Da na cici je ali nemam ja više toliko da se izdojim navečer . Skuham griz na vodi i dodam napravljenu bočicu nana 1 jer je lakši od 2 a to je dobivao i u bolnici . AD se ne kuha s grizom nego se gotov umješa u griz da ga malo razrijediš. Isto možeš sa nekim drugim žitaricama . Neke mame koriste rižino mlijeko umjesto AD ali to mi je nekako ...ma nepotrebno.
Crna mala .počela sam sa maslinovim kada je imao punih 6 mj. umješam u povrće ili palentu kap dvije kada kuham, bude mu super ili kada je eto riža ili krumpir na meniju. Griz ne zatvara ali te rižine pahuljice i riža općenito ga zatvori skroz a od griza mu je super. Ima još ok žitarica koje ne zatvaraju treba isprobati pa vidjeti što bebama paše za probavu.
Jos samo da pitam griz moze onaj plavo pakiranje sa bebicom na slici ili ?moze bilo koji.?hvalaa
Hej curke!
Moja papa još uvijek dozu za 3 i 4 mj. Oko 150 ml popije. Jede bocu u 4 ujutro, u 8 ujutro, u 11 povrće, u 2 boca, u 5 malo voćke neke i u 7 bočica s maaalo rižinih pahulja. :))
Oko 7,8 navečer mu smućkam večeru. On ne ide rano spavati jedva ga natjeram do pola 10 da zaspe najranije 9 . Ako tvoj ide spavati u 8 daj mu večeru oko 7.
Sortiraj odgovore
Najstariji