkiš Prelazimo i mi na CC pa ćemo vidjeti..i naravno da nećeš mijenjti kad je sve super.. cc može imati prvih 12 mjeseci!Evo, jučer je kakio dva puta, danas tri puta.
Ne znam da li koristiš kakve aplikacije za mobitel. U bolnici sam skinula aplikaciju feed baby u koju bilježiš i hranjenje i kakanje,piškenje, igru, kupanje, presvlačenje a aplikacija ti sve zbraja i olakšava praćenje razvoja bebe. Mene je oduševila jer točno znam kada je i koliko kakao, piškio, spavao, koliko pelena dnevno potrošim, koliko pojede, koliko spava, koliko vremena na hranjenje potrošim.. u svakom slučaju preporučujem aplikaciju ako si poput mene, osoba koja sve bilježi i voli imati uvid u to koliko je beba papala prije tjedan dana i koliko sada papa…
Ja sam isto frikusa koja sve biljezi i koristim Feed pro od prvih dana i stvarno preporucujem.
Jedina stvar koja mi nedostaje je mogucnost unosa dohrane u drugim jedinicama osim gramima.
Moja beba od 3 tjedna je od rođenja na dojenju + ad s obzirom da ispočetka nisam imala mlijeka koje bi zadovoljilo njene potrebe ali ide nam sve bolje, s vremenom će vjerojatno biti dovoljno. Ipak, brine me što nakon što pojede ad ne prođe ni 15min, počne se grčit, zacrveni se u facici, pa prducka i kaki.. ali izgleda da se jako muči. Mogu li na svoju ruku promijenit adaptirano i koje mi preporučate? Do sad je bila na bebimilu. Hvala.
Moja beba od 3 tjedna je od rođenja na dojenju + ad s obzirom da ispočetka nisam imala mlijeka koje bi zadovoljilo njene potrebe ali ide nam sve bolje, s vremenom će vjerojatno biti dovoljno. Ipak, brine me što nakon što pojede ad ne prođe ni 15min, počne se grčit, zacrveni se u facici, pa prducka i kaki.. ali izgleda da se jako muči. Mogu li na svoju ruku promijenit adaptirano i koje mi preporučate? Do sad je bila na bebimilu. Hvala.
Ako misliš da se grči zbog Ad, pokušaj sa Novalac CC. Mi smo od početka na tom mlijeku i nema grčeve. Prducka i kaki normalno.
Pozdrav adaptirani :)) Dugo me nije bilo, ali djevojčica je zahtjevna. Puni 11 mj, hoda pomalo, puza na najjače, priča, sve ju zanima. Htjela sam vas malo pitati u vezi dohrane s obzirom da sve živo što nađem za dohranu je vezano uz dohranu dojenih beba.Mi imamo sljedeći raspored:
9:00 doručak- samo voće, tek tu i tamo, možda jednom tjedno zobene pahuljice ubacim, ali 99% isključivo čisto voće
13,30 ručak- povrće ili povrće s mesom (nikada ne dajem žitarice za ručak, ponekad rižu ili proso)
16:00 užina - voće ili voće s jogurtom
19:00 večera - mliječno žitna kašica, gris od pira, običan gris, 7-corn ili sl. E sad, to sve super funkcionira s obrocima i oće papat ALI. Prije spavanja traži bocu. To je oke. I pred jutro, zaboravila sam napisat. I to bi kao tak trebalo, mlijeko ujutro i navečer. Ali ona se po noći budi i traži mlijeko. A do unazad dva mj je spavala cijelu noć. I sad odjenom kao ne može. Krokodilske suze. Popije pred spavanje 210 ml, pred jutro 180ml, a po noći nažica oko 100
Oprostite što sam oduljila, ali evo baš me zanima kako to kod vas izgleda. Ona je konstantno, ali cure moje konstantno u pokretu.Razumijem ja da se puno troši. A unatoč tome je bucika. Ima 75 cm i 10700. Stvarno se trudim, ne jede slatko ništa, sve joj domaće radim, osim ponekad ta instant žitna kašica navečer. Jel ju mlijeko deblja? Čitam da u njenoj dobi treba oko 500 ml mlijeka. I to je oke. Ili jednostavno je bucka
Pozdrav adaptirani :)) Dugo me nije bilo, ali djevojčica je zahtjevna. Puni 11 mj, hoda pomalo, puza na najjače, priča, sve ju zanima. Htjela sam vas malo pitati u vezi dohrane s obzirom da sve živo što nađem za dohranu je vezano uz dohranu dojenih beba.Mi imamo sljedeći raspored:
9:00 doručak- samo voće, tek tu i tamo, možda jednom tjedno zobene pahuljice ubacim, ali 99% isključivo čisto voće
13,30 ručak- povrće ili povrće s mesom (nikada ne dajem žitarice za ručak, ponekad rižu ili proso)
16:00 užina - voće ili voće s jogurtom
19:00 večera - mliječno žitna kašica, gris od pira, običan gris, 7-corn ili sl. E sad, to sve super funkcionira s obrocima i oće papat ALI. Prije spavanja traži bocu. To je oke. I pred jutro, zaboravila sam napisat. I to bi kao tak trebalo, mlijeko ujutro i navečer. Ali ona se po noći budi i traži mlijeko. A do unazad dva mj je spavala cijelu noć. I sad odjenom kao ne može. Krokodilske suze. Popije pred spavanje 210 ml, pred jutro 180ml, a po noći nažica oko 100
Oprostite što sam oduljila, ali evo baš me zanima kako to kod vas izgleda. Ona je konstantno, ali cure moje konstantno u pokretu.Razumijem ja da se puno troši. A unatoč tome je bucika. Ima 75 cm i 10700. Stvarno se trudim, ne jede slatko ništa, sve joj domaće radim, osim ponekad ta instant žitna kašica navečer. Jel ju mlijeko deblja? Čitam da u njenoj dobi treba oko 500 ml mlijeka. I to je oke. Ili jednostavno je bucka
Je li ti na adaptiranom mlijeku?
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji