Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby.love

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Da...cura je kakila jutros(hvala Bogu) i odma je bolja ko nova...vidi se na njoj jadnoj da joj je lakse...hvala svima...
    I sto se tice toplomjera u guzu,za to sam cula(to je radila i moja mama,i njezina mama itd. Tako da neman nista protiv toga,pa nije se nama nista dogodilo) ali ja nemam jos hrabrosti za to,ona mala pa me strah da je ne ozljedim pa bolje ne dirat..nije nam tolika strka... ;) 
    Jos jednom PUNO HVALA SVIMA

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Babylove super da je kakala..pa da puno nasih mama baka je to radilo i nikom nis nije bilo, al svakom svoje.. Ajde bravo za malu :) jeste se odlučili za jednu vrstu hrane ili jos nisi sigurna koja joj pase?

zebrica

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Apropo toga kaj su radile nase mame, bake, prabake i sukunbake... Skidale su temp rakijom, davale kravlje mlijeko novorodjencadi, radjale na polju i dva sata poslije poroda nastavile kopat na polju... Itd itd da ne nabrajam dalje... Pa ja to sve skupa eto ipak ne bi... To sto se tako nekada radilo ne znaci da je dobro, vec se jednostavno nije znalo za drugo i bolje...

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Pilici

Prijavi adminu

Imas pravo, neke metode nebi niti ja radila, a opet neke bi koje mi se čine ok povremeno(toplomjer u guzu)..

zebrica

• baby.love

Prijavi adminu

Zebrica

Babylove super da je kakala..pa da puno nasih mama baka je to radilo i nikom nis nije bilo, al svakom svoje.. Ajde bravo za malu :) jeste se odlučili za jednu vrstu hrane ili jos nisi sigurna koja joj pase?

Ostajem na novalac IT ... Jos samo da se uvjerim da dugo moze piti tu hranu posto je posebna prehrana za zatvor,i da nece biti posljedica...za sada joj ne pomaze al kad smo krenili s tim ostat cemo tako... :)

Pilici

Prijavi adminu

Vidi kako ce bit, nadam se da ce vam pasat 

zebrica

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

ProudMomy

Apropo toga kaj su radile nase mame, bake, prabake i sukunbake… Skidale su temp rakijom, davale kravlje mlijeko novorodjencadi, radjale na polju i dva sata poslije poroda nastavile kopat na polju… Itd itd da ne nabrajam dalje… Pa ja to sve skupa eto ipak ne bi… To sto se tako nekada radilo ne znaci da je dobro, vec se jednostavno nije znalo za drugo i bolje…

Upravo sam to htjela napisat....mom tati je moja baka znala i dati rakije na prst da dijete bolje spava i svasta nesto....pa sta sad to znaci da cu djetetu dati rakije jer je to radila moja babka a mom tati nije bilo nista..?

• baby.love

Prijavi adminu

DarijaZ

ProudMomy

Apropo toga kaj su radile nase mame, bake, prabake i sukunbake… Skidale su temp rakijom, davale kravlje mlijeko novorodjencadi, radjale na polju i dva sata poslije poroda nastavile kopat na polju… Itd itd da ne nabrajam dalje… Pa ja to sve skupa eto ipak ne bi… To sto se tako nekada radilo ne znaci da je dobro, vec se jednostavno nije znalo za drugo i bolje…

Upravo sam to htjela napisat….mom tati je moja baka znala i dati rakije na prst da dijete bolje spava i svasta nesto….pa sta sad to znaci da cu djetetu dati rakije jer je to radila moja babka a mom tati nije bilo nista..?

Ma gle...ne opet takve neke stvari...nebi ni ja isla na polje rodit i nastavit orat po polju -.-' 
    I tako to...al za ove ostale stvari pa nisu ni zene tada bile lude...al svakom svoje naravno...zene su se snalazile kako su najbolje znale a to sto je tehnologija sad razvijena i moderan nacin zivota se zivi to je drugo...
    al da bih ja svom djetetu sad radila SVE stare metode,naravno da nebi...ali ne osuđujem one koji to rade...

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Evo primjera banalne stvari koja je mogla završiti itekako opasno slušajući savjet iz prošlosti. Znači jednom prilikom imala sam cca 7 godina prolila sam šalicu kipućeg čaja na sebe,opekla sam sva prsa i bedro jedne noge, neću vam opisivati kako je to boljelo to je nešto prestrašno, no moja mama prisjećajući se savjeta svojim pametnih ukućana od cca 70 godina polila je mene tako pečenu sa litrom ulja nadajući se da će mi to pomoći....naravno na mojoj koži si mogao ispeči pomfri, neću vam pričati što su joj doktori na hitnoj govorili jer to bi bilo prebrutalno za ovaj forum, a ona je smatrala da je to ok i da će mi pomoći, na kraju krajeva ja sam se oporavila a kako sam mogla završiti to nitko ne zna.Ja sam ostala bez mame taman kad je S imala 10 mj, poslušam savjet starijih osoba ali ipak se vodim razmišljanjima mlađih mama oko sebe jer ipak živimo u sadašnjosti i sve skupa s boljom tehnologijom i ne vodim se razmišljanjima meni nije ništa bilo, hrpa djece je tako odhranjena, ne bude mu ništa itd, neka to ostane postrani jer ne živimo život naših baka, mama, ne znam koga, živimo svoj i onako kako ga mi konstruiramo.

Pilici

Prijavi adminu

Mogu mislit samo kak to je bilo renata, uzas, ja sam peglala bilo je ljeto imala sam kojih 15tak god i žurila se, i umjesto na stolić vruću peglu naslonila na golu nogu..uzas brzo pod hladnu vodu..Ali babylove u pravu si , imam isto misljenje kao ti..necu sve radit svom djetutu koje su se nekad radile. Ali definitvno ima stvari koje smatram korosnim..danas je puno mama koje se vode "modernim metodama" vjerovatno neke jesu dobre al ima i u nekim slučajevima stvarno pretjerivanja i filozofiranja...

zebrica

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.