Kako je danas, jel kakala?
Dosta beba uopce nece pit caj, moja ni sad kad je veca nece nego malo...
A vodica prokuhana hladna na zlicucu dvije na dan? Neznam jel to ok umjesto caja..Ovo za toplomjer, patronazna evo sad je otisla u penziju početkom god. Mi je prva savjetovala ukoliko beba nemoze kakati stavi se malo kreme na vrsak toplomjera i gurne se lagano u guzu par puta, i da vidis kako ih potjera. Moja mama je sa troje djece tako radila i nikom nista nikad nije bilo. Netreba se precesto aki ako vidim da mi se beba muci zasto nebi joj pomogla ako mogu...tak da mislim da nije glupa metoda,
Ove metode "novih modernih mama" su bas neke posebne...
zebrica
Ako je to tebi normalno onda ok, tvoje mišljenje! Ja sam izrazila svoje i nisam ništa po tome modernija mama, nego samo ne bi svojoj bebi ništa gurala u guzu da bih joj potaknula kakanje,a kamoli toplomjer zaista bi našla drugu metodu. Modernost ili ne, ne vodim se savjetima starim preko pedesetak godina.
Bravo dobar savjet ne gurat toplomjer za izazivanje stolice jer to nije nimalo dobro.,.dapace mogu se crjeva zaljeniti kad se potice toplomjerom stolica.,.dobro vam cure kazu.,.,neki stariji kazu da tako potices ali nije nimalo dobra metoda.
Zasad smo samo jednom probali potaknut sa toplomjerom i odmah se pokakala..tak da mi ta metoda nije losa/zastrjela ako se to napravi jednom dva put u par mjeseci a vidis da se beba bas muci...
Sve ok ovo je samo moje misljenje
zebrica
Joooooj nemojte gurati toplomjere u guzu za potaknuti kakicu... To stvarno nije potrebno niti se preporucuje. Ako je stanje alarmantno kontaktirajte pedija da vam da glicerniski cepic.
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji