1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    14. Srpanj 2018. 11:48

26,tebi?

bubamara992
    14. Srpanj 2018. 11:55

I ja isto 😊😊😊

Ivana.28
    14. Srpanj 2018. 12:48

Ja imam 28 godina.. Ivana se zovem 😀

14. Srpanj 2018. 17:42

Dobrodosle curke, sto se tixe da srce titra, to je i meni receno na prvom pregledu, ali bez popratnih upozorenja kao da je to nesto lose... drzim nam fige svima

Ivana.28
    15. Srpanj 2018. 09:07

Cure trebam pomoc.. 
    Od kad sam trudnoca hormoni mi divlaju na naj jace.. Kao i svima vama vjerojatno,  ali to lose utjece na moje ukucane.. Mislim ja znam da nekad pretjerujem i da se ne ponasam bas najbolje,  ali si nemogu pomoc.. 
    Nemamo neznam kakvih problema.. Tj. Nemamo nikakvih problema.. Moj muz je osoba koju volim najvise na svijetu,  ali jednoatavno se znam svadati s njim bzvz jel mi je puklo zapravo iz cista mira,  a stvarno nije kriv i ja sam svijesna toga,  ali nazalost tek dan kasnije meni postane jasno da sam u krivu ..
    Ovo je sad postalo pre cesto i jednoatavno neznam kako pomoc samoj sebi .. Sve sto on kaze,  napravi .. Zeli mi udovoljiti.. Mene nazivcira i jednostavno mi ne pase.. Znam da mu je tesko i meni je,  ali ja ne znam kako iskontrolirat sebe i svoje hormone.. 
    Vjerujem da je do hormona ,  jel prije trudnoce nije bilo tako.. Dali je vama tako i sta da radim? 

Dreams
    15. Srpanj 2018. 11:41

Hmm ja baš i nisam dugo trudna pa nemam još neke takve promjene u raspoloženju, čak mi se čini da sam puno mirnija nego prije t što se tice odnosa s ljudima. Barem za sada. Pokušaj nekako sagledati situaciju što realnije možeš prije nego reagiraš ili reci mužu da ti je žao što si tako reagirala i da ga moliš za razumijevanje.. Da si svjesna da nisi uvijek u pravu i da ti pomogne dok se ne navikneš malo na promjene raspoloženja. Ne znam što drugo bih ti savjetovala. U svakom slučaju vjerujem da je samo prolazna faza i želim ti da vam se to više ne događa. 

Ivana.28
    15. Srpanj 2018. 11:54

Hvala ti draga na odgovoru.. Potrudit cu se kontrolirat i biti manje nervozna.. 

bubamara992
    15. Srpanj 2018. 12:54

Ja sam vec par puta pakovala stvari i trazila razvod 😂 Par dana budem bas dobra, i odjednom neka nervoza, placem, svadjam se...nikakvih problema nemamo, on se trudi i sve, al meni se jednostavno nesto desi. Al ja se ne mogu kontrolisat nikako

Ivana.28
    15. Srpanj 2018. 13:16

bubamara992

Ja sam vec par puta pakovala stvari i trazila razvod 😂 Par dana budem bas dobra, i odjednom neka nervoza, placem, svadjam se…nikakvih problema nemamo, on se trudi i sve, al meni se jednostavno nesto desi. Al ja se ne mogu kontrolisat nikako

Onda se razumijemo .. To je valjda taj period .. S obzirom da smo skoro isto trudne.. Nadam se da ce imati razumjevanja i da ce to sve skupa brzo proci 😁

bubamara992
    15. Srpanj 2018. 13:42

Ja se nadam da ce proci. I meni je bas bezveze, a pogotovo njemu. Samo mi nije jasno sto sam svjesna svega i opet se isto ponasam. On i mama su uglavnom na meti 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.