Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    16. Ožujak 2015. 18:15

Ma i moj dobija po 1 kg mjesecno i raste 5 cm pa je sa dva miseca ima 5800 i 63 dug i nitko mi nije nista rekao. Kad smo isli snimat kukove bio je jedan od mrsavijih. Doduse drugi su bili uglavnom dojeni pa ih drugacije gledaju iako mi nije jasno sta debljina nije losa bez obzira na porijeklo? Za tri dana smo na pregledu pa cemo vidit novo stanje.

cloudy
    16. Ožujak 2015. 19:17

Mislim da debljina ima veze s podrijetlom...jer moja je curka u mjesec dana dobila kilu...i pedica je rekla da pošto je dojena je to ok al da je na ad da ne bi bilo dobro da je tolko dobila...

Dea23
    17. Ožujak 2015. 07:17

A dobro nitko nije tak bedast da će davati u neograničenim količinama djetetu AD. Neki red se naravno mora znati. Ja sam npr počela slagati veću dozu jer joj nije bilo dosta, ali ni tu veću nije popila, 50 bi ostavila, al tih 20 ml kaj je na većoj više pojela joj je na manjoj falilo. I ja sam bacala hranu da dijete  bude mirno i zadovoljno. Sad zadnja dva dana pojede samo 120 po obroku.A znala je i 200 strusiti. Tak joj paše. Ne vjerujem da bi i dijete jelo dok se ne raspukne. Njoj kad je dosta je dosta i nema šanse da povuće.

Dea23
    17. Ožujak 2015. 07:20

A to kaj će pedijatar reći. Ne znam više ni sama. Svaki pedijatar mlati svoje, svaka patronažna, svaka baba iz udruge babe  Koristim se maminim i bakinim metodama. Provjerene, možda zastarjele, ali svi smo relativno dobro ispali   Dok se oni ne usuglase oko ovih modernih.

• dalia03
    17. Ožujak 2015. 08:21

Da dea u pravu si,svaki pedijatar drukčije govori,moj je jedan mj.dobio 1200,i ova se skoro onesvijestila od šoka,da što ja njemu to radim,ona je mene tako izribala da mi je bilo užasno neugodno,kaže mali je predebel,preukočen,prežilav,nisam više znala što mislit kako ga je opisala,i sad prije svake kontrole tlak mi se digne prije nego ga stavi tam na onu vagu

Dea23
    17. Ožujak 2015. 08:55

Joj kad se sjetim mog nećaka haha. Mali je bio ko bumbar! Presladak. Samo na ciki. I dan danas voli papati. Apsolutno sve. I uvijek je bilo bit će debel. I istina bio je buco jedno vrijeme, ali ne sad debel debel neg onak - slatki buco :) I krenuo u vrtić, upisali ga na judo, sad škola i mali je aman taman. Ali špek i dalje glavni na meniju heheh. Ručak bez mesa ne priznaje.Treba paziti naravno i sad i kasnije. Držim da su djeca više debela od tva i kompjutera neg od hrane nažalost. 
    A kad su bebe zbilja ne znam kak pazit. Ja isto ju zabavljam ako nori nakon dva sata da ju navučem barem da svaka tri sata jede, al opet beba kad je gladna nema pomoći. Moja se čuje do Krapine haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.