Ma nista se ne moze usporedit sa majcinim mlijekom i u jednu ruku je lakse jer ce beba u vecini slucajeva pojest koliko joj treba i nitko ne zna je li to 120 ili 150. Kad ja svom radim bocicu nikad ne znam je li puno ili malo. A da se razumimo tablice su pomalo i berlave. Sta bi dvoje djece od tri mjeseca jedno 7 kg jedno 4,5 kg trebalo jesti istu kolicinu? Pa ne moze ni covjek od 50 kg pojest koliko i neko od 100kg. :-)
I moj mali uopce nije debel. Ima kila ali i duzine. Meni on odavno nosi 68 velicinu robice pa i djeluje puno zreliji i stariji nego je zapravo.
Ma nista se ne moze usporedit sa majcinim mlijekom i u jednu ruku je lakse jer ce beba u vecini slucajeva pojest koliko joj treba i nitko ne zna je li to 120 ili 150. Kad ja svom radim bocicu nikad ne znam je li puno ili malo. A da se razumimo tablice su pomalo i berlave. Sta bi dvoje djece od tri mjeseca jedno 7 kg jedno 4,5 kg trebalo jesti istu kolicinu? Pa ne moze ni covjek od 50 kg pojest koliko i neko od 100kg. :-)
I moj mali uopce nije debel. Ima kila ali i duzine. Meni on odavno nosi 68 velicinu robice pa i djeluje puno zreliji i stariji nego je zapravo.
Slažem se u potpunosti,a i čini mi se,nisam sto posto sigurna da se te tablice razlikuju,od mlijeka do mlijeka,ma ni moj ne izgleda uopće debelo,ima samo punije obraščiče,isto je na veličini 68

Crnamala pa da, to dobro velis nemoze uvijek svako isto pojest. Moja nekad i Nece pojest 180ml ostavi 10,20 ml a vec smo dva mj na toj mjerici
zebrica
Moj je poceo plakat nakon svakog obroka i grinta dok ga ne dignem i pomazim da podrigne i onda je ok. Sad ne znam je li oce jos jest ili ga muci drobic? Inace jede 150 vec neko vrime.

Zebrice - znaci od punih 3 mjeseca jede 180? 180 vode+6 mlijeko?
Zebrice - znaci od punih 3 mjeseca jede 180? 180 vode+6 mlijeko?
Ovak ti ide njihova tablica:
1.i2. Tjedna: 90ml+3mjerice
3.i4.tjedna:120ml+4mjerice
2.mjeseca;150ml+5mjerica
3.i4.mjeseca:180+6mjerica
5.i6.mjeseca:210+7mjerica
Od 7mjeseci:210+mjerila
Mi smo sad 4 i pol mjeseca a jos jede dozu od 3i4mj a trebala bi za 5mjeseci
zebrica

moj ima misec dana, pa je već i prije zna pojest u jednom obroku 120
inače, na hipp bio 1 je. jel zna ko koja je razlika između tog hippa i hipp combiotika? combiotik ima probiotik?
moj ima misec dana, pa je već i prije zna pojest u jednom obroku 120
inače, na hipp bio 1 je. jel zna ko koja je razlika između tog hippa i hipp combiotika? combiotik ima probiotik?
Da, hipp combiotik sadrzi probiotik.

14.06.2014. L ♥

Zebrice nisam iz Zagorja al vučem korijenje!
Crnamala tako je i L bila grintava i plačljiva nakon jela dok nisam skužila male bijele točkice po jeziku. I odma kod pedića iako su me sprdali doma haha. Dobili smo gel. Početak gljivica i kaže dobro da ste došli da se nije proširilo. Evo nakon dva dana papa opet mirno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji