Dreams jesi vec dosla na reeed? :)
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Valentina nisam još idem u 15 ne mogu dočekati, samo se nadam da je sve okee. Javim se odmaa
Hvala vam cure na podrsci ❤
Jucer sam se bas isprepadala ali rekla sam samoj sebi ma bit ce sve ok, to je samo radi sigurnosti....samo pozitivno...
I mene muci ta napuhanost kao i vas, premda ja dio pripisujem i duphastonu...ne znam...probat cu s Donatom, mozda bude bolje....
Dreams sretno ;-)
Kako ste danas?
38+6
Dreams sretno danas 😊 javljannam odma
BackInBlack ja sam dobro, sad stigla kuci, od jutros radila briseve i nalaze. Sve sam zavrsila skoro 😊 Sad samo cekam da budu gotovi.
Kontrola mi je 10.08., a do tad bi dr rekla, tamo oko sedmog, osmog augusta da uradim fetalni 4D. Toliko sam uzbudjena, mada ne znam ni sta me ceka. Znam za ekspertni koji se radi oko 20-e sedmice, i bas se sve vidi. A sta mislite sta od ovog uzv da ocekujem? Bit cu 13-a sedmica 😊😊
BlackInBlack uz tebe smo, tj. jedna uz drugu smo 💝 nemoj se previse sekirati i nervirati, sve je to tu,milimetar manje vise nema veze.. za sta se lije taj duphaston? Meni je dala folnu odma na prvom pregledu i rekla da mogu piti one vitamine (sumece tablete), magnezij da pogotovo pijem
Ja sam dobro😊😊 pravila sam rucak pa sad malo odmaraaam 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Hvalaa vam, javim se čim budem gotova. Nestrpljiva sam jako i nervozna jer sam prema njegovom danas 6+2 i opet pitanje što će se vidjeti kad vjerovatno nisam ni toliko trudna. Dok dočekam da se vrati moja gin ima da poludim. Ovaj sam naplati i ništa još pametno nije rekao.
Hvalaa vam, javim se čim budem gotova. Nestrpljiva sam jako i nervozna jer sam prema njegovom danas 6+2 i opet pitanje što će se vidjeti kad vjerovatno nisam ni toliko trudna. Dok dočekam da se vrati moja gin ima da poludim. Ovaj sam naplati i ništa još pametno nije rekao.
Zasto ne odes kod drugog privatnika? Meni ako sutra ne bude valjalo kod moje gin nazvat cu u Osijek primarijusa Lederera objasnit situaciju i pitat jel me moze primiti na pregled
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Vidjet ću danas što će reći...pa ako bude potreban još jedan pregled prije nego moja dođe 1.8 onda ću ići dalje. Mada se nadam da do tada više neću morati ići. Pa nije mi normalno svakih tj dana na pregled. Ajde baš vam javim kako je prošlo. Držite fige da bude sve kako treba.
BlackInBlack uz tebe smo, tj. jedna uz drugu smo 💝 nemoj se previse sekirati i nervirati, sve je to tu,milimetar manje vise nema veze.. za sta se lije taj duphaston? Meni je dala folnu odma na prvom pregledu i rekla da mogu piti one vitamine (sumece tablete), magnezij da pogotovo pijem
Ja sam dobro😊😊 pravila sam rucak pa sad malo odmaraaam 😊
Hvala ti ❤
Ostala sam trudna pomocu MPO pa jos od ovulacije pijem i folacin i duphaston, a dupahston je hormon slican progesteronu pa to uzimam da se pojaca kolicina progesterona kojeg nase tijelo proizvodi...a koristim ga kako bi se smanjio rizik od pobacaja...i zato idem svaki tjedan na uzv dok se ne uvjeri dr da je sve ok pa onda nastavljam voditi trudnocu kod svog soc.gin.
Meni nisu spominjali nikakve vitamine jos ali sam ja sama,nakon sto sam saznala da sam trudna, kupila elevit pronatal tablete koje sadrze sve potrebne vitamine za trudnice...ne moze skoditi...
I ja sam se bas najela i odmaram 😀 danas bas imam neki osjecaj slabosti pa odmaram svako malo 😁
38+6
Sortiraj odgovore
Najstariji