Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Martina18
    06. Ožujak 2015. 21:34

Antonio,
    Imaš nešto NAN proizvoda na amazon.de, ne znam koji točno trebaš pa provjeri ako želiš.
    Super su, ja stalno kupujem tamo, sve pohvale. Ne znam jedino Jel dostavljaju u HR, ja živim u Austriji, ali koliko znam većina stvari ide i u HR samo je dostava nešto skuplja. A ako ne ide s ovog imaš i amazon.uk.co 
    Oni dostavljaju iz Britanije.Poozzz

Pilici
    07. Ožujak 2015. 09:59

Pa da, velike su rođene bebe moraju biti vece onda..haha tvoj bu košarkaš moja kosarkasica kad imaju tak duge noge :) 
    Aha, moj tata je inace rodom iz vodica dolje imamo vikendicu pa ljetujemo :)

zebrica

Pilici
    07. Ožujak 2015. 10:02

Antonio-dm zabok 049221249

zebrica

Dea23
    07. Ožujak 2015. 10:46

A moja je shorty haha Rođena s 49, sad ima 54. Jela je svakih 4-5 sati ne znam što je ušlo u nju, mislim da će i mene pojest  

Dea23
    11. Ožujak 2015. 10:53

Curkee evo mi obavili prvo cijepljenje. Curka više ne papa stalno, vratila se na staro. Valjda je bio skok jer je u 12 dana narasla 4 cm! Teška je 5100.

Pilici
    11. Ožujak 2015. 14:23

Bravo za curku :) koliko sad jede?

zebrica

pinkich
    11. Ožujak 2015. 15:01

Vase bebe su bas velike. Moja ima 8 mj najvise 8kg. Sumnjam da ima vise. Prije malo vise od mjesec dana je imala 7200g. 
    Bocica je i dalje 90ml, al zato kasice ko termit jede. :))

Dea23
    11. Ožujak 2015. 16:22

Pet obroka po 200 ml. 

krafnica
    13. Ožujak 2015. 12:08

Cure, mi smo morali uvest jedan obrok AD-a, nestaje mi mlijeka kolko god beba cica i nacicava imam osjecaj ko da mi se cice uopce ne pune. Uglavnom, htjela sam vas pitat jel koja od vas koristi ili ima kakvih iskustava sa bebivita mlijekom? Kupila sam ga u mulleru i beba dobro je prihvatila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.