Da :) super je da ima i ova grupa za nas "novopecene" trudnice.
Pitanje kako se nosite s mucninom? Mene vec 11 dana drzi cjelodnevna mucnina. Djumbir mi ne djeluje,kamilica jos nekako ali kazu max.jedna salica dnevno.Ne znam sta da jos probam osim da stisnem zube i odbrojavam do 12.tjedna kad kazu da pocne ic na bolje.🤢
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Meni su mucnine naglo prestale prije otprilikd 5 dana. A bas su bile gadne i cjelodnevne. Ja se bas zabrinula sto su tako naglo prestale. Ali srecom sve je u redu :)
A meni su bademi onako pomogli i caj od svjezeg djumbira. A najbolje mi pomogao caj od komoraca
Mene su spasile jabuek .. Pojedem jabuku i isti tren prestane..
Ili probaj sa sodom
A meni su bademi onako pomogli i caj od svjezeg djumbira. A najbolje mi pomogao caj od komoraca
Uh i to cu probat. Djumbir mi na zalost ne djeluje ali mozda bademi i komorac upale. 🤔
Meni su mucnine naglo prestale prije otprilikd 5 dana. A bas su bile gadne i cjelodnevne. Ja se bas zabrinula sto su tako naglo prestale. Ali srecom sve je u redu :)
Mene su spasile jabuek .. Pojedem jabuku i isti tren prestane..
Ili probaj sa sodom
Jabuke jedem redovno ali opet nista ne pomaze. Mozda jedino da probam naribat i pustit da onako malo oksidiraju/potamne pa onda.
A sode se nisam ni sjetila moram priznati. 🙄😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Dobrodošla, kao što su cure već rekla simptomi su normalni…i što se posla tiće mislim da si ga na vrijeme prestala raditi tako da nema straha. I ja sam prva dva tj od kad sam saznala bila sva u grču onda sam shvatila da ne mogu ništa i da si time samo radim stres koji je nepotreban. Pokušaj se opustiti i misliti što pozitivnije.
Imam jos jedno pitanje, zivim na moru a izbjegavam kupanje a zaboravila sam pitat dr da li smijem na more zbog koristenja vaginaleta? :) ima li tko iskustva s time? I rekla mi je ne imat odnose do drugog pregleda , a na svim nalazima pise normalna trudnoca
Imam jos jedno pitanje, zivim na moru a izbjegavam kupanje a zaboravila sam pitat dr da li smijem na more zbog koristenja vaginaleta? :) ima li tko iskustva s time? I rekla mi je ne imat odnose do drugog pregleda , a na svim nalazima pise normalna trudnoca
To sam i ja pitala ali niko ne odgovara,pitat ću ja svoju dr slijedeći tjedan kad idem na uzv,ja koristim crinone
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hvala Dreams, mogu ici privatno, no tu je jedan pregled oko 100 €. Nisu mi jos stigli nalazi, kontaktirat ce me kad stignu. No kad sam joj rekla da bih isla privatno ona je samo odmahnula rukom i rekla ne brini se nema potrebe. 😕
A ovo ti ja pijem otkad sam trudna, dok smo radili na bebi pila sam samo folnu, a ovo je folna + dodatak vitamina.
Meni se osobno takav pristup sviđa ako je s trudnoćom sve okej i nemaš krvarenja, bolova i sl. Bolje je ne prčkati previše i gledati UZV ako nema potrebe. Ja sam imala krvarenja u obje trudnoće i nažalost prvi put sam morala na kiretažu, a sad je sve okej. I super mi je jedna doktorica objasnila, u ovako ranoj trudnoći oni ne mogu baš puno. Ecentualno dati tablete progesterona (Duphastone, Utrogestan) i mirovanje, a dalje kako bude. Ja sam prvu trudnoću išla često na preglede i ništa nije pomogla, drugu unatoč krvarenjima samo ono nužno i mirovanje, Duphastone… Eto, moje iskustvo….😀 Sretno!
Ma tako i ja sad razmisljam i tjesim se jer briga i stres ce samo pogorsati stvar i kad cujem takve situacije kao sto je tvoja mislim si koliko su zene jake i sto sve pretrpe, a ja kukam radi pregleda. A sto se tice krvarenja nemam ga, samo imam fizicki zahtjevan posao pa me zna probosti jako i radi toga se brinem, no valjda je normalno. Zao mi je sto si prosla kiretazu, vidim da si sad 27 tj trudna i zelim ti srecu do kraja. 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji