1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    21. Srpanj 2018. 13:31

Hvala vam cure, probati ću se malo smiriti..oprostite što sam vas ugnjavila opet s tim..ali stalno sam razmišljala o tome, sve mi djeluje nelogično.. Nadat cu se da je još rano, pa ćemo vidjeti. 
    Bubamara ja pijem mineralnu, ne baš svaki dan ali često, prije je nisam nikad pila jer mi ne paše. Inače najviše pijem običnu vodu ali sada mi pašu gusti sokovi. 

Beba
    21. Srpanj 2018. 13:38

Dreams ne gnjaviš ništa ,vidjet ćeš da je sve ok ,ja se isto često brinem jer još nisam bila na pregledu,ali pokušavam samu sebe uvjeriti da nema šanse da ne bude sve ok😁. Ja pijem sve,vodu,sokove,baš me pita slatko.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• BackInBlack
    21. Srpanj 2018. 14:00

Dreams bit ce sve ok, vidjeti ces, misli sam o lijepim stvarima...
    Cure, uglavnom pijem  obicnu vodu i caj, i sad sam zadnjih par dana probala Donat ali mi nije bas pomogao protiv napuhnutosti...imam jos jednu bocu pa cu je popiti ali mislim da necu vise, nema smisla...
    Kako se vi rjesavate napuhnutosti?Ima nesto dr osim Donata?

38+6

bubamara992
    21. Srpanj 2018. 14:03

BackInBlack ja izgledam kao da,sam u sestom mjesecu 😞 nista mi od odjece vise ne moze, moram u soping. Bas sam napuhana i nista mi ne pomaze

Dreams
    21. Srpanj 2018. 14:30

Hvala vam na podršci puno mi to znači...
    Za nadutost ne znam što bih vam rekla, nije me još napala.. Nekad prije sam pila čaj od komoraca koji se i spominjao neki dan... Ali nznm ništa provjereno. 

valentina98
    21. Srpanj 2018. 14:37

Dreams ne zivciraj se, ne umisljaj da je nesto lose, moras misliti pozitivno! Vec sam ti napisala da ti od stresa moze biti samo gore! Opusti se i uzivaj! Znam da je tesko, ali jednostavno moras, idi vadi betu, odi kod drugog privatnika i pitaj ga tocno koliko si trudna, sta uzv pokazuje,  jesu li te mjere dobre, sve ga ispitaj i nemoj sutjeti jer ovako eto zivis u strahu.. mila govorimo ti za tvoje bolje! 💝 
    Čao curke, evo mene 🤗 kod nas je jako vruce pa sam malo spavala, pa malo odmarala, pa sad dosla kod svekrve jest jer se meni nije dalo nista kuhat jer mi sve smrdi 😂 a sto se tiice napuhanosti, ja ne stanem vise ni u gacice, toliko o tome 🤔🙄 idem sanas u soping 🤗😊😊😊

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• BackInBlack
    21. Srpanj 2018. 15:41

bubamara992

BackInBlack ja izgledam kao da,sam u sestom mjesecu 😞 nista mi od odjece vise ne moze, moram u soping. Bas sam napuhana i nista mi ne pomaze

Tako je i meni...trbuh ogroman, kao da je 6 mj trudnoce...nista ne mogu obuci, sve mi je malo, pogotovo hlace koje ne mogu zakopcati zbog trbuha...a o grudima da i ne govorim, inace imam 4, sad su sigurno 5, pa me sve strah da ne budem uopce mogla kupiti grudnjak...koma :-/
     Kupila sam jedne hlace koje sad stalno nanasam no morati cu i ja kroz koji tjedan u shoping...odgadam jer uopce ne znam kamo bi isla...

38+6

21. Srpanj 2018. 16:42

Ne pijem gaziranu jer mi je bas tesko sjedala na crijeva 😂

Napuhana sam.od prvog dana, od ispod sisa mi ide trbuh, jos sam 10 kg u plusu naspram prve trudnoce... ogromna sam i tesko skrivam trbusinu

Cijelo popodne mi je muka grozno

Kikiriki
    21. Srpanj 2018. 20:42

Dreams sve ce bit ok. Normalno je da se brines i ne brini ne gnjavis nikog. Tu smo da se savjetujemo,pomognemo i utjesimo.😊 

Curke od pica pijem samo vodu,obicnu hladnu. Prije me nebi nitko mogao natjerati da popijem casu vode bez okusa,eventualno mineralnu bi pila,a sada mi jedino obicna pase. 

Meni je danas dan D.  Od jutra lose krenulo. Prvo jutarnja mucnina i onda nakon 2 dana opstipacije jutros uzasni grcevi i da oprostite dijareja (proliv). Znaci grcevi u crijevima nenormalni,muka,trckavica ma uzas. Hvala Bogu da sam pri ruci imala Linex pa je malo pomogao vec sam mislila na hitnu kad mi se pocelo crniti ispred ociju. Ma nikad u zivotu mi tako nije bilo.
    Ne znam kako ni zasto. Sve sta sam jela jucer je bilo dobro kuhano. 

Neznam je li mozda od progesterona koji mi gin. dala mada ga koristim vec 7 dana. Ma neznam stvarno sam iscrpljena vise. Prvo konstantne mucnine pa sad jos i ovo danas. 😢 Google kaze da je to navodno normalno u prvom tromjesjecju. Pa dobro jel ja ne mogu imat neki ljepsi simptom trudnoce osim povracanja i trckavice?! 😑😤☹

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    21. Srpanj 2018. 20:51

E bas sam se posteno pozalila sada. Roman sam napisala 😂🙈🙊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.