Hvala Dreams, mogu ici privatno, no tu je jedan pregled oko 100 €. Nisu mi jos stigli nalazi, kontaktirat ce me kad stignu. No kad sam joj rekla da bih isla privatno ona je samo odmahnula rukom i rekla ne brini se nema potrebe. 😕
A ovo ti ja pijem otkad sam trudna, dok smo radili na bebi pila sam samo folnu, a ovo je folna + dodatak vitamina.
Pozdrav cure evo da se i ja pridružim,bila sam do sad aktivna na mpo temi,a sad sam malo izgubljena,zapravo još mi je to nestvarno sa trudnoćom na uzv idem tek u sl utorak,sad sam 6+4.
BackinBlack sretno danas! Lena šta se tiče kasnog uzv iskreno i ja sam bila malo zabrinuta,ali onda sam sama sebi rekla ,ako nešto nije ok nitko to ne može ispraviti, a ne želim da me dodatno stresiraju pogotovo onako rano dok još ni oni nisu sigurni,a također smatram da nije dobro prečesto tako rano na vaginalni uzv. Eto tako sam sama sa sobom zaključila 😂 i sad samo pozitivno.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Lena08 dobrodosla 😊
Vjerujem da nije svejedno toliko cekati. Ja bi isla na uzv svaki dan😄 Al opet mislim da je bolje sto manje uzv pregleda napravit i da ovdje kod nas mozda i previse cackaju u tako ranoj trudnoci
Beba dobrodosla nam i ti 😊😊
Izgleda da smo sve poprilicno zsbrinute. Valjda je to normalno, pogotov u ranoj trudnoci. Meni je ovo bas super sto mogu pricat s vama. Dok nisam dosla na forum sve samimala osjecaj da me niko ne razumije. Sad se puno pozitivnije osjecam
Hvala Dreams, mogu ici privatno, no tu je jedan pregled oko 100 €. Nisu mi jos stigli nalazi, kontaktirat ce me kad stignu. No kad sam joj rekla da bih isla privatno ona je samo odmahnula rukom i rekla ne brini se nema potrebe. 😕
A ovo ti ja pijem otkad sam trudna, dok smo radili na bebi pila sam samo folnu, a ovo je folna + dodatak vitamina.
Meni se osobno takav pristup sviđa ako je s trudnoćom sve okej i nemaš krvarenja, bolova i sl. Bolje je ne prčkati previše i gledati UZV ako nema potrebe. Ja sam imala krvarenja u obje trudnoće i nažalost prvi put sam morala na kiretažu, a sad je sve okej. I super mi je jedna doktorica objasnila, u ovako ranoj trudnoći oni ne mogu baš puno. Ecentualno dati tablete progesterona (Duphastone, Utrogestan) i mirovanje, a dalje kako bude. Ja sam prvu trudnoću išla često na preglede i ništa nije pomogla, drugu unatoč krvarenjima samo ono nužno i mirovanje, Duphastone... Eto, moje iskustvo....😀 Sretno!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Bubamara nadam se da ti je to s prehranom možda samo faza sada na početku i postoji mogućnost da če te proći. Drži se do tada i jedi što ti paše, pokušaj kroz nešto što voliš ubaciti i što ti je teško jesti ali nemoj siliti ako ne ide.
Lena pričekaj rezultate pa ćeš vidjeti što dalje, ako se osjećaš dobro vjerujem da onda i je sve ok. Ne daj Bože ako nešto misliš da nije kako treba odi privatno i plati za svoj mir i da sve bude oke, ali držim fige da to uopće ne bude potrebno.
Beba dobro nam došla
Beba tako i pokusavam, no luda glava nekad ne da mira 😅 pogotovo kako sam tu pratila cure i vidim svi idu, a ja nista.. no nema druge nego se strpiti. 😊
Hvala Bubamara992 zaista je lakse kad imas s nekim ovako podijeliti svoje misli i "probleme" i znas da te netko razumije 😊 prijateljica je izgubila prvu bebu u 7 tj i kasnije joj je dr rekao da radi uzv koji je kolega radio, no da nece stati iza nje ako ga tuzi jer se to dogada, a nakon toga je u drugoj trudnoci isla u 13om tj od straha i eno malac ima 8 mj i super je. 😊
Cure da li se vi kupate? Jeste pitale svoje dr? Ja sam jedva dočekala ljeto,obožavam naše more i sad ne znam,nisam još ni jednom išla,bojim se.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bok,evo i mene vec sam se pridruzila i u grupi Zimske 2018 :) ali vidim ovdje smo si blize sa tjednima pa eto da i vas pozdravim posto sam vas jutros pocela citati. 🤗😀
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki i ja sam se prikljucila grupi Zimske bebe 2018, al nikako da se uklopim bas zbog tog sto su sve vec oko 20-e sedmice. Ovdje smo sve tu negdje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji