Da 3,5 mj ima veca :) ima 7660kg i 65cm
Koliko tvoj ima sad?
Antonio kakva je situacija sa nanom?
zebrica
Evo me cure situacija sa mljekom nimalo nije dobro u pon su me zvali da ga nece bit na trzistu jos tri do cetri tj tako da sam sad prosirila potragu van hrvatske.,.,slucajno ako koja kamo joss vidi slobodno mi javite.,,.U cetvrtom mj smo naruceni kod gastrologa na kantridu pa cemo vidjet u biti sta joj sve to smeta neznam zasto je nisu htjeli odmah primit.,.to zdravstvo je za poludit.,.,e sad se mislim jos da idem privatno
Antonio a bilo koje drugo ad joj smeta znam da si pričala da je povracala od par proizvodaca, a jesu isto bili sensitve ili obicno mlijeko
zebrica
Antonio...daj napiši da ti fali na općoj brbljaonici ovdje i na trudnoći,mislim da dosta ljudi kupuje za bebače u Bosni,pa možda ti netko može donijeti
crnamala mislim da su naši tu negdje. moja će u nedjelju 2 mj. koliko tvoj maleni jede? moja curka 6-7 puta po oko 150 ml. svi kažu da je puno al eto ona jedva tri sata izdrži. i onda naveće od 11 do 6 pajki
Joj kak ja jedva čekam da naraste pa si pojede ko čovjek haha. Vidim ja slabo njoj to mlijeko. hahah špeka i luka i da vidiš! zdrava i sita
Sortiraj odgovore
Najstariji