Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Florina

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Mila

Bila je nestasica Nan sensitiva a jedna prodavacica mi je rekla da je razlog sto Nestle vise nece biti zastupnik. Zvala sam Nestle i kazu da mora biti na prodajnim mjestima sto nije tocna informacija jer ga je vrlo tesko za naci.Ja sam neku kolicinu nasla u DM-u i stvorila si dobru zalihu…nadam se da ce se ubrzo to rijesiti, koji god razlog bio.

Da, na njihovoj facebook stranici piše nešto tipa "NAN sensitive opet dostupan..." i stoji slika tog eksperta. I ja obilazim okolo i kupujem gdi nađem ali nema baš.... našla u kozmu dva komada i jedan u ljekarni.... 

antonio

Broj poruka: 1335

Prijavi adminu

Cure evo i ja koristim taj nan sensitiv i meni su isto rekli da je to sad novo pakovanje ali da je satav isti.,.,nisam jos pocela ga kupovati jer sam si bila napravila veliku zalihu kad je bila nestasica

• mara22

Broj poruka: 38

Prijavi adminu

mene zanima jel se može dati Nan2 ako beba nema još 6 mj. za 15 dana puni 6 a imam Nan2 na lageru i ne znam jel trebam dokupiti još za taj period Nan1, hvala

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

mara

mene zanima jel se može dati Nan2 ako beba nema još 6 mj. za 15 dana puni 6 a imam Nan2 na lageru i ne znam jel trebam dokupiti još za taj period Nan1, hvala

Ja sam isto pitala pedijatricu jer punimo ubrzo 6 mozemo li prec na dvojku. Rekla mi je bolje sacekat do punih 6. Ne znam sta znaci dan gori doli ali pretpostavljam da je teze probavljivo pa je bolje pricekati.

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Evo mi smo prešli na Nan 2 imamo 7 mjeseci 

zebrica

Pilici

Prijavi adminu

Da vas pitam koliko vam sad dnevno bebe papaju mljeka? 
    Moja je na dva obroka kasice i imamo dva obroka mljeka....uskoro idemo na treći obrok

zebrica

• dalia03

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Moj ima 8.mj.ujutro je mlijeko na bočicu,sljedeće je voće,za ručak povrće,meso...popodne međuobrok,jogurt,puding...i navečer prije spavanja čokolino ili rižine pahuljice...znači samo jedan obrok mlijeka na bočicu,ostalo je sve na žličicu

Pilici

Prijavi adminu

Mi ujutro papamo frutolino ili rizine pahuljice,keksolino sve na mljeku napravim rucak nam je jedan dan voće drugi povrće i tu joj napravim 90ml nana koji uvijek borbu vodimo da popije i navecer prije spavanja nan..sad cu joj pocet uvodit i za veceru voce i opet joj nudit malo mljeka..

zebrica

• Majica7

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Ja sam dojila svoje dijete do prije dva tjedna i sad sam presla na adaptirano. čula sam od tete iz Njemačke za Topfer mliječne formule pa sam probala i mogu reći da je dijete super na tome. Nije razvikana hrana, ali je odlična, barem mom djetetu. Odmah je prihvatila i super napreduje. Dajem od pića samo vodu i malo sokića.

Majica

• dalia03

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Zebrica

Mi ujutro papamo frutolino ili rizine pahuljice,keksolino sve na mljeku napravim rucak nam je jedan dan voće drugi povrće i tu joj napravim 90ml nana koji uvijek borbu vodimo da popije i navecer prije spavanja nan..sad cu joj pocet uvodit i za veceru voce i opet joj nudit malo mljeka..

Zebrice nemoj joj davat voće skroz navečer prije spavanja,neće ga dobro probavit,ostavi joj  mliječni obrok prije spavanja,voće joj možeš dati ili dopodne,ili popodne kao međuobrok

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.