Koje dude tj. bočice vi koristite?
Danas je bolje papio i tražio svaka dva-dva i pol sata i jos je vode pio 😊
I daj mi reci jel uspjevam po onoj knjizi rutinu provoditi?
Koje dude tj. bočice vi koristite?
Danas je bolje papio i tražio svaka dva-dva i pol sata i jos je vode pio 😊
I daj mi reci jel uspjevam po onoj knjizi rutinu provoditi?
Moj je na ad od 2 tjedna starosti. Dajemo mu babylove bio pre (od dm-a), nema grčeva, jede u prosjeku svaka 3 sata. sad sa 6 tjedana za jedan obrok pojede 130 ml. Nakon mjesec dana (na pregledu) je dobio 1 kg i 5 cm. Rođen sa 3160 g i 48 cm.
Moja beba od 3 tjedna je od rođenja na dojenju + ad s obzirom da ispočetka nisam imala mlijeka koje bi zadovoljilo njene potrebe ali ide nam sve bolje, s vremenom će vjerojatno biti dovoljno. Ipak, brine me što nakon što pojede ad ne prođe ni 15min, počne se grčit, zacrveni se u facici, pa prducka i kaki.. ali izgleda da se jako muči. Mogu li na svoju ruku promijenit adaptirano i koje mi preporučate? Do sad je bila na bebimilu. Hvala.
Pozdrav adaptirani :)) Dugo me nije bilo, ali djevojčica je zahtjevna. Puni 11 mj, hoda pomalo, puza na najjače, priča, sve ju zanima. Htjela sam vas malo pitati u vezi dohrane s obzirom da sve živo što nađem za dohranu je vezano uz dohranu dojenih beba.
Mi imamo sljedeći raspored:
9:00 doručak- samo voće, tek tu i tamo, možda jednom tjedno zobene pahuljice ubacim, ali 99% isključivo čisto voće
13,30 ručak- povrće ili povrće s mesom (nikada ne dajem žitarice za ručak, ponekad rižu ili proso)
16:00 užina - voće ili voće s jogurtom
19:00 večera - mliječno žitna kašica, gris od pira, običan gris, 7-corn ili sl.
E sad, to sve super funkcionira s obrocima i oće papat ALI. Prije spavanja traži bocu. To je oke. I pred jutro, zaboravila sam napisat. I to bi kao tak trebalo, mlijeko ujutro i navečer. Ali ona se po noći budi i traži mlijeko. A do unazad dva mj je spavala cijelu noć. I sad odjenom kao ne može. Krokodilske suze. Popije pred spavanje 210 ml, pred jutro 180ml, a po noći nažica oko 100
Oprostite što sam oduljila, ali evo baš me zanima kako to kod vas izgleda. Ona je konstantno, ali cure moje konstantno u pokretu.Razumijem ja da se puno troši. A unatoč tome je bucika. Ima 75 cm i 10700. Stvarno se trudim, ne jede slatko ništa, sve joj domaće radim, osim ponekad ta instant žitna kašica navečer. Jel ju mlijeko deblja? Čitam da u njenoj dobi treba oko 500 ml mlijeka. I to je oke. Ili jednostavno je bucka
Sortiraj odgovore
Najstariji