Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    05. Ožujak 2015. 11:38

Da 3,5 mj ima veca :) ima 7660kg i 65cm  
    Koliko tvoj ima sad?
    Antonio kakva je situacija sa nanom?

zebrica

antonio
    06. Ožujak 2015. 11:01

Evo me cure situacija sa mljekom nimalo nije dobro u pon su me zvali da ga nece bit na trzistu jos tri do cetri tj tako da sam sad prosirila potragu van hrvatske.,.,slucajno ako koja kamo joss vidi slobodno mi javite.,,.U cetvrtom mj smo naruceni kod gastrologa na kantridu pa cemo vidjet u biti sta joj sve to smeta neznam zasto je nisu htjeli odmah primit.,.to zdravstvo je za poludit.,.,e sad se mislim jos da idem privatno

Pilici
    06. Ožujak 2015. 14:15

Antonio a bilo koje drugo ad joj smeta znam da si pričala da je povracala od par proizvodaca, a jesu isto bili sensitve ili obicno mlijeko

zebrica

lonny
    06. Ožujak 2015. 16:31

Antonio jesi probala nazvati one apoteke sto sam ti napisala?

Nalah
    06. Ožujak 2015. 17:05

Antonio...daj napiši da ti fali na općoj brbljaonici ovdje i na trudnoći,mislim da dosta ljudi kupuje za bebače u Bosni,pa možda ti netko može donijeti

Dea23
    06. Ožujak 2015. 17:23

crnamala mislim da su naši  tu negdje. moja će u nedjelju 2 mj. koliko tvoj maleni jede? moja curka 6-7 puta po oko 150 ml. svi kažu da je puno al eto ona jedva tri sata izdrži. i onda naveće od 11 do 6 pajki

Dea23
    06. Ožujak 2015. 19:30

Moja je prije tjedan dana imala 54 cm i 4660. A neka jedu dječica 

Dea23
    06. Ožujak 2015. 21:24

Joj kak ja jedva čekam da naraste pa si pojede ko čovjek haha. Vidim ja slabo njoj to mlijeko. hahah špeka i luka i da vidiš! zdrava i sita 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.