Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariabubalica
    23. Prosinac 2015. 17:44

Molim pomoc... Malecka 3 mj stara. Na Pre Hipu smo, pocela je bljuckati kod podrigA... Presli bi na 1??? Dali je zasitnija ??? Inace jede  svaka 2 i po sata. Hoce li nestati bljuckanje ??? Koje se prije nije javljalo..... Imam osjecaj da joj je taj pre slab... Ima 6 kg

Loli22
    05. Veljača 2016. 19:47

Molim vas pomoc, mali mi ima mjesec i pol dana, prestali s dojenjem kad je navrsio mjesec dana, na novalacu smo, ali trazi mi jest svaka 2 sata i pojede svaki put 120 ml, to je puno :/ neznam sta da radim...

L<3 B<3

• Kriszta
    18. Travanj 2016. 17:32

Pozdrav cure,

mene zanima da li netko od vas koristi Babylove PRE / BIO ili obični.? Iskustva?
    Moja malena teško može podrignuti,i jako teško kaki (pila je PRENan prvo,zatim NAN).
    Hvala unaprijed :)

nasdva
    29. Lipanj 2016. 17:16

Pozdrav,
    Da li netko koristi Topfer ad?
     Mališa ima 3 mj, a meni polako počinje falit mljeka pa ćemo morat ubacit nešto ad. Inače se isključivo izdajam i spašava nas zamrznuto mljeko. Radim na tome da povećam količinu s češćim izdajanjem, ali vidjet ćemo.

• rudav
    08. Srpanj 2016. 20:47

Pozdrav svima, nova sam ovdje pa eto da vas sve prvo pozdravim :)

Trebam roditi kroz koji dan (termin 15.07.) i nažalost necu smjet dojiti jer mi tablete koje pijem radi zdravstvenog stanja to ne dozvoljavaju. Trebalo mi je neko vrijeme da se saberem i prihvatim da svom djetetu necu moc dati svoje mlijeko ali ok, tu smo gdje jesmo pa rekoh hajde da se prilagodimo;
    dakle, istražila sam sve forume i dosta roditelja ispitivala i razgovarala sa par pedijatrica koje znam privatno i kada se crta podvuce odlučila sam se za Aptamil.

Zanimaju me vaa iskustva sa navedenim mlijekom pa slobodno napisite koju pametnu.. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.