Kad je gladna pa misli da je mlijeko onda popije 15,20 ml al brzo pocne kme kad sluzi kaj je dobila
zebrica
Nije ni moj htio piti a sad kad je malo veći pije i vodu i sok i čaj što god mu daš,nekad mu dam bocu vode i stavim ga u krevetić i tako zaspe! A isto kad je bio tako mali nebi ga nikad mogla zavarati sa vodom ili čajem,samo mlijeko dolazi u obzir haha,baš su mudraci!
Na žličicu joj dajem vode, a čaj na bočicu. To neš promrlja. A vodu pljuje. A ak joj vodu na bocu onda se kao počne daviti koliko to "ne valjda"
Oni si uzmu vode koliko im treba. Treba im vremena da se priviknu na novi okus. Ali da su zedne bebice itekako bi pile. :) Mi smo L-u prvi put caj dali sa 7 mjeseci kada je imao virozu. Malo kamilice.
14.06.2014. L ♥
Antonio ne znam od kud si i koliko ti je spretno ali nasla sam Nan sensitive u ljekarni u Karlovcu. Ljekarna se zove DID pharma i imaju tri poslovnice. Brojevi telefona su 047/414330, 047/421330 i 047/614555. Vidjela sam da imaju u ovoj čiji sam broj prvi napisala, a vjerujem da će ti znati reći u kojoj ga količini imaju na koji kod broj nazvala.
evo,ovo sam pronašla za nan sensitive,ovo dole je friško pitanje,pa vam možda odgovore
www.facebook.com/NestleBebeHrvatska/photos/a.525550287541085.1073741828.524188434343937/759378774158234/?type=1&theater]
Cure moje hvala vam puno evo uspjeli smo se opskrbit .,na zalost moje djete ima probleme i tesko prihvaca drugu hranu.,.Jos jednom vam hvala svima.
Cure moje, mi smo jucer isli doktorici i znaci jela mi je u 6, pa u 9 i 30, u 13, u 17. Namjerno sam joj dala tako da kad dodemo doma da mo u 21 jede ali ona je od pol 7 zaspala ko top i tel ujutro u 6 se probudila..nisam ju htjela budit ali mi je to preveliki razmak.....i da doktorica nam je rekla na sljedecoj kontroli da mozemo polako uvodit kasice.. Da se kreće između 4 i 6 mj.. :)
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji