Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Superrr 

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Bravo malecki, jel radite vec bebama na ad-u tipa rizine pahuljice i to

zebrica

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Kad vi dea krećete sa kasicama

zebrica

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Mi ćemo sada kad navrši 4. mj. Na flašicu mi se već ljuti ionak. hehe Kad joj čaj il vodu dajem na žlicu tak lijepo otvara usta niš joj ne ispadne haha Al morala bu mljekeca piti svejedeno  Pravi se velka i važna  Kak ste vi?

• Florina

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

antonio

Cure ima li koja da koristi Nan sensit sad ga nece bit dva do tri tj na trzistu pa ako znate gdje bi ga mogla nabavit javite Hvala vam puno

Pozdrav svima!Antonio, vidim da vi koristite NAN sensitive pa da samo pitam, možda znaš.... Mi smo krenuli isto sa tom hranom i super nam je, ali nigdi nema za kupiti.... Ima NAN EKSPERT sensitive, jeli to ista stvar? Znam da su imali neku promjenu pakiranja pa sam pomislila da je možda u tome stvar?!

• megy5

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Pozdrav curke! 
    Mi koristimo nan sensitive expert, ima ga kupiti u dm-u i u bipi kod na u zg, neznam od kud ste vi ☺

• Florina

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Znam da ima taj expert za kupiti, samo ne znam je li to ista stvar kao i obični NAN sensitive....  Prošli tjedan sam kupila u DM-u taj obični i za par dana sam došla i više ga nije bilo!

• megy5

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Sorry nisam skontala kaj si napisala ☺ ali mogu ti reci da neki dan kad sam bila u dm-u, tj kad sam prvi puta kupovala hranu, bio je neki nan sensitive u limenoj kutiji i ovaj nan sensitivre expert, pa sad dali je taj u limenoj kutiji obicni sto vi koristite neznam ☺

Mila7

Broj poruka: 584

Prijavi adminu

Bila je nestasica Nan sensitiva a jedna prodavacica mi je rekla da je razlog sto Nestle vise nece biti zastupnik. Zvala sam Nestle i kazu da mora biti na prodajnim mjestima sto nije tocna informacija jer ga je vrlo tesko za naci.Ja sam neku kolicinu nasla u DM-u i stvorila si dobru zalihu...nadam se da ce se ubrzo to rijesiti, koji god razlog bio.

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Mi tek danas bili na pregledu za 4 mjeseca ali nam je cjepivo odgodjeno jer mu je stolica bila cudna danas. Inace super opet je narastao 5 cm i izgleda ko beba od min 6 mj. Za kasice mi pedica rekla nista prije navrsenih 5 mj.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.