Hvala vam cure, vasa podrska mi jako puno znaci!
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Slazem se s praksom da ne treba previse dirati dole u ranoj trudnoci, a opet s druge strane ja sam otisla u 6tt jer sam u prosloj trudnoci imala hematom iznad bebe i morala sam mirovati, ipak smori cinjenica da je sve ok, a i socijalac na zamjeni ima uzv preko trbuha :)
Kollinarh danas općenito ima jako puno trudnoća koje su rizične i koje na kraju ne završe kako treba. Slažem se i ja da ne treba prerano i previše ali ne baš ni predugo čekati jer vjerujem da je neke stvari dobro znati ranije i moguće spriječiti ili utjecati na njih.
Ja sam se smirila od jučer, oke rano je, gv se vidi lijepo i eto valjda onda za 2-3 tj vidim i čujem sve kako treba...barem znam da je na mjestu to me isto dosta smirilo.
Kako ste vi cure danas?
Mene dosta rezu trbusni misici, ostalo za sada ok. Mucnine su se smanjile, cice manje bole i tak, u nedjelju ulazim u 12tt
Valentina, sretno na pregledu.
Dobro jutro cure, hvala vam puno
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Cure evo moje bebiceeee😊 srce kucaa naveliko i sada se sve vidi😊😊 i po ultrazvuku sam 6+1, ali ona vodi i dalje kao 6+6 ali nema veze, par dana ni tamo ni vamo, trudnoca je uredna i sve je uredu😁😁😁😁 hvala vam na podrsciii! :)) 💞
Za mucnine mi je preporucila caj od đumbira ili ima neke tabletice u ljekarni na bazi đumbira, u ponedjeljak vadit krvnu grupu i štitnjaču, odoh kupit trudničku knjižicu 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji