[table][tr][td]Dob (mjeseci)[/td][td]0[/td][td]1[/td][td]2[/td][td]3[/td][td]4[/td][td]5[/td][td]6 +[/td][/tr][tr][td]Tjelesna masa (kg)[/td][td]4[/td][td]5[/td][td]6[/td][td]6,5[/td][td]7[/td][td]7,5[/td][td]> 7,5[/td][/tr][tr][td]Broj obroka/dan[/td][td]6–7[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]4[/td][td]4[/td][td]3*[/td][/tr][tr][td]Broj mjerica za pripremu jednog obroka[/td][td]4[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]6[/td][td]8[/td][td]8[/td][td]8[/td][/tr][tr][td]Količina vode (ml)[/td][td]120[/td][td]150[/td][td]150[/td][td]180[/td][td]240[/td][td]240[/td][td]240
[/td][/tr][/table]Malena je na allernovi po preporuci pedijatra. A tablica mi je skroz glupa. Ne znam jel bi se ravnala po kilama il mjesecima haha. Ja slažem 180 za 3.mj jer je u 3.mj. Ak računam njihov famozni nulti onda bi trebala 150. Jel koristio neko allernovu?
Joj sori cure tablica nije baš ispala hahaha evo link
www.novalac.hr/hr/proizvodi-novalac/proizvod/podrobnosti/izdelki/allernova-ar/A po kilama bi jela za 1.mjesec jer ima 5 kg. Baš glupo, malo beba baš 1.mj ima toliko kg. Znam da se ne trebam ravnat po tablicama, al zbilja nisam naišla na gluplju
Drage mame,vidim da sve vaše bebice jedu više nego moj,on ima 5.5 mj.i papa samo 150 ml.4 obroka na dan+jedan obrok kašice,tako nam je određeno,jel je kao beba sa 8240 kg.iznad svog prosjeka,to malo mlijeka povuče u 3.min,i nakon toga okicama jede praznu bočicu
Dalla a jesi mi probala dati malo veću tipa 180ml?
Dea to je tablica samo za novalac?
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji