1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    20. Srpanj 2018. 11:08

Divnooo, predivno Velentina, hvala Bogu da je sve kako treba 

Kikiriki
    20. Srpanj 2018. 11:50

Valentina bas mi je drago! Predivna slika!! Bas sam sretna kada imamo ovako lijepe vijesti u grupi🤗😊❤  

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    20. Srpanj 2018. 11:59

Kako ste vi cure danas? 
    Danas,iako sam se jutros opet druzila sa kupatilom vise nego sto sam htjela 🤢🤮, se osjecam  odmornije nego jucer pa sam se uhvatila ciscenja 😂 
    I pocela mi je kava uzasno smrditi i ne mogu se vise ni pribliziti salici tako da ocekujem glavobolju krajem dana 😏🙄.

Dreams
    20. Srpanj 2018. 12:20

Ja nemam neke simptome i probleme osim što sam nocas isla jedno pet puta na wc.. Probudila se u 6, popila kavu koja mi je bila oke za razliku od prethodnih par dana kada je nisam popila... I u 8:15 već isključila ručak  sad odmaram 

Beba
    20. Srpanj 2018. 12:22

Vale odlične vijesti,moram priznati da i ja polako počinjem bit napeta kako se bliži pregled.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

valentina98
    20. Srpanj 2018. 12:55

Hvala vam curkee :))
    Beba ja sam htjela iskocit iz svoje koze kad sam dosla kod doktorice, a kad me je pogledala i kada sam vidjela kako mojoj maloj mrvici kuca srce zaplakala sam od srece! 🤗 
    Dreams ja idem svaku noc po 5 puta na wc 🙄🙄🙄🙄

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

bubamara992
    20. Srpanj 2018. 13:11

Valentina cestitam! Super je da je sve ok 😊😊
    Ja sam od sinoc bas lose. Imala sam uzasnu mucnina i cak sam povratila veceru. Evo i danas mi je muka i imam vrtoglavicu. Zar je moguce da su se vratile mucnine 😣😭

Kikiriki
    20. Srpanj 2018. 13:12

Dreams

Ja nemam neke simptome i probleme osim što sam nocas isla jedno pet puta na wc.. Probudila se u 6, popila kavu koja mi je bila oke za razliku od prethodnih par dana kada je nisam popila… I u 8:15 već isključila ručaksad odmaram

Dreams hahaha,ma ti si super! Ja u 8.15 jedva caj napravim kamoli da mi je tad gotov rucak 😂 

Beba

Vale odlične vijesti,moram priznati da i ja polako počinjem bit napeta kako se bliži pregled.

Kikiriki
    20. Srpanj 2018. 13:16

bubamara992

Valentina cestitam! Super je da je sve ok 😊😊
    Ja sam od sinoc bas lose. Imala sam uzasnu mucnina i cak sam povratila veceru. Evo i danas mi je muka i imam vrtoglavicu. Zar je moguce da su se vratile mucnine 😣😭

Bubamara jojj,zao mi je!
    Ja odbrojavam kad ce vise prestat...
     Kazu da postanu manje izmedju 10.tt i 12.tt. Nemoj mi rec da se kasnije opet vracaju 🤢😶🙈😢

Ivana.28
    20. Srpanj 2018. 13:39

Valentina cestitam!
    Ja sam odlicno .. Da neznam da sam trudna po simptomima nebi mogla niti skuziti .. Samo grudi tu i tamo i to je sve.. 
    Jedino me tlak sada poceo zezati.. Jucer sam bila u gradu i jedva sam dosla do ducana da si kupim vodu i malo suhe sunke da si dignem tlak.. Samo od jednom crno na oci,  vrtoglavica,  znojenje.. Uzas.. Ali onace super.. 
    Nikako docekat 31.7 .. Hvala Bogu doma imam taj fetal doppler pa kad me neka briga uhvati poslusam svoje zlato ... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.