Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    22. Ožujak 2015. 09:03

Kad su vam kikači izbacili noćni obrok? Moja malena ugl jede u 4 ujutro. Navečer zadnje oko 8-9. I onda kad to u 4 popapa zna i do 9 spavati. A zna se desiti i da "okine" cijelu noć. Ne znam o čem to ovisi.

Dea23
    22. Ožujak 2015. 11:33

Ok  Moja ima 5 po danu i 6. po noći tj. to je već pred jutro. Kad bi možda pojela ovih 5 kak se spada ne bi bilo ovog 6.,al mora ona ostaviti heheh. Nema veze, nek papa. Imamo vremena.. 2 i pol mjeseca ima

Pilici
    23. Ožujak 2015. 10:06

Mi vec dugo spavamo cijelu noc ono kad sam vam pričala da mi je od pol 7 navecer pa do 8 ujutro spavala.sad zadnja tri dana budi mi se oko 1 ili 2( zadnji vecernji obrok bude 7-8)..jucer je jela u pola 9 i spavala do 5,. Al ja joj nocni obrok dam veci 210ml po tablici..neznam zasto se pocela budit.,i da pojede oko 1 i u 7 opet oce papat...

zebrica

Dea23
    23. Ožujak 2015. 11:33

I moja se noćas digla u 2 jest kaj nije već ohoho. A dobro kaj ću joj neka papa. Dobra je ona. Kad je dojila budila se dvaput noću, sad jednom, ja sretna! Ali sve mi vrati preko dana haha. Nema spavanja, al se naplešem i napjevam! Kakav x faktor, ja imam L faktor haha

• baby.love
    26. Ožujak 2015. 15:42

Drage mame..ova stranica mi je puno pomogla tjekom trudnoce i zaista ima divnih ljudi....i evo prije 20 dana na svijet je stigla i moja princeza! 
    Ali poceli su problemi sa dojenjem od prvog dan iz zdravstvenih razloga...i nikada nisam za nicim toliko zalila... :( 
    I sad mi treba pomoc...beba je u bolnici bila na bebimil 1...kad smo dosli kuci nastavili smo sa tom hranom al smo poceli dobivat grceve i stolicu ima samo jednom dnevno i to se posteno namuci! Presli smo na novalac IT za zatvor tek jucer(skroz) ali beba je nezasitna...popije 110-120ml i za 1:30-2 sata ona je opet gladna...grcevi su jos tu i za kakit jos imamo probleme...
    Moze li netko savjetovati dali mogu koristiti kombinaciju bebimil i novalac...npr.dvije bocice novalca pa jedna bebimila i tako...dali se smije mjesat?! 
    Ako ne...dali je ok vratiti se na staru hranu( bebimil) 
    Oprostite na dugom postu i nadam se da ce se naci dobra dusa da pomogne...hvala!

Dea23
    26. Ožujak 2015. 17:41

Moja preporuka Hipp. Jedino na njemu sita i zadovoljna. Hipp ima razvijene formule za kolike, zatvor, refluks koje se mogu kombinirati. Veliki lajk za Hipp!!
    I mi smo na Novalcu po preporuci pedijatra, da ne duljim zašto i mala je staaalno gladna, a na Hippu je jela svakih 4-5 sati. Ja se neću igrat doktora dajem joj Novalac, ali da se mene pita Hipp! Od rođenja ima problem s bljucanjem. Na Hippu nije bljucnula nijednom. Sretno!
    Preporučam ti i probiotik BioGaiu.
    Sve će to biti ok! Ako je bočica najgore "zlo" koje će nam se dogoditi djetetu onda smo i presretne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.