Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    16. Ožujak 2015. 14:59

Da? Pa sa koliko kg se rodio i koliko sad ima.. Jel bude gladan onda jos?

zebrica

Pilici
    16. Ožujak 2015. 15:00

Aha sad vidim da si napisala da gleda okicama kad povuce to..
    Koliko je imao kad se rodio kg?

zebrica

Pilici
    16. Ožujak 2015. 15:00

Aha sad vidim da si napisala da gleda okicama kad povuce to..
    Koliko je imao kad se rodio kg?

zebrica

Dea23
    16. Ožujak 2015. 15:14

Zebrica je to je tablica samo za Novalac. Koliko je ono tvoja stara i koliko joj slažeš?
    Naša je s puna dva mjeseca imala 58 cm i 5160 g. Iznad prosjeka po težini i visini kaže pedica. Ne znam, sad sam srela u šetnji mamu, mala ima 10 mj i 7 kg. Dojena beba. Meni je to malo.

Dea23
    16. Ožujak 2015. 15:17

I da dalia slažem se s tobom, da dojiš niš ne bi rekla. Već sam i ja čula komentare da mala raste jer jede AD.Reku da, kupujemo onu sa germom da brže buja 

Pilici
    16. Ožujak 2015. 17:19

Ha, nama je jedna susjeda u progledao izvalila da joj izbacimo obrok-dva..samo sam joj klimnula glavom(u sebi si mislim -nisi normalna)
    Moja je imala sa 3 i pol mj 7660kg i 65cm. Pa bolje da su veci (mislim ne previše) ali da lijepo dobivaju. Meni je isto malo 10mj a 7kg. Al cure ovisi i sa koliko se beba rodila. Moja je bila velika,a nije ni 3700 malo

zebrica

crnamala
    16. Ožujak 2015. 18:15

Ma i moj dobija po 1 kg mjesecno i raste 5 cm pa je sa dva miseca ima 5800 i 63 dug i nitko mi nije nista rekao. Kad smo isli snimat kukove bio je jedan od mrsavijih. Doduse drugi su bili uglavnom dojeni pa ih drugacije gledaju iako mi nije jasno sta debljina nije losa bez obzira na porijeklo? Za tri dana smo na pregledu pa cemo vidit novo stanje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.