Da? Pa sa koliko kg se rodio i koliko sad ima.. Jel bude gladan onda jos?
zebrica
Aha sad vidim da si napisala da gleda okicama kad povuce to..
Koliko je imao kad se rodio kg?
zebrica
Aha sad vidim da si napisala da gleda okicama kad povuce to..
Koliko je imao kad se rodio kg?
zebrica
Zebrica je to je tablica samo za Novalac. Koliko je ono tvoja stara i koliko joj slažeš?
Naša je s puna dva mjeseca imala 58 cm i 5160 g. Iznad prosjeka po težini i visini kaže pedica. Ne znam, sad sam srela u šetnji mamu, mala ima 10 mj i 7 kg. Dojena beba. Meni je to malo.
I da dalia slažem se s tobom, da dojiš niš ne bi rekla. Već sam i ja čula komentare da mala raste jer jede AD.Reku da, kupujemo onu sa germom da brže buja
Ha, nama je jedna susjeda u progledao izvalila da joj izbacimo obrok-dva..samo sam joj klimnula glavom(u sebi si mislim -nisi normalna)
Moja je imala sa 3 i pol mj 7660kg i 65cm. Pa bolje da su veci (mislim ne previše) ali da lijepo dobivaju. Meni je isto malo 10mj a 7kg. Al cure ovisi i sa koliko se beba rodila. Moja je bila velika,a nije ni 3700 malo
zebrica
Ma i moj dobija po 1 kg mjesecno i raste 5 cm pa je sa dva miseca ima 5800 i 63 dug i nitko mi nije nista rekao. Kad smo isli snimat kukove bio je jedan od mrsavijih. Doduse drugi su bili uglavnom dojeni pa ih drugacije gledaju iako mi nije jasno sta debljina nije losa bez obzira na porijeklo? Za tri dana smo na pregledu pa cemo vidit novo stanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji