Hvala vam cure stvarno na savjetima, razumijevanju i podršci... divne ste❤️
Kikiriki tebi baš nije lako, stvarno si se namučila, pretpostavljam da ti nije do ničega ali nemoj zaboraviti piti dovoljno tekućine uz to povraćanje i proljev da ne bi dehidrirala.
Čuvaj se i želim da te što prije to popusti.
Hvala vam cure stvarno na savjetima, razumijevanju i podršci… divne ste❤️
Kikiriki tebi baš nije lako, stvarno si se namučila, pretpostavljam da ti nije do ničega ali nemoj zaboraviti piti dovoljno tekućine uz to povraćanje i proljev da ne bi dehidrirala.
Hvala Dreams😊,pijem vode u malim gutljajima i cak sam pojela par zlica juhe. Aaah,a valjda ce uskoro krenut sta bolje. 🙄🤔😏
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Super da si pojela barem malo juhe 🙂 pij pomalo i dalje i sutra kad se probudiš neka to bude iza tebee.
Hvala vam cure stvarno na savjetima, razumijevanju i podršci… divne ste❤️
Hvala Dreams😊,pijem vode u malim gutljajima i cak sam pojela par zlica juhe. Aaah,a valjda ce uskoro krenut sta bolje. 🙄🤔😏
Bit ce bolje ujutro, vjeruj 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Dobro jutro
Ja sam super. Danas nemam mucnine 😄 Samo sto me malo boli u donjoj, lijevoj strani trbuha..pa cu malo odmarati danas
Pozdrav curke :)) ja sam odlicno 😊 jucer sam si kupila par tajica i par haljinica, na traperice nisam ni pomisljala jer bi za mj dala opet bile male😂😂
Budila sam se preko noci samo jednom tako da sam se naspavala 😊😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Uh evo i mene. Bolje sam! Linex je zaista pomogao! Sinoc sam popila jos jedan cim sam osjetila grceve i brzo se umirilo. Osjecam da jos to nije sto posto iza mene posto osjecam rad u crijevima cim nes pojedem ali sam puuuno bolje. 😊 Jos cu danas jesti juhe i dodati malo kuhanog mesa da se ne iziritiram i bit ce to ok.
Bubamara992 bas mi je drago da nemas mucnine! Odmaraj i uzivaj :)
Valentina joj i ja bi morala u shopping. I ja cu samo tajice i haljine kupovat,eventualno ako nadem one tajice koje izgledaju kao traperice jer me sve stisce 🤣
Dreams,kako si nam ti? :)
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Drago mi je da ste sve dobro ili barem bolje danas 🙂 evo i ja sam, dogovorila sam se sa sobom da nema stalnog razmišljanja i čitanja gluposti pa sam danas dobro. Nadam se da će me držati to i dalje. Laganini dan, ručak, odmor i navečer neko druženje.
Drago mi je da ste sve ok I ja sam dobro, uzasno mi je vruce i sparno, a s obzirom da je vikend sve je nesto laganini...sad dragi i ja skuhamo nesto i onda odmaranje
Nikamo nam se neda ici
38+6
Sortiraj odgovore
Najstariji