Molim pomoc… Malecka 3 mj stara. Na Pre Hipu smo, pocela je bljuckati kod podrigA… Presli bi na 1??? Dali je zasitnija ??? Inace jede svaka 2 i po sata. Hoce li nestati bljuckanje ??? Koje se prije nije javljalo….. Imam osjecaj da joj je taj pre slab… Ima 6 kg
Zasto ste jos uvijek na pre? On se obicno daje ispocetka, samo jedna kutija da se beba navikne na AD, da joj ne padne odmah jako na zeludac, beba od 3 mjeseca je vec odavno trebala biti na 1.
14.06.2014. L ♥
Molim vas pomoc, mali mi ima mjesec i pol dana, prestali s dojenjem kad je navrsio mjesec dana, na novalacu smo, ali trazi mi jest svaka 2 sata i pojede svaki put 120 ml, to je puno :/ neznam sta da radim…
hmm, ne pratim ovu temu više, ali ako još nisi riješila problem, daj mu night formula od Novalca, ona je sporije probavljiva, pa će mu duže trebati da provari što je pojeo.
Pozdrav,
Da li netko koristi Topfer ad?
Mališa ima 3 mj, a meni polako počinje falit mljeka pa ćemo morat ubacit nešto ad. Inače se isključivo izdajam i spašava nas zamrznuto mljeko. Radim na tome da povećam količinu s češćim izdajanjem, ali vidjet ćemo.
Mi koristili jednu kutiju. Bili zadovoljni.
No bila patronozna s vagom prosli tjedan i dobili samo 200g od porodajne pa rekla da mjenjam mlijeko da mozda nije hranjivo dovoljno.
Nemam pojma
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav svima, nova sam ovdje pa eto da vas sve prvo pozdravim :)Trebam roditi kroz koji dan (termin 15.07.) i nažalost necu smjet dojiti jer mi tablete koje pijem radi zdravstvenog stanja to ne dozvoljavaju. Trebalo mi je neko vrijeme da se saberem i prihvatim da svom djetetu necu moc dati svoje mlijeko ali ok, tu smo gdje jesmo pa rekoh hajde da se prilagodimo;
dakle, istražila sam sve forume i dosta roditelja ispitivala i razgovarala sa par pedijatrica koje znam privatno i kada se crta podvuce odlučila sam se za Aptamil.Zanimaju me vaa iskustva sa navedenim mlijekom pa slobodno napisite koju pametnu.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji