Cestitke na bebi i dobronam dosla.
I moje preporuke su ti bio gaia.
Ti vidi, ali mislim da ti nije bas dobro da mjesas dva ad-a, rade se odluci za jedan pa ces vidjet ako treba mjenjat promjenis,
Da da daj joj bar zlicicu dvije vode prokuhane ohladene ili cajeka...probaj komorac njega preporucuju isto za grcice
zebrica
kombiniranje dvi različite formule mislim da nije pametno jer su preosjetljivi, neki čak savjetuju kod promjene ići postepeno da se lakše prilagode. moj isto je odbija pit čaj ispočetka -hippov od koromača -ali uspila sam prije hranjenja ga privarit, znači kad je gladan refleksno počne sisat i evo sad ga bez problema pije. naravno da je svaka beba različita, nama je ovo sve učinilo dobro, nadam se da ćeš i ti pronaći rješenje za svoju princezicu
Drage mame
Hvala puno svima na odgovorima...nazalost ocito nam ni novalac ne pase...beba jos uvijek trazi puno vise za jest a stolica jos uvijek jednom dnevno uz cjelodnevno natezanje i to rijetka stolica...tako da sad bi probali hipp hranu...dali mi je ok tako brzo ici s jedne hrane na drugu...i kako najbolje napraviti tu promjenu...znam da ide postepeno...dali ubaciti jednu bocu novog mlijeka svaki dan ili u svaku bocu po jednu dozu novog mlijeka?!
Unaprijed hvala svima!
Ja sam uvijek prelazila postepeno. Npr 5 mjerica stare pa 1 nove, onda drugi dan 4 stare 2 nove itd :)
Sortiraj odgovore
Najstariji