Ja navečer skuham griza i pomiješam sa AD i njemu je super i mogu reći da mi puno bolje spava od kada ima poštenu večeru. Probala sam rižine pahuljice i još neke 7 vrsta u jednom od toga kaka ko zeko ili uopće ne pa sam odustala. Kaj još dajete navečer a da nisu rižolina i keksolina?
Nalah .. povrće možeš dati tikvicu , mrkvu, korabicu za početak . Ja sada sa 7mj mu kuham sve kaj imam pametno. tikvicu , mrkvu, karfiol, korabicu, , špinat ,blitvu je jeo sa nepunih 6 mj, krumpir, brokulu… Umiješam i malo maslinovog ulja ako ima tvrdu kakicu ili dodam juhice što sam sebi skuhala u njegovu kašicu.
Dal je tvoj malac na ciki ili na ad zanima me jer mi cicamo a mozda da mu spremim za veceru isto tako nesto tipa griz sa mlijekom pa me zanima koji ad da kupim nemam pojma o tome kaj da gledam kad kupujem
Da na cici je ali nemam ja više toliko da se izdojim navečer . Skuham griz na vodi i dodam napravljenu bočicu nana 1 jer je lakši od 2 a to je dobivao i u bolnici . AD se ne kuha s grizom nego se gotov umješa u griz da ga malo razrijediš. Isto možeš sa nekim drugim žitaricama . Neke mame koriste rižino mlijeko umjesto AD ali to mi je nekako ...ma nepotrebno.
Crna mala .počela sam sa maslinovim kada je imao punih 6 mj. umješam u povrće ili palentu kap dvije kada kuham, bude mu super ili kada je eto riža ili krumpir na meniju. Griz ne zatvara ali te rižine pahuljice i riža općenito ga zatvori skroz a od griza mu je super. Ima još ok žitarica koje ne zatvaraju treba isprobati pa vidjeti što bebama paše za probavu.
Da na cici je ali nemam ja više toliko da se izdojim navečer . Skuham griz na vodi i dodam napravljenu bočicu nana 1 jer je lakši od 2 a to je dobivao i u bolnici . AD se ne kuha s grizom nego se gotov umješa u griz da ga malo razrijediš. Isto možeš sa nekim drugim žitaricama . Neke mame koriste rižino mlijeko umjesto AD ali to mi je nekako …ma nepotrebno.
Da ni ja nemam toliko vise nis onda cu i ja kupit taj nan 1 pa mu napraviti navecer
Sortiraj odgovore
Najstariji