Adaptirano mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    22. Veljača 2015. 16:37

I vezano za hranu, zbilja je puno skuplja u apoteci. Naša je 10 kn jeftinija u dmu. To baš nije mala razlika.

Dea23
    22. Veljača 2015. 19:12

Evo iz uputstva Simplex:
    Novorođenčad i dojenčad koja se hrani bočicom:
    U svaku bočicu valja ukapati 15 kapi Sab simplex suspenzije.
    Sab simplex tekućina lako se miješa s drugim tekućinama, npr. s mlijekom. U novorođenčadi koje majke doje, Sab simplex suspenzija može se davati pomoću male žličice prije svakog dojenja.I pri kupnji nam je rečeno da prije svakog obroka dajemo kapi.Razmak od 4 do 6 sati naveden je kod konzumacije školske djece i odraslih.

crnamala
    22. Veljača 2015. 19:48

Nisam cula to za mlijeko. Uzas. Pa cim bi ih trebali hranit sada? U vezi kapi. Ja sam svom malom davala waya kapi kao radi grcica i prduckanja i onda mi je dva dana prije pregleda u dr nestalo pa nisam kupovala namjerno da vidim. Moj mali evo sad 5 dana podlje ne prducka toliko, cak i bolje kaki. Cini mi se da mu je lakse bez kapi nego s njima!! Pedijatrica mi je rrkla da je bolje ako se moze da se samo regulira.

LuKi5
    22. Veljača 2015. 20:21

Dea, slazem se s renatom. Bebica je tako malena, a toliko joj toga dajes da jednostavno mora ju smetat probava. Plus toga ispire joj zastitni sloj sa zelucica, I onemogucuje mu pravilan rad. Probavni im je sustav jos 
    nerazvijen, a njegov normalni razvitak remete te puste kombinacije, koje su kako ti je I renata rekla, pusta kemija. Probavni sustav ce se najbolje izregulirati, ako to sam prirodno ucini. Biti ce grceva, boze moj, za njih nema lijeka, ne traju vjecno, proci ce. Najkvalitetnije sazrijevanje probavnog sustava je ono prirodno. Organizam sam svlada, bez da ga se ubrzava I potice.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.