Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MAMA X2

Broj poruka: 444

Prijavi adminu

Jojo

Ja navečer skuham griza i pomiješam sa AD i njemu je super i mogu reći da mi puno bolje spava od kada ima poštenu večeru. Probala sam rižine pahuljice i još neke 7 vrsta u jednom od toga kaka ko zeko ili uopće ne pa sam odustala.  Kaj još dajete navečer a da nisu rižolina i keksolina?
    Nalah .. povrće možeš dati tikvicu , mrkvu, korabicu za početak . Ja sada sa 7mj mu kuham sve kaj imam pametno. tikvicu , mrkvu, karfiol, korabicu,  , špinat ,blitvu je jeo sa nepunih 6 mj, krumpir, brokulu…  Umiješam i malo maslinovog ulja ako ima tvrdu kakicu ili dodam juhice što sam sebi skuhala u njegovu kašicu.

Dal je tvoj malac na ciki ili na ad zanima me jer mi cicamo a mozda da mu spremim za veceru isto tako nesto tipa griz sa mlijekom pa me zanima koji ad da kupim nemam pojma o tome kaj da gledam kad kupujem

Jojo5

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Da na cici je ali nemam ja više toliko da se izdojim navečer . Skuham griz na vodi i dodam napravljenu bočicu nana 1 jer je lakši od 2 a to je dobivao i u bolnici . AD se ne kuha s grizom nego se gotov umješa u griz da ga malo razrijediš.  Isto možeš sa nekim drugim žitaricama . Neke mame koriste rižino mlijeko umjesto AD ali to mi je nekako ...ma nepotrebno.

Jojo5

Prijavi adminu

Crna mala .počela sam sa maslinovim kada je imao punih 6 mj. umješam u povrće ili palentu kap dvije kada kuham, bude mu super ili kada je eto riža ili krumpir na meniju. Griz ne zatvara ali te rižine pahuljice i riža općenito ga zatvori skroz a od griza mu je super. Ima još ok žitarica koje ne zatvaraju treba isprobati pa vidjeti što bebama paše za probavu.

MAMA X2

Prijavi adminu

Jojo

Da na cici je ali nemam ja više toliko da se izdojim navečer . Skuham griz na vodi i dodam napravljenu bočicu nana 1 jer je lakši od 2 a to je dobivao i u bolnici . AD se ne kuha s grizom nego se gotov umješa u griz da ga malo razrijediš.  Isto možeš sa nekim drugim žitaricama . Neke mame koriste rižino mlijeko umjesto AD ali to mi je nekako …ma nepotrebno.

Da ni ja nemam toliko vise nis onda cu i ja kupit taj nan 1 pa mu napraviti navecer

MAMA X2

Prijavi adminu

Jos samo da pitam griz moze onaj plavo pakiranje sa bebicom na slici ili ?moze bilo koji.?hvalaa

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Hej curke! 
    Moja papa još uvijek dozu za 3 i 4 mj. Oko 150 ml popije. Jede bocu u 4 ujutro, u 8 ujutro, u 11 povrće, u 2 boca, u 5 malo voćke neke i u 7 bočica s maaalo rižinih pahulja. :))

Jojo5

Prijavi adminu

ja sam kupila taj s bebom na slici

MAMA X2

Prijavi adminu

Jojo

ja sam kupila taj s bebom na slici

Ok fala bdem i ja a u koliko sati mu das navecer griz

Jojo5

Prijavi adminu

Oko 7,8 navečer mu smućkam večeru. On ne ide rano spavati jedva ga natjeram do pola 10 da zaspe najranije 9 . Ako tvoj ide spavati u 8 daj mu večeru oko 7.

MAMA X2

Prijavi adminu

Jojo

Oko 7,8 navečer mu smućkam večeru. On ne ide rano spavati jedva ga natjeram do pola 10 da zaspe najranije 9 . Ako tvoj ide spavati u 8 daj mu večeru oko 7.

Da tak ide oko 8 pol 9 hvalaaa dragaa

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.