1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena08
    18. Srpanj 2018. 13:42

Kikiriki

Da :) super je da ima i ova grupa za nas "novopecene" trudnice.

Pitanje kako se nosite s mucninom? Mene vec 11 dana drzi cjelodnevna mucnina. Djumbir mi ne djeluje,kamilica jos nekako ali kazu max.jedna salica dnevno.Ne znam sta da jos probam osim da stisnem zube i odbrojavam do 12.tjedna kad kazu da pocne ic na bolje.🤢

Zasto max jedna salica? 😯 sad sam bedasta, ali nema mi smisla 😕 i ja pijem oko 2, ako mi pase cak 3 jer mi to smiri zeludac 

• BackInBlack
    18. Srpanj 2018. 13:44

Evo cure vratila se sa 2. uzv. Prema zadnjoj M sam danas 6+6. 
     Nalaz kaze: Am 6+6, pravilan GO, u njemu odjek ploda CRL 5.5mm za 6+2, embriokardija uredna, adneksa i douglas b.o.
    Dr mi je jos samo rekao da je žv veca nego bi trebala biti...i da opet dodem za tjedan dana da vidi jel se plod pravilno razvija...
    I sad ne znsm sta da mislim🙄 Mislite da imam razloga za brigu? Sad me bas strah...

38+6

Beba
    18. Srpanj 2018. 13:55

BackInBlack

Nalaz kaze: Am 6+6, pravilan GO, u njemu odjek ploda CRL 5.5mm za 6+2, embriokardija uredna, adneksa i douglas b.o.
    Dr mi je jos samo rekao da je žv veca nego bi trebala biti…i da opet dodem za tjedan dana da vidi jel se plod pravilno razvija…
    I sad ne znsm sta da mislim🙄 Mislite da imam razloga za brigu? Sad me bas strah…

Mislim da nemaš,dr su samo jako oprezni ,čim nešto nije u mjerama iz knjiga,samo opušteno,vidjet ćeš da će sve bit dobro.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Snoopyiica95
    18. Srpanj 2018. 15:05

BlackInBlack sve je to uredu 😊 
    Dreams sretno sutraaaa☺
    Curke jel znate neki caj ili nesto za smirivanje zeludca jer sam jako naduta i stvarno mi to smeta? 

Dreams
    18. Srpanj 2018. 16:13

Valentina hvalaaa tii...probaj donat mg za nadutost

Snoopyiica95
    18. Srpanj 2018. 17:37

Dreams nemam ga pri ruci trenutno 🙄 
    sta god da stavim u usta dize mi se zeludac i muka mi je i jos sam uz to naduta i imam plinove🙄

Kikiriki
    18. Srpanj 2018. 20:26

Lena08

Zasto max jedna salica? 😯 sad sam bedasta, ali nema mi smisla 😕 i ja pijem oko 2, ako mi pase cak 3 jer mi to smiri zeludac

Ma negdje sam procitala komentar da ima protuupalno djelovanje pa je u velikim kolicinama upitan utjecaj. I da ima istrazivanja koje su usporedile djelovanje velikih kolicina kamilice s djelovanjem aspirina. Ali posto nisam strucnjak drzim se ono max.1 salice  dok ne pitam ginekologicu ili dok se ne javi netko strucniji. Ni meni nema previse smisla ali opet sam smanjila takodjer sa 3 salice na 1 iako mi je bas pasala. 🤔 

BackInBlack

Dr mi je jos samo rekao da je žv veca nego bi trebala biti…i da opet dodem za tjedan dana da vidi jel se plod pravilno razvija…
    I sad ne znsm sta da mislim🙄 Mislite da imam razloga za brigu? Sad me bas strah…

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    18. Srpanj 2018. 20:35

Valentina

Curke jel znate neki caj ili nesto za smirivanje zeludca jer sam jako naduta i stvarno mi to smeta?

Ja popijem salicu kamilice prije spavanja,a preko dana se konstantno mucim s mucninama. Za nadutost pojedem jogurt tipo bioaktiv ili tako neki probiotik pa malo popusti. Ali za osjecaj cjelodnevne mucnine jos nemam dobitnu kombinaciju. Sutra idem kupiti caj od komoraca,bademe i sodu kako su me ovdje savjetovale cure pa se nadam da ce nes od to troje upaliti.🤢

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Snoopyiica95
    18. Srpanj 2018. 21:09

Kikiriki

Valentina

Ja popijem salicu kamilice prije spavanja,a preko dana se konstantno mucim s mucninama. Za nadutost pojedem jogurt tipo bioaktiv ili tako neki probiotik pa malo popusti. Ali za osjecaj cjelodnevne mucnine jos nemam dobitnu kombinaciju. Sutra idem kupiti caj od komoraca,bademe i sodu kako su me ovdje savjetovale cure pa se nadam da ce nes od to troje upaliti.🤢

Ma mene i siske pate kad idem spavati, uzasno me bole 

Lena08
    18. Srpanj 2018. 22:54

BackInBlack

I sad ne znsm sta da mislim🙄 Mislite da imam razloga za brigu? 

Ja takoder sam misljenja kao i cure da nemas razloga za brigu. Ne mora uvijek sve biti po knjizi, bas zato je i rekao da za tjedan dana opet cisto da vidi jel sve ok. Mozda se to i kod mene dogada, a da ni nemam pojma pa eto. I svaki dr ima svoje misljenje, tako da bi ti mozda neki drugi rekao da je sve ok. 
    Kikiriki ja sam medicinski djelatnik, no nisam cula, niti sam iskreno isla gledati djelovanje kamilice u trudnoci jer bas kao sto si napisala to mi jedino pomaze u cijelodnevnim mucninama. Jos nemam ni koga pitati pa te molim kad pitas ginekologicu da javis tu 🙂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.