Glavicu je moj mali vec u rodilistu dizao, a sad je bas dugo sam drzi. Počeo se pomalo vrtit sam na bok ali ne moze jos sam skroz. Vec pokazuje da ce biti zivahan. Zebrice tvoja malena je sad vec 2 mjeseca stara? Fino je napredna kad se vec vrti i hvata.
I prijateljica je prešla na babylove dosta je jeftinija kaze da je zadovoljna.. Mi smo na Nanu otpočetka pa necemo ni mjenjat.. Moja cura ima dva i pol mjeseca jaka je jaka sve mi se cini kak to vrijeme brzo ide.. Hehe a tvoj mali kolko ima
zebrica
Zebrica moj ce sad 7 tjedana. Bas vrime leti. Ja sam zadovoljanna babylove-om kako cijenom tako i kvalitetom. On fino jede i raste na ad-u a moje mlijeko mu je lijek i desert koji dobije svaki dan. On je zdero i samo cika mu od početka nije dovoljna.
A glede osudjivanja mami koje ne doje, suvisno je ista reci. Svi mi svojoj djeci zelimo najbolje (naravno) i sve mame koje nemaju mlijeka su sigurno prošle faze samoosudjivanja i krivnje pa im ne treba netko sa strane pametovat. Ja bih obozavala da imam mlijeka i neki dan sam plakala od srece kad sam napokon mogla podojit svoje dijete i sa to malo sta imam, ali stvarno ne zelim gubit vrijeme na pravdanje svojih postupaka bilo kome. Tko ne shvaca sve ok. Imamo razlicite stavove i svatko svojim putem. Amen.
Nije me bilo dugo na klokanici,od kako sam rodila i sad kad sam ovo sve čitala baš mi je žao da se to dogodilo da se mame kritizira,baš zbog toga što na klokanici toga nije bilo sam se i prijavila ali očito su stvari malo drugačije.Svaka mama želi svome djetetu najbolje i tu nema mjesta raspravi. Nitko nije u koži drugih mama da bi ih se moglo osudjivati. A i na kraju krajeva što smo mi mame toliko loše ako se želimo nekad naspavati hahaha, nedaj bože to spomeniti,mislim stvarno pretjerivamo. Pa sve su to normalne stvari,svakodnevne,sve mame su prvi put zbunjene ali se svaka trudi što više pomoći svome djetetu! Izgleda da će se sad na ovoj temi morati družiti samo ad mame i da nećemo smijeti na druge teme hahaha!
p.s.nije ni moj mali nikada htio piti ništa ponudjeno sad već je veliki pa pije al isto samo čaj i sok uopće neće vodu iako mu je nudim nekužim zašto?
Joj cure ovaj AD- Cica rat me prije zabrinjavao. Sad mi je presmiješan. Prešli smo na AD i preporodili se. U početku su me zaista jako pogađali komentari, sad ih sve lijepo na sam spomen cica, mojih ili tuđih stjeram u krasan da ne velim kaj jer već sam počela sanjati cice koje bombardiraju Bebimil, a on uzvraća rafalima iz bočice
No, htjedoh pitati. Mi smo na Bebimilu (pssst nemojte nikom reći), ulazimo u 2. mjesec i traži ga svaka 3 sata. E sad, već dvije-tri noći za redom se i dalje budi svaka tri 3 sata ali ne pojede, onako potegne 10-20 ml i opet odere 3 sata. Kaj sad da joj dajem tak pa će s vremenom si izbaciti obrok ili da je "zašprehavam" i navučem na 4-5 sati?
Sortiraj odgovore
Najstariji