Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    13. Ožujak 2015. 18:22

Da, imala ga je malo prije nego sta je navrsila 3 mjeseca

Dea23
    16. Ožujak 2015. 11:37

[table][tr][td]Dob (mjeseci)[/td][td]0[/td][td]1[/td][td]2[/td][td]3[/td][td]4[/td][td]5[/td][td]6 +[/td][/tr][tr][td]Tjelesna masa (kg)[/td][td]4[/td][td]5[/td][td]6[/td][td]6,5[/td][td]7[/td][td]7,5[/td][td]> 7,5[/td][/tr][tr][td]Broj obroka/dan[/td][td]6–7[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]4[/td][td]4[/td][td]3*[/td][/tr][tr][td]Broj mjerica za pripremu jednog obroka[/td][td]4[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]6[/td][td]8[/td][td]8[/td][td]8[/td][/tr][tr][td]Količina vode (ml)[/td][td]120[/td][td]150[/td][td]150[/td][td]180[/td][td]240[/td][td]240[/td][td]240
    [/td][/tr][/table]Malena je na allernovi po preporuci pedijatra. A tablica mi je skroz glupa. Ne znam jel bi se ravnala po kilama il mjesecima haha. Ja slažem 180 za 3.mj jer je u 3.mj. Ak računam njihov famozni nulti onda bi trebala 150. Jel koristio neko allernovu?

Dea23
    16. Ožujak 2015. 11:39

Joj sori cure tablica nije baš ispala hahaha evo link 
    www.novalac.hr/hr/proizvodi-novalac/proizvod/podrobnosti/izdelki/allernova-ar/A po kilama bi jela za 1.mjesec jer ima 5 kg. Baš glupo, malo beba baš 1.mj ima toliko kg. Znam da se ne trebam ravnat po tablicama, al zbilja nisam naišla na gluplju 

• dalia03
    16. Ožujak 2015. 11:43

Drage mame,vidim da sve vaše bebice jedu više nego moj,on ima 5.5 mj.i papa samo 150 ml.4 obroka na dan+jedan obrok kašice,tako nam je određeno,jel je kao beba sa 8240 kg.iznad svog prosjeka,to malo mlijeka povuče u 3.min,i nakon toga okicama jede praznu bočicu

Pilici
    16. Ožujak 2015. 14:46

Dalla a jesi mi probala dati malo veću tipa 180ml?
    Dea to je tablica samo za novalac?

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.