Dobrodosle curke, sto se tixe da srce titra, to je i meni receno na prvom pregledu, ali bez popratnih upozorenja kao da je to nesto lose... drzim nam fige svima
Cure trebam pomoc..
Od kad sam trudnoca hormoni mi divlaju na naj jace.. Kao i svima vama vjerojatno, ali to lose utjece na moje ukucane.. Mislim ja znam da nekad pretjerujem i da se ne ponasam bas najbolje, ali si nemogu pomoc..
Nemamo neznam kakvih problema.. Tj. Nemamo nikakvih problema.. Moj muz je osoba koju volim najvise na svijetu, ali jednoatavno se znam svadati s njim bzvz jel mi je puklo zapravo iz cista mira, a stvarno nije kriv i ja sam svijesna toga, ali nazalost tek dan kasnije meni postane jasno da sam u krivu ..
Ovo je sad postalo pre cesto i jednoatavno neznam kako pomoc samoj sebi .. Sve sto on kaze, napravi .. Zeli mi udovoljiti.. Mene nazivcira i jednostavno mi ne pase.. Znam da mu je tesko i meni je, ali ja ne znam kako iskontrolirat sebe i svoje hormone..
Vjerujem da je do hormona , jel prije trudnoce nije bilo tako.. Dali je vama tako i sta da radim?
Hmm ja baš i nisam dugo trudna pa nemam još neke takve promjene u raspoloženju, čak mi se čini da sam puno mirnija nego prije t što se tice odnosa s ljudima. Barem za sada. Pokušaj nekako sagledati situaciju što realnije možeš prije nego reagiraš ili reci mužu da ti je žao što si tako reagirala i da ga moliš za razumijevanje.. Da si svjesna da nisi uvijek u pravu i da ti pomogne dok se ne navikneš malo na promjene raspoloženja. Ne znam što drugo bih ti savjetovala. U svakom slučaju vjerujem da je samo prolazna faza i želim ti da vam se to više ne događa.
Hvala ti draga na odgovoru.. Potrudit cu se kontrolirat i biti manje nervozna..
Ja sam vec par puta pakovala stvari i trazila razvod 😂 Par dana budem bas dobra, i odjednom neka nervoza, placem, svadjam se...nikakvih problema nemamo, on se trudi i sve, al meni se jednostavno nesto desi. Al ja se ne mogu kontrolisat nikako
Ja sam vec par puta pakovala stvari i trazila razvod 😂 Par dana budem bas dobra, i odjednom neka nervoza, placem, svadjam se…nikakvih problema nemamo, on se trudi i sve, al meni se jednostavno nesto desi. Al ja se ne mogu kontrolisat nikako
Onda se razumijemo .. To je valjda taj period .. S obzirom da smo skoro isto trudne.. Nadam se da ce imati razumjevanja i da ce to sve skupa brzo proci 😁
Ja se nadam da ce proci. I meni je bas bezveze, a pogotovo njemu. Samo mi nije jasno sto sam svjesna svega i opet se isto ponasam. On i mama su uglavnom na meti 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji