Molim pomoc... Malecka 3 mj stara. Na Pre Hipu smo, pocela je bljuckati kod podrigA... Presli bi na 1??? Dali je zasitnija ??? Inace jede svaka 2 i po sata. Hoce li nestati bljuckanje ??? Koje se prije nije javljalo..... Imam osjecaj da joj je taj pre slab... Ima 6 kg
Molim vas pomoc, mali mi ima mjesec i pol dana, prestali s dojenjem kad je navrsio mjesec dana, na novalacu smo, ali trazi mi jest svaka 2 sata i pojede svaki put 120 ml, to je puno :/ neznam sta da radim...
L<3 B<3
Pozdrav cure,
mene zanima da li netko od vas koristi Babylove PRE / BIO ili obični.? Iskustva?
Moja malena teško može podrignuti,i jako teško kaki (pila je PRENan prvo,zatim NAN).
Hvala unaprijed :)
Pozdrav,
Da li netko koristi Topfer ad?
Mališa ima 3 mj, a meni polako počinje falit mljeka pa ćemo morat ubacit nešto ad. Inače se isključivo izdajam i spašava nas zamrznuto mljeko. Radim na tome da povećam količinu s češćim izdajanjem, ali vidjet ćemo.
Pozdrav svima, nova sam ovdje pa eto da vas sve prvo pozdravim :)
Trebam roditi kroz koji dan (termin 15.07.) i nažalost necu smjet dojiti jer mi tablete koje pijem radi zdravstvenog stanja to ne dozvoljavaju. Trebalo mi je neko vrijeme da se saberem i prihvatim da svom djetetu necu moc dati svoje mlijeko ali ok, tu smo gdje jesmo pa rekoh hajde da se prilagodimo;
dakle, istražila sam sve forume i dosta roditelja ispitivala i razgovarala sa par pedijatrica koje znam privatno i kada se crta podvuce odlučila sam se za Aptamil.
Zanimaju me vaa iskustva sa navedenim mlijekom pa slobodno napisite koju pametnu.. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji