1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena08
    19. Srpanj 2018. 15:26

Dreams sretno danas :) i bolje promijeniti ginekologa ako nema pomaka kod njega, kad vec placas, bolje platiti nekome tko ce obaviti posao kako treba. 
    Nego imate li vi mozda zuti iscjedak? 😕

19. Srpanj 2018. 16:16

Ja sam imala svakakve iscjetke,  zuti i zelenkasti, al sve to u jako malim kolicinama. Na iducoj kontroli pitaj doka, pogotovo ako imas bilo kakve simptome infekcije uz to. Da je neugodnog mirisa, da svrbi dole...

Imam one trakice za mjerenje ph pa si jednom tjedno provjerim stanje. 
    Radi svog mira

Dreams
    19. Srpanj 2018. 16:34

Eii eo me. Opet naživcirana. Gv je veća (ne mogu sad vidjet nalaz ali napisat ću vam) i za razliku od prošlog puta se vidi najnormalnije no ništa osim toga. On kaže da je to i dalje sve u redu i da dođem za 2-3 tjedna i da će se tad vidjet i plod i čuti srce. Pa jel mene taj čovjek želi izludit ili? Tad već dolazi moja gin pa neću više ići ovdje. Jedino me tješi saznanje da je u maternici i da je to ok jer prošli put ni to nije bio siguran.  Kako je vama bilo u 6 tj?

• BackInBlack
    19. Srpanj 2018. 17:19

Dreams

Eii eo me. Opet naživcirana. Gv je veća (ne mogu sad vidjet nalaz ali napisat ću vam) i za razliku od prošlog puta se vidi najnormalnije no ništa osim toga. On kaže da je to i dalje sve u redu i da dođem za 2-3 tjedna i da će se tad vidjet i plod i čuti srce. Pa jel mene taj čovjek želi izludit ili? Tad već dolazi moja gin pa neću više ići ovdje. Jedino me tješi saznanje da je u maternici i da je to ok jer prošli put ni to nije bio siguran. Kako je vama bilo u 6 tj?

Meni je danas 7tj. Prvi uzv sam imala sa 5+6 i tada se vidjelo GO, ŽV te EO bez embriokardije. Drugi uzv jucer sa 6+6 i vidi se GO, CRL 5.5 mm za 6+2, te uredna embriokardija. I meni je dr rekao da je ŽV veća i narucio me za tj dana na uzv. Kaze da je sve ok ali on zeli biti siguran da se plod uredno razvija. I mene je jucer bilo strah ali utjesile su me i moji i cure tu. Mislim da je kod svake osobe drugacije, i da u ovako ranim fazama postoji mogucnost od odstupanja i da je to sasvim ok. Tako sam se ja utjesila. Pa nadam se da ce pomoci. Samo pozitivno 😘

38+6

19. Srpanj 2018. 17:20

Citam ali ne mogu sve popamtiti. Sta si rekla da ti je ovulacije bila kasnije ili? 
    Meni se u 7 tt vidj3la zumanjcana i mrvica s titranjem srca

bubamara992
    19. Srpanj 2018. 17:41

Dreams jesil 6 punih sedmica ili si 5 i nesto? Meni se ss 6+1 vidio plod i srcana akcija

bubamara992
    19. Srpanj 2018. 17:44

Ako ne mozes cekati radi betu, vidi duplal se pravilno. Ako dupla mislim da nema razloga za brigu.
    Ja kad sam prvi put bila trudna i radila betu, bila ovako otprilike 500, kroz 2 dana 700, sto nije ok i nazalost se lose zavrsilo

Dreams
    19. Srpanj 2018. 17:47

Ma ne znam više ništa. 6.6 je bila zadnja m. A odnosi su bili 22. I 26.6 i jedan od ta dva je taj.. Ciklusi mi nisi redovni tako da O nije bila oko 20.6 nego sigurno bar 5 ili 7 dana kasnije kad i taj odnos. 

Dreams
    19. Srpanj 2018. 17:49

Bubamara beta je u petak 13.7 bila 830 i gin je rekao da ne trebam opet vadit -.- 

valentina98
    19. Srpanj 2018. 18:07

Dreams ti si po tome trudna 3 tjedna ak ti je O bila npr 25 i minimalno 5 dana da se malac ugnjezdi, a to je ne moguce jer sa 3 tjedna zena ni ne zna da je trudna, ili ti je O bila ranije ili ste imali i prije odnose pa je promaknulo.. a mozes imat mengu i kad si trudna, eto po gin je to slucaj kod mene.. znam i ja kad mi je bila O i kad sam imala nezasticene odnose i kad smo isli "do kraja" tako da je i po meni ne moguce da sam trudna 6+5 na danasnji dan.. ali eto vidis oni tvrde da je moguce.. jer po meni sam ja tek sad oko 4-5 tjedna ali gledam tako da je ne moguce da se sazna tek sa 3 tjedna jedino ako su blizanci pa hormoni jako rano pocnu divljati i onda i test bude pozitivan jako rano (u mom slucaju je to moguce jer bas dragoga kaci da ima blizance u familiji), ali opet ne vjerujem zato cu vidjeti sta ce moja gin sutra reci, a ako mi se ne bude sviđalo njezino misljenje u ponedjeljak cu nazvati prim.Lederera u Os i posavjetovati se s njim.. 
    A moguce da ti je rekao da dodes i da ce se drugi puta sve curi zato sto i on sumlja da je jaka rana trudnoca i da ni on sam nije dobro izracunao.. sve u svemu sa zivciranjem mozes sve izgubiti, opusti se i ne zivciraj se, za sad je bolje ista nego nista, ni ja ne ocekivam sutra puno, jer znam dosta cura/zena kojima se sa 6tj nista nije vidjelo jer je ovulacija bila kasnije i imale su odstupanje.. misli pozitivno, da nesto nije uredu vec bi krvarila i valjala se u jakim grcevima (ne daj Bože!!)! 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.