1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    19. Srpanj 2018. 22:14

Hvala vam cure, vasa podrska mi jako puno znaci! 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    20. Srpanj 2018. 06:53

Valentina  još jednom sretno...neka sve bude kako treba i javi nam se. 

20. Srpanj 2018. 07:01

Slazem se s praksom da ne treba previse dirati dole u ranoj trudnoci, a opet s druge strane ja sam otisla u 6tt jer sam u prosloj trudnoci imala hematom iznad bebe i morala sam mirovati, ipak smori cinjenica da je sve ok, a i socijalac na zamjeni ima uzv preko trbuha :)

20. Srpanj 2018. 07:02

Ne smori, nego smiri :)

Dreams
    20. Srpanj 2018. 07:07

Kollinarh danas općenito ima jako puno trudnoća koje su rizične i koje na kraju ne završe kako treba. Slažem se i ja da ne treba prerano i previše ali ne baš ni predugo čekati jer vjerujem da je neke stvari dobro znati ranije i moguće spriječiti ili utjecati na njih. 
    Ja sam se smirila od jučer, oke rano je, gv se vidi lijepo i eto valjda onda za 2-3 tj vidim i čujem sve kako treba...barem znam da je na mjestu to me isto dosta smirilo. 
    Kako ste vi cure danas? 

20. Srpanj 2018. 07:30

Mene dosta rezu trbusni misici, ostalo za sada ok. Mucnine su se smanjile, cice manje bole i tak, u nedjelju ulazim u 12tt
    Valentina, sretno na pregledu.

valentina98
    20. Srpanj 2018. 07:40

Dobro jutro cure, hvala vam puno 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    20. Srpanj 2018. 10:44

Cure evo moje bebiceeee😊 srce kucaa naveliko i sada se sve vidi😊😊 i po ultrazvuku sam 6+1, ali ona vodi i dalje kao 6+6 ali nema veze, par dana ni tamo ni vamo, trudnoca je uredna i sve je uredu😁😁😁😁 hvala vam na podrsciii! :)) 💞
    Za mucnine mi je preporucila caj od đumbira ili ima neke tabletice u ljekarni na bazi đumbira, u ponedjeljak vadit krvnu grupu i štitnjaču, odoh kupit trudničku knjižicu 😊 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    20. Srpanj 2018. 10:45

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

20. Srpanj 2018. 11:02

Prekrasno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.