Cure nekako mi se čini i da idete prerano na uzv,pogotovo ovo privatno,inače nisam ljubitelj privatnika jer nikad nisam sigurna koji su mu motivi,ja sam mpo trudnoća,naručena 24.7 a oplodnja je bila 16.6.strpite se malo ,nije baš dobro stalno na uzv ,a dr opet u ništa nije siguran.
Ma na uzv uopce nebi trebale ici prije 8-10tt, to meni svaka zena koja je rodila kaze, jer ovo prije je samo patnja i zivciranje..
U biti u nekim drzavama i ne dozvoljavaju uzv prije 10tt bas iz tog razloga. Mada ja sam eto prva koja cim sam vidjela plus sam nazvala gin.za pregled. Sve je to normalno. Iskreno,ja bi se bila vise zivcirala i brinula da sam morala cekati do 10 tt.😂 ovako su me bar malo primirili.😉
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki,hvala ti puno i ja se nadam tome.
Bubamara ići ću za 2-3 tj kako je rekao ali kod svoje valjda će sve biti ok.
Hvala vam
Ja sam ti rekla i prije vjerovatno bi do sad i krvarila i imala bolove da nije to to. Razumijem da si nestrpljiva, ista sam. Ali pokusaj se opustit. Sve ce da bude ok 😊
Ja sam u Irskoj i tu ne gledaju prije 12og tj, zato i jesam zabrinuta makar sam i sama po struci medicinska sestra jer znam sve po knjigama sto se simptoma tice, no nisam imala prilike raditi s trudnicama da bih vidjela i upoznala razlicite slucajeve. Trudnoca se uvijek racuna od prvog dana zadnje menstruacije, a logicno je da ne zatrudnis tad vec 14 ili vise dana nakon ovisi kad ti je ovulacija i kakvi su ti ciklusi. Zato se nekima vide otkucaji nekima ne. No ne znaci da plod nije u redu. Ja bih voljela sa 8 tjedana ici na pregled, no moram cekati, tako da ni ne znam jel kuca srce i jel sve u redu s plodom. Boze koja dugacka poruka 🤣
Bubamara tako se i ja tješim.. I time da sad bar znam da je na svome mjestu što me isto dosta smirilo.. Hvalaa ti.. Danas ću još malo vrtiri to sve po glavi a sutra ću se smiriti.. Tako je bilo i prošli čet.. I cijeli tjedan je protekao okee..
Ja sutra idem u 9 i vec me hvata panika 🙄😶😶🤨
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji