Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    28. Travanj 2015. 12:22

Cure evo i ja koristim taj nan sensitiv i meni su isto rekli da je to sad novo pakovanje ali da je satav isti.,.,nisam jos pocela ga kupovati jer sam si bila napravila veliku zalihu kad je bila nestasica

• mara22
    11. Lipanj 2015. 15:20

mene zanima jel se može dati Nan2 ako beba nema još 6 mj. za 15 dana puni 6 a imam Nan2 na lageru i ne znam jel trebam dokupiti još za taj period Nan1, hvala

crnamala
    13. Lipanj 2015. 22:59

mara

mene zanima jel se može dati Nan2 ako beba nema još 6 mj. za 15 dana puni 6 a imam Nan2 na lageru i ne znam jel trebam dokupiti još za taj period Nan1, hvala

Ja sam isto pitala pedijatricu jer punimo ubrzo 6 mozemo li prec na dvojku. Rekla mi je bolje sacekat do punih 6. Ne znam sta znaci dan gori doli ali pretpostavljam da je teze probavljivo pa je bolje pricekati.

Pilici
    15. Lipanj 2015. 09:35

Evo mi smo prešli na Nan 2 imamo 7 mjeseci 

zebrica

Pilici
    15. Lipanj 2015. 09:37

Da vas pitam koliko vam sad dnevno bebe papaju mljeka? 
    Moja je na dva obroka kasice i imamo dva obroka mljeka....uskoro idemo na treći obrok

dalia03
    15. Lipanj 2015. 10:38

Moj ima 8.mj.ujutro je mlijeko na bočicu,sljedeće je voće,za ručak povrće,meso...popodne međuobrok,jogurt,puding...i navečer prije spavanja čokolino ili rižine pahuljice...znači samo jedan obrok mlijeka na bočicu,ostalo je sve na žličicu

zebrica

Pilici
    15. Lipanj 2015. 11:12

Mi ujutro papamo frutolino ili rizine pahuljice,keksolino sve na mljeku napravim rucak nam je jedan dan voće drugi povrće i tu joj napravim 90ml nana koji uvijek borbu vodimo da popije i navecer prije spavanja nan..sad cu joj pocet uvodit i za veceru voce i opet joj nudit malo mljeka..

dalia03
    15. Lipanj 2015. 12:56

Zebrica

Mi ujutro papamo frutolino ili rizine pahuljice,keksolino sve na mljeku napravim rucak nam je jedan dan voće drugi povrće i tu joj napravim 90ml nana koji uvijek borbu vodimo da popije i navecer prije spavanja nan..sad cu joj pocet uvodit i za veceru voce i opet joj nudit malo mljeka..

Zebrice nemoj joj davat voće skroz navečer prije spavanja,neće ga dobro probavit,ostavi joj  mliječni obrok prije spavanja,voće joj možeš dati ili dopodne,ili popodne kao međuobrok

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI