Adaptirano mlijeko

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

crnamala

Broj poruka: 426

Prijavi adminu

Evo da vam javim lipe vijesti. Moj malis je narastao cijelih 5 cm i dobio kilo u prvih mjesec dana od rodjenja.  Pedijatrica kaze sve 5 samo sta ima zaraslu resicu na jeziku koja mu moze smetat pri dojenju i kasnije govoru pa se to mora pratit ali nikakav bauk. Rijesivo u 5 minuta ako bude trebalo. Bas sam sretna imam super pedijatricu jednu od najboljih u RH i bila mi je bas super i suosjecajna kad sam rekla da nemam dovoljno mlijeka. Kaze koliko ima da ima a maleni super napreduje pa nema mjesta zabrinutosti. Jeeeeeej 

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Bravo za malenog 
    Fino je dobio, super. I mi imamo odličnu pedijatricu.
    To za resicu bas je išao od susjede mali prosli tjedan. Nije to tak strasno ako ce i trebat-danas,sutra. Tak da nebrini. I ja sam to isla da mi cvaknu al malo veca sam bila

zebrica

crnamala

Prijavi adminu

Ma ne brinem.  Sve je super. Znam da to nije ništa strašno.  Bitno da se uvati na vrime.

Igorovabebica

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

Moj frajer je uz moje mlijeko jednom tjedno dobivao i Aptamil... ali kako se meni počelo gubiti mlijeko, primijetila sam i dok je bio na Aptamil-u da je jako bljuckao pa sam zaključila sa mu to mlijeko ne odgovara i dala mu Bebimil-evo ga, papa k'o veliki i ima 5100 grama.  Pravi dečko! Bravo za vaše klince i klinceze, samo neka rastu!

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Moja isto bljucka, jede Bebimil. Ali bljuckala je i dok je bila isključivo dojena pa ipak to pripisujem hlapljivom jelu! Jaaaako :))) Kaj vi mislite?
    Još imam mlijeka, ali jednostavno ona poslije cice još i bocu pojede valjda joj nije dosta. Onda je gladna i nervozna i ne spava. A uz dužno poštovanje nemre stalno skok bit u pitanju 

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

i moja je curka bljuckala sl sad ju nakin svakog podoja kao i nakon one jedne dbevne bočice bebimila nosim da podrigne plus spava mi na malo povišenom...i nema više bljuckanja...jel vam bebice spavaju na ravnom ili?

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Spava na ravnom. A podrigne se svaki put i bljucka bez obzira na to  Probat ću da spava na povišenom, hvala 

cloudy

Broj poruka: 3222

Prijavi adminu

Tak je i moja curka bljuckala i onda smo ju na malo povišeno stavli i bljuckanje prestalo :)

Pilici

Broj poruka: 1097

Prijavi adminu

Da , nekima nepase neko mljeko. Mi smo odpocetka na Nanu i super nam je. Zna se nekad tak jako podrignut da ju dragi čuje u dnevnom. Ja ju držim nakon svakog jela za podrig a nekad i nece podrignut. Mi spavamo na povisenom onako malo uzviseno tak nam je patronazna prvi dan napravila .. Kak se vaše bebice uzdizu? Mislim na glavicu, dal drže sami vec.. Ova moja curka se skroz dize, stavim ju u njihaljku i sama se primi za ovo di je zakopcana i bori se da ustane, tak nam je smjesna hehe, onda mi se okrece ja ju legnem na leda a oba za cas ode na trbuh i rukica joj zapne i onda onaj placko pomozite mi hehe

zebrica

crnamala

Prijavi adminu

Moj maleni bi otpocetka a tako i danas cicao obe sise pa nakon toga popije cilu dozu ad-a. Njemu je uvik malo. 
    Glede bljuckanja on bljucne ponekad uglavnom kad se prejede ili brzo hlapljivo pojede.  Jede babylove od pocetka i nismo imali nekih problema. U rodilistu su mi rekli da je to u osnovi sve slicno a kako su mi kad smo izasli moji za doma kupili babylove i bebimil igrom slucaja pocela sam davat babylove i tako je ostalo jer mu očito odgovara. 
    Nama patronazna nije ni pogledala krevetic ja sam svejedno uzglavlje podigla ( stavila rijecnike ispod nogica) pa je nakosen malo ali spava samo na madracu bez kušina isl.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.