1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Srpanj 2018. 18:29

Trudnoca se racuna od dana zadnje menstruacije. 

19. Srpanj 2018. 18:34

Ja npr imam cikluse na 30, 32 dana, znaci kod mene ide kasnije ovulacija i automatski je trudnoca manja, a u pocetku i par dana se cini puno :) 
     oni racunaju za cikluse od 28 dana 

19. Srpanj 2018. 18:35
    19. Srpanj 2018. 18:39

Ono sto hocu rec je, ako si zattudnila 26 negdje onda je to sve ok, jel po kalkulatoru bi ti ovulacija padala 22 negdje. Na sljedecem uzv ces sve lijepo vidjet, opusti se :)

Beba
    19. Srpanj 2018. 19:01

Cure nekako mi se čini i da idete prerano na uzv,pogotovo ovo privatno,inače nisam ljubitelj privatnika jer nikad nisam sigurna koji su mu motivi,ja sam mpo trudnoća,naručena 24.7 a oplodnja je bila 16.6.strpite se malo ,nije baš dobro stalno na uzv ,a dr opet u ništa nije siguran.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

valentina98
    19. Srpanj 2018. 19:03

Da, ali oni isto racunaju tjedan dana vise, pa ne mogu oni racunat od prvog dana menstruacije ako cura zna da je imala odnose kasnije i da je kasnije zatrudnjela, nema logike da u njezinom slucaju racunaju od prvog dana zadnje menge.. i jos k tome kad je imala odnose spremiju treba max 5 dana da se oplodi, u startu kod nje fulaju minimalno tjedan dana ako racunaju od zadnje menge.. al kazem postoji mogucnost ako su i prije tih odnosa imali odnose i da je onda promaknulo

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    19. Srpanj 2018. 19:05

Beba

Cure nekako mi se čini i da idete prerano na uzv,pogotovo ovo privatno,inače nisam ljubitelj privatnika jer nikad nisam sigurna koji su mu motivi,ja sam mpo trudnoća,naručena 24.7 a oplodnja je bila 16.6.strpite se malo ,nije baš dobro stalno na uzv ,a dr opet u ništa nije siguran.

Ma na uzv uopce nebi trebale ici prije 8-10tt, to meni svaka zena koja je rodila kaze, jer ovo prije je samo patnja i zivciranje..

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    19. Srpanj 2018. 19:47

Kollinarh gledala sam i ja na taj kalkulator... I ja se i dalje nadam da je sve oke, samo da je rano.

Cure nisam imala odnose ranije  samo 22.i26.6 tako da nije nikako moglo biti prije toga.
    I ja mislim da je nepotrebno toliko raditi uzv ali tako me čovjek naručio. Prvi puta sam morala ići da mogu kreniti s pretragama štitnjače na temelju toga jer s tim imam dosta problema a drugi put eto jer nije bio siguran jel vidi uopce gv. Želio se uvjeriti da je u maternici i sve ok..danas se lijepo vidi gv, ali eto i dalje ništa više od toga. 
    Oprostite što sam vas ugnjavila sada, znam ja i sama da se računa trudnoća od zadnje menge što nije realno uvijek ali čitam stalno pa se uplašim kako nešto nije u redu...iskreno se nadam da je i dalje samo rano... Hvala vam na savjetima i oprostite 

bubamara992
    19. Srpanj 2018. 19:52

Oni racunaju od zadnje menge, nije bitno kad je bio odnos i normalno je odstupanje od 2 sedmice dole ili gore. Eh poslije se utvrdi po razvoju ploda koja je sedmica tacno. Zato i jeste preporuka da se ide oko desete sedmice(od zadnje menstruacije) jer i da ste tada trudni 8, a ne moze biti manje, plod se vidi sigurno :)

Kikiriki
    19. Srpanj 2018. 20:04

Lena08

Nego imate li vi mozda zuti iscjedak? 😕

Iscjedci su normalni. Mogu varirati od bijelog do zutog. Zuti opcenito bude radi vitamina koje pijemo. Dok ne svrbi,pece,i ne promjeni miris sve je ok. -tako su bar meni objasnili. 

Dreams

Eii eo me. Opet naživcirana. Gv je veća (ne mogu sad vidjet nalaz ali napisat ću vam) i za razliku od prošlog puta se vidi najnormalnije no ništa osim toga. On kaže da je to i dalje sve u redu i da dođem za 2-3 tjedna i da će se tad vidjet i plod i čuti srce. Pa jel mene taj čovjek želi izludit ili? Tad već dolazi moja gin pa neću više ići ovdje. Jedino me tješi saznanje da je u maternici i da je to ok jer prošli put ni to nije bio siguran. Kako je vama bilo u 6 tj?

Znam cure koje su plod i srce vidjele sredinom 7.tj. ne prije i imale urednu trudnocu. Bitno da je dobro smjesteno u maternici. Bit ce sve ok. 😘 ❤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.