1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    18. Srpanj 2018. 07:23

Dobrodošla, kao što su cure već rekla simptomi su normalni...i što se posla tiće mislim da si ga na vrijeme prestala raditi tako da nema straha. I ja sam prva dva tj od kad sam saznala bila sva u grču onda sam shvatila da ne mogu ništa i da si time samo radim stres koji je nepotreban. Pokušaj se opustiti i misliti što pozitivnije. 

• BackInBlack
    18. Srpanj 2018. 07:50

Jutro cure!
    Vidim da ste sve dobro ;-)
    Kod mene sve isto, nema nekih posebnih promjena, jedino sto su mi po licu iskocili,na par mjesta, kao potkozne bubuljice :-( nikad prije to nisam imala, izgledam ko da me pcela ispikala :-( uzas :-( jel ima tko kakav savjet kako da to crvenilo i otecenost ublazim?
    Jel moguce da mi je to zbog trudnoce? Ili mi je ipak do hrane?premda nisam bas nesto posebno nezdravo jela :-/
    Uglavnom, danas idem na svoj 2. uzv...nadam se da ce sve bit ok....

38+6

Dreams
    18. Srpanj 2018. 08:23

BackInBlack sretnoo ti na uzv i javi što kaže... ja imam jednuu ali ne znam smijem li je mazati s ovim čime sam do sada pa sam odlučila radije bit gadna i nadati se da će proći kroz koji dan. 

valentina98
    18. Srpanj 2018. 08:34

ja dok nisam saznala nosila sam pune gajbe piva i sokova, tako da ak meni nije nista nece nikom bit nista od posla 😂😂 
    Cure sto se tice iscjedka ja malo imam zuti iscjedak pa malo nemam, dali je to normlano? Ja mislim da je ipak zjto tijelo sto potice žv tu jer da ga nema mislim da nebi bilo žutog iscjedka ili se varam? 😆 tko ce docekat petak😄😄
    BlackInBlack sretnoo i javi sta su ti rekli😊😊😊🙏🙏

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    18. Srpanj 2018. 08:37

Ja sam promjenila nadimak u ime 😁

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Lena08
    18. Srpanj 2018. 08:49

Dobro jutro cure, da se i ja javim. 😊 Takoder friska trudnica, danas 7+3, a saznala prije 2 tjedna. Pratim vas par dana i vidim sve idete na neke uzv, preglede itd. Ja sam u inozemstvu i bila sam proslu srijedu kod svoje dr koja je napravila kucni test ispred mene 🙄 te mi uzela sam krv i urin i rekla da idem na prvi pregled u 12om tj i da nema potrebe ranije. Kud sam preplasena radi toga sto je prva trudnoca tud sam sad jos vise radi tog 12og tj. 😕

Dreams
    18. Srpanj 2018. 08:51

Valentina iskreno nemam pojma za iscjedak, nekad mi se učini da ga imam al većinom ne.. Ne znam ni jel to normalno. Zapravo ništa od simptoma mi nije izraženo osim što su grudi ko dvije vreće krumpira i nekad znaju biti toliko osjetljive da je to baaš bolno. Danas sam po njihovom 6 tj mada i dalje mislim da sam manje... Ne mogu dočekati sutra da mi ovaj više nešto konačno kaže. Jel pijete što ovako da vam je preporuceno? Meni nije ništa rekao pa me strah da nešto ne bi falilo. Uzimam folnu jedino to mislim da ne može štetiti ali opet sam to sama odlučila. 

Dreams
    18. Srpanj 2018. 08:55

Lena dobrodošla, vjerujem da oni znaju što rade i vjerovatno je tamo takva praksa. Ja sam evo opet ljuta što sam bila u čet i sad opet idem sutra a ništa pametno nije rečeno, pa si samo stvorim brige. Jesi li dobila nalaze od krvi i urina hoće ti barem na temelju toga nešto reći ranije?? Dugo ke stvarno do 12 tj razumijem tvoju brigu.. Ima li mogucnost tamo otici negdje dalje? 

bubamara992
    18. Srpanj 2018. 09:02

Dreams folnu svakako treba da pijes. Uz raznovrsnu ishranu nista vise ti ni ne treba, ako ljekar naravno nr prepise :)) Ja uz folacin uzimam femibion 1, onda jos utrogestan i clexan, al to zbog moje situacije. 

bubamara992
    18. Srpanj 2018. 09:08

Al ja imam problem s ishranom. Vec sam spominjala da imam uzasne napade gladi. A ne mogu nista da jedem sto sam volilila prije. Uglavnom sam pazila na ishranu. Sad ne mogu ni meso, ni povrce, zacini mi se gade, ne mogu ni variva nikakva. Samo mlijecno mogu, tjesteninu i voce. Volila bi kad sam gladna da pojedem salatu neku il tako, al nema sanse. Onda pojedem pecivo neko i tako. A ne mogu da obuzdam glad. Ovo sto radim nije nikako zdravo i sad se brinem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.