Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    18. Ožujak 2015. 22:37

Ma nista se ne moze usporedit sa majcinim mlijekom i u jednu ruku je lakse jer ce beba u vecini slucajeva pojest koliko joj treba i nitko ne zna je li to 120 ili 150. Kad ja svom radim bocicu nikad ne znam je li puno ili malo. A da se razumimo tablice su pomalo i berlave. Sta bi dvoje djece od tri mjeseca jedno 7 kg jedno 4,5 kg trebalo jesti istu kolicinu? Pa ne moze ni covjek od 50 kg pojest koliko i neko od 100kg. :-)
    I moj mali uopce nije debel. Ima kila ali i duzine. Meni on odavno nosi 68 velicinu robice pa i djeluje puno zreliji i stariji nego je zapravo.

Pilici
    18. Ožujak 2015. 22:48

Crnamala pa da, to dobro velis nemoze uvijek svako isto pojest. Moja nekad i Nece pojest 180ml ostavi 10,20 ml a vec smo dva mj na toj mjerici

zebrica

crnamala
    18. Ožujak 2015. 22:49

Moj je poceo plakat nakon svakog obroka i grinta dok ga ne dignem i pomazim da podrigne i onda je ok. Sad ne znam je li oce jos jest ili ga muci drobic? Inace jede 150 vec neko vrime.

crnamala
    18. Ožujak 2015. 22:50

Zebrice - znaci od punih 3 mjeseca jede 180? 180 vode+6 mlijeko?

Bljubica
    19. Ožujak 2015. 08:53

moj ima misec dana, pa je već i prije zna pojest u jednom obroku 120inače, na hipp bio 1 je. jel zna ko koja je razlika između tog hippa i hipp combiotika? combiotik ima probiotik?

Dea23
    20. Ožujak 2015. 09:23

Zebrice nisam iz Zagorja al vučem korijenje! 
    Crnamala tako je i L bila grintava i plačljiva nakon jela dok nisam skužila male bijele točkice po jeziku. I odma kod pedića iako su me sprdali doma haha. Dobili smo gel. Početak gljivica i kaže dobro da ste došli da se nije proširilo. Evo nakon dva dana papa opet mirno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.