1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    21. Srpanj 2018. 08:35

2-3 tj idem. Betu sam vadila jednom bila 830 i rekao je da ne trebam više. 

bubamara992
    21. Srpanj 2018. 08:39

Ta beta je samo potvrdila trudnocu. Da si je vadila kroz dva dana trebala je biti duplo veca, to je znak da je u redu sve. Zato sam ti ja rekla ako hoces radi sebe da budes mirnija slobodno izvadi betu, pa opet kroz dva dana da vidis duplal se. Posto vidim da razmisljas, a tog ginekologa nije briga koliko si zabrinuta

valentina98
    21. Srpanj 2018. 08:42

bubamara992

Ta beta je samo potvrdila trudnocu. Da si je vadila kroz dva dana trebala je biti duplo veca, to je znak da je u redu sve. Zato sam ti ja rekla ako hoces radi sebe da budes mirnija slobodno izvadi betu, pa opet kroz dva dana da vidis duplal se. Posto vidim da razmisljas, a tog ginekologa nije briga koliko si zabrinuta

Slazem se 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    21. Srpanj 2018. 08:53

Morat ću... Hvala vam

21. Srpanj 2018. 10:28

Kako se ti osjecas? Da li mozes otici zamjeni svoje dok da pogleda za tjedan dana jel sve ok? Sad si dugo trudna, znam da se beta vadi u ranoj trudnoci i gleda duplanje, po mom te trebala poslati odmah jos jednom ako je bilo ikakvih sumnji. Mislim da sad i ako vasis betu da ako je u intervalima za tvoje tjedne da ne treba ponavljati, ili se mozda moze izracunati pravilno duplanje od prve, ako osjecas da je moras vaditi...
    Zao mi je da se mucis, a ne znam kako ti pomoci...

Dreams
    21. Srpanj 2018. 10:58

Ma cure sorry što vas stalno gnjavim. Osjećam se dobro, grudi su mi napete i neke trenutke užasno bolne ali većinu dana je oke..noću idem na wc jedno 3-4 puta. Mislim da preko dana ne idem toliko često ili jednostavno ne primijetim kao noću jer se eto moram ustat iz kreveta sto puta. Ostale simptome nemam. 
    Test sam opet radila prije dva dana i tamnije je od svih prije koje sam radila. Valjda bi lagano postao svjetliji da beta ne raste? Ili se ja to tako tješim. Evo vam još jednom slika zbog koje sam ja uznemirena. Uopće po tome ne znam koliko sam trudna. 
    Znači 12.7. prvi pregled dr nije siguran vidi li uopće gv. ali vidi nešto i napiše da je 3mm. 
    19.7 se lijepo vidi gv i 11,8mm no ništa drugo.
    E sad ako sam ja 5+3 recimo onda je možda još i oke da se ne vidi, no ako sam više od 6 onda nešto nije kako treba.
    To me muči. I ljuta sam jer ne znam više što da mislim umjesto da uživam ako je sve oke jer se stvarno osjećam dobro. 
    I zbilja mislim da ako se prošli tjedan nije vidjela ni gv a sad je da je stvarno rano, ali nznm...eo slika ta još jednom pa ako je nekom jasno....

Beba
    21. Srpanj 2018. 11:11

Dreams

Ma cure sorry što vas stalno gnjavim. Osjećam se dobro, grudi su mi napete i neke trenutke užasno bolne ali većinu dana je oke..noću idem na wc jedno 3-4 puta. Mislim da preko dana ne idem toliko često ili jednostavno ne primijetim kao noću jer se eto moram ustat iz kreveta sto puta. Ostale simptome nemam.
    Test sam opet radila prije dva dana i tamnije je od svih prije koje sam radila. Valjda bi lagano postao svjetliji da beta ne raste? Ili se ja to tako tješim. Evo vam još jednom slika zbog koje sam ja uznemirena. Uopće po tome ne znam koliko sam trudna.
    Znači 12.7. prvi pregled dr nije siguran vidi li uopće gv. ali vidi nešto i napiše da je 3mm.
    19.7 se lijepo vidi gv i 11,8mm no ništa drugo.
    E sad ako sam ja 5+3 recimo onda je možda još i oke da se ne vidi, no ako sam više od 6 onda nešto nije kako treba.
    To me muči. I ljuta sam jer ne znam više što da mislim umjesto da uživam ako je sve oke jer se stvarno osjećam dobro.
    I zbilja mislim da ako se prošli tjedan nije vidjela ni gv a sad je da je stvarno rano, ali nznm…eo slika ta još jednom pa ako je nekom jasno….

Pokušaj se smiriti,koliko si po zadnjoj m? Ako živiš u nekom većem gradu možeš na hitnu ginekologiju, reci da te boli trbuh i ako te mogu pogledat,privatnici obično imaju opremu iz druge ruke,a najbolja aparatura je uvijek po državnim bolnicama,ako i nije najnovije sigurno je bolji aparat,u ovom slučaju uzv.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

21. Srpanj 2018. 11:21

Tebe je ovaj ginekolog izmucio i nabio ti nervozu, ja sam nasla tocne podatke nakon koliko vremenski od ovilacije se sta zbiva i meni je tako i bilo, pa sam mozda i smirenija, jer ja znam i kad mi je bila ovulacija i kad je najvjerojatnije bila implatacija jer vec 4 godine ko budala osluskujem svaki menstrualni ciklus. Hocu reci da po njihovom da sam isla par dana ranije srce ne bi kucalo i ko zna sta sve ne. Svaka je zena drugacija. U prvoj trudnoci sam ostala trudna nakon plodnih dana, slucajno, znaci da sam onda radila na bebi sve bi jako kasnilo u slucaju da sam pisala test odmah prvi dan izostanka. Al dok sam ja skuzila sta se desava vec je proslo dosta vremena :) i isto mi gibekolog prva dva puta nije vidio nista, pa kad mi je rekao da se vratim za pola sata s punim mjehurim da ne vidi otkucaje srca, zamrla sam. Ali eto sve je bilo u najboljem redu.

bubamara992
    21. Srpanj 2018. 12:41

Dreams ja vjerujrm da je sve u redu pogotovo ako imas simptome. Al te u potpunosti razumijem sto razmisljas, ista sam. A nemas puno opcija, ili se jednostavno probaj opustiti, ili cekaj opet cetvrtak i idi ponovo, tada ces biti 6+3 pa su vece mogucnosti da se nesto vidi. Ako mozes idi kod nekog drugog ptivatno. Ili radi betu. Bilo sta sto bi te smirilo. Jer mislim da se nijedna od nas ne treba stresat ako mozemo sprijecit :)

bubamara992
    21. Srpanj 2018. 13:22

Ee cure
    Pijete li vi mineralnu gaziranu vodu? Meni ona godi i sokovi, obicna voda mi se gadi. Inace pijem samo obicnu vodu. A sad nikako ne ide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.