Beba-u 7.tjednu 😑 evo danas smo 8+4 . Odbrojavam do 12.tjedna kada bi navodno trebalo prestati…😖
Dreams-da aliexpress mi je zakon,svasta nes narucujem s njega. Bas cu pogledati recenzije! 😊
I curke da podijelim otrkrila sam Ovia pregnancy aplikaciju di se lijepo moze pratiti razvoj bebe,tjedni i dani trudnoce i ima onako nekih savjeta,videa,nes kao forum itd. Fora je za baciti oko :)
A onda se prerano hvalim,ja sutra ulazim u 7.tj,stigne to još
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bubamara nadam se da će te mučnine proći što prije, odmaraj se koliko možeš.
Evo uzv od jučer :/
Dreams ultrazvuk ti govori da si trudna 6+1 (ako se ja dobro razumijem u to) 🤨 ali ne vidim ni eo ovo je samo gestacijska vrecica 😐🤨 a da ti ipak odes kod nekog privatnika?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Valentina, ovo je kod privatnika...dolje piše 5+5 a gore 6+1...vjerovatno ovo što vidi nije za 6+1... A 5+5 bi taman moglo biti s obzirom na kasniju O i taj odnos. Nisam pametna više.
joj ne znam 😐😶 bas te muce, ali ako je 5+5 kolike ti je velicina gestacijska vrecica?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
A ne znam.. Vidim jedino to što tamo piše, a piše tri različite mjere i tri razlicita termina. ..
Pa eto ako je nekom jasno molim vas da mi pojasnite
Jel ti nije rekao dokt koje velicine je gv?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
A onda se prerano hvalim,ja sutra ulazim u 7.tj,stigne to još
Uh nazalost da. Ali nadam se da ces proc bez toga! Bas je tlaka. Evo jedva sam dosla iz Müllera doma. Bas mi se smucilo unutra od mirisa parfema u zraku da sam skoro pustila kosaru sa svim stvarima i otisla u auto. 🤢😑
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Piše na prvom nalazu 3,2 a sad na drugom 11,8
meni je sa 5+4 bila 8 mm 🤨 a sad mi nije ni mjerila kad je sve uredu i kad se vide otkucaji.. kada ides ponovno na kontrolu? Jesi vadila betu? Ako se beta pravilno dupla nema razloga za paniku 😗
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji