1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    20. Srpanj 2018. 13:45

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Valentina cestitam!
    Ja sam odlicno .. Da neznam da sam trudna po simptomima nebi mogla niti skuziti .. Samo grudi tu i tamo i to je sve..
    Jedino me tlak sada poceo zezati.. Jucer sam bila u gradu i jedva sam dosla do ducana da si kupim vodu i malo suhe sunke da si dignem tlak.. Samo od jednom crno na oci, vrtoglavica, znojenje.. Uzas.. Ali onace super..
    Nikako docekat 31.7 .. Hvala Bogu doma imam taj fetal doppler pa kad me neka briga uhvati poslusam svoje zlato …

Koji fetal doppler imas? Koja cijena? Di mogu to naruciti?? 😂 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Ivana.28
    20. Srpanj 2018. 13:48

ja imam taj i super .. U 9 tj. Sam prvi puta nasla otkucaje.. Imas u apotekama,  po oglasima .. Ovisi .. Cijene  800,  600 u apoteci ,  ali moze se naci i jeftinije

• BackInBlack
    20. Srpanj 2018. 14:00

Valentina cestitam!
    Meni je danas bas koma dan, nista mi se neda, samo se vucem po stanu. Toliko sam umorna da mislim ici prileci malo...voljela bi da imam vise energije ali valkda je takav dan...

38+6

Dreams
    20. Srpanj 2018. 14:09

Bubamara nadam se da će te mučnine proći što prije, odmaraj se koliko možeš.
    Evo uzv od jučer :/

Dreams
    20. Srpanj 2018. 14:11

BackInBlack odmori se,ne treba na silu,ako ti se spava,odspavaj malo..možda je samo takav dan i sutra sve bude bolje :)

Beba
    20. Srpanj 2018. 14:16

Hvala Bogu da još neko postoji ko nema neke izražene simptome,već sam se počela zabrinjavati.ja se za sad osjećam odlično,blaga mučnina oko 12 me ulovi,onda nešto stavim u usta i prođe,malo trbuh,malo sise ali minimalno.Radim normalno na poslu i doma ,nadam se da će potrajati tako,iako planiram na komplikacije uskoro jer mi posao zna bit stresan dosta.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Kikiriki
    20. Srpanj 2018. 14:48

ja imam taj i super .. U 9 tj. Sam prvi puta nasla otkucaje.. Imas u apotekama, po oglasima .. Ovisi .. Cijene 800, 600 u apoteci , ali moze se naci i jeftinije

Hvala! Bas cu potraziti! 😊😊😊❤

BackInBlack

Valentina cestitam!
    Meni je danas bas koma dan, nista mi se neda, samo se vucem po stanu. Toliko sam umorna da mislim ici prileci malo…voljela bi da imam vise energije ali valkda je takav dan…

Tako je meni svaki drugi dan. Jedan dan imam snage drugi dan ko da imam gripu pa svako malo sjednem ili ako mogu legnem. 😑 Odmaraj kad god imas priliku :)

Beba

Hvala Bogu da još neko postoji ko nema neke izražene simptome,već sam se počela zabrinjavati.ja se za sad osjećam odlično,blaga mučnina oko 12 me ulovi,onda nešto stavim u usta i prođe,malo trbuh,malo sise ali minimalno.Radim normalno na poslu i doma ,nadam se da će potrajati tako,iako planiram na komplikacije uskoro jer mi posao zna bit stresan dosta.

Uh uzivaj. Ja ako nisam u blizini wc-a moram nositi vrecice sa sobom jer nikad neznam kad cu 🤮. I muka mi je cijeli dan i noc. Izludit cu vise. 

Beba
    20. Srpanj 2018. 14:54

Kikiriki

ja imam taj i super .. U 9 tj. Sam prvi puta nasla otkucaje.. Imas u apotekama, po oglasima .. Ovisi .. Cijene 800, 600 u apoteci , ali moze se naci i jeftinije

Hvala! Bas cu potraziti! 😊😊😊❤

BackInBlack

Valentina cestitam!
    Meni je danas bas koma dan, nista mi se neda, samo se vucem po stanu. Toliko sam umorna da mislim ici prileci malo…voljela bi da imam vise energije ali valkda je takav dan…

Tako je meni svaki drugi dan. Jedan dan imam snage drugi dan ko da imam gripu pa svako malo sjednem ili ako mogu legnem. 😑 Odmaraj kad god imas priliku :)

Beba

Uh uzivaj. Ja ako nisam u blizini wc-a moram nositi vrecice sa sobom jer nikad neznam kad cu 🤮. I muka mi je cijeli dan i noc. Izludit cu vise.

Baš mi je žao,u kojem tjednu ti je počelo tako jako?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Dreams
    20. Srpanj 2018. 15:02

Kikiriki, ima na aliexpressu fetal doppler za oko 150-200 kn. Ne znam jesi li kada naručivala od tamo ali pogledaj si malo cijene i recenzije. 

Kikiriki
    20. Srpanj 2018. 15:47

Beba- u 7.tjednu 😑 evo danas smo 8+4 . Odbrojavam do 12.tjedna kada bi navodno trebalo prestati...😖

Dreams- da aliexpress mi je zakon,svasta nes narucujem s njega. Bas cu pogledati recenzije! 😊

I curke da podijelim otrkrila sam Ovia pregnancy aplikaciju di se lijepo moze pratiti razvoj bebe,tjedni i dani trudnoce i ima onako nekih savjeta,videa,nes kao forum itd.  Fora je za baciti oko :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.