Joj nadam se da cete brzo naci koja vam odgovara.. Pa da sto dea kaze rade postepeno mjenjaj ili da pitas pedicu
zebrica
Koliko ti je beba stara? Jel si joj probala dati caj od kamilice?
zebrica
Gurni joj toplomjer kad se tak jako muči da potakneš rad crijeva. Ne bu se navikla. Tak sam i ja svojoj. Mislim, realno, da je bolesna gurala bi joj toplomjer svako malo da mjerim temp. Dva- tri puta sam tak. Pa mora se pokakat sirota. Bi eksplodirala.
Sori kaj se petljam,ja dojim,pa možda ne kužim,znaju svi da baš ne solim pamet po forumu,tako da bez uvrede...ali nešto mi nije jasno-beba ima 23 dana,prvo ste bili na bebimilu,25.3. si prešla na novalac,a danas je 30.3.i već vidiš da joj ne paše i sad bi hipp...ne kaka i ima grčeve- 3 formule u 23 dana?I na to 2 vrste kapi?
Kako mislis na kamilici joj radis caj? Nisam skuzila bas :) sta se smije od caja složit ad?
Joj bas zeznuto sto se muci tak, a da probaš nazvat pedijatra da ti kaze mozda koji oni preporucuju ad?
Nadam se da cete brzo nac koji vam pase
zebrica
Slažem se s Nalah, premali ti je to period da vidiš kaj joj paše. Zadrži se na jednoj formuli i da, možda da se konzultiraš s pedijatrom :) Sretno
Iako evo za utjehu, mojoj je pedica promjenila dvije formule i ja sam baš onak bila da kak joj mijenja jel to ok pa mi je rekla da je to manje više sve isto jer nemre sad bebimil tipa zmislit nekaj puno drukčije nego je hipp i da su to nijanse koje onda odlučuju što kome paše :) A ko bi znao
U bolnici su mi rekli da na kamilici najbolje napraviti mlijeko jer pomaze protiv grceva…ne jede svaki obrok tako…nego 2-3 obroka…
A pedijatrica je to isto preporucila…
Sortiraj odgovore
Najstariji