Sta dajete onda kao treći obrok? Samo zitarice ili... Prije spavanja?Nismo jos uveli treci obrok sad cemo kroz koji dan
Nan 2 e ovako prije dva dana sam joj uvela umjesto nan 1 i danas za Dorucak nakon keksolina obicno popije 30-40ml Nana i nije htjela..sad za rucak sam joj dala kasicu jabuka banana kruska zitarice i to je sve pojela al i opet nije htjela nana 2 sto inace uvjek tako imamo rutinu..da bi se nakon 10 minuta tako jako ispovracala..dok sam ju presvukla dala malo vodice prokuhane hladne i opet ..evo dosad je pet puta povratila..zvala sam pedijatricu kaze moze i od nan2 jer smo tek poceli moze bit i virozice sad vladaju evo je ljubav moj zaspala sad tak je bljeda :( ovo nam je prvi put da je povratila..sad uopce neznam sta bi joj dala jest kad se probudi...
zebrica
Citam vase postove i moj malis jede ocito jaaako puno. Evo otprilike nas dan:
jutro cca 8:00 mlijeko
oko 10-11 vocna kasica
oko 13-14mlijeko
oko 16 povrce
oko 19-20 keksolino-rizolino na mlijeku
oko 24 mlijeko
+ nocu mlijeko kad se probudi.
Gledam kako vasi jedu pa mi se moj cini prascic. Doduse nikada nije povratio i gladan je ako mu ne dam. Cak mi se cini da se nije nesto specijalno udebljao. Bas sam zbunjena. Sa 5 ipo mj imao je 8,5 kg i 72 mozda mu vise treba jer je veliki?
antonio...imaš kakvu zgodnu kombinaciju za povrće,mi smo tek počeli ovaj tjedan,danas ide tikvica
Antonio ja ti svome pred spavanje stavim dva plazma keksa i dozu rizolina(,onu od adaptiranog mlijeka) u mlijeko i kad se otopi sve smaze a rizolino sam skoro povrati. Pokusaj tako.
Moj jede sve ali mu je isto draze povrce od voca pogotovo onog sladjeg.
Do sada miksevi su nam bili blitva-mrkva, tikvica-krumpir, mrkva-tikvica, riza-tikvica....
Jedino mu nisam davala maslinovo ulje?!?
Ja navečer skuham griza i pomiješam sa AD i njemu je super i mogu reći da mi puno bolje spava od kada ima poštenu večeru. Probala sam rižine pahuljice i još neke 7 vrsta u jednom od toga kaka ko zeko ili uopće ne pa sam odustala. Kaj još dajete navečer a da nisu rižolina i keksolina?
Nalah .. povrće možeš dati tikvicu , mrkvu, korabicu za početak . Ja sada sa 7mj mu kuham sve kaj imam pametno. tikvicu , mrkvu, karfiol, korabicu, , špinat ,blitvu je jeo sa nepunih 6 mj, krumpir, brokulu... Umiješam i malo maslinovog ulja ako ima tvrdu kakicu ili dodam juhice što sam sebi skuhala u njegovu kašicu.
Jojo kad ste poceli sa maslinovim i grizom. Ja sam izbacila sad rizolino jer mi je poceo imat problema sa stolicom odjednom. Doduse mijesamo 1 i 2 adaptiranog, i zubici rastu pa ga mozda i to muci a ne iskljucivo rizolino.
Nisam znala da griz ne zatvara!?!
I moj puno bolje spava otkad navecer nije samo mlijeko iako jos nista od cijele noci.
Sortiraj odgovore
Najstariji