Da istina, stalno čitanje gluposti pa si samo stvorimo strahove. Sad sam pripremila knjige
koje sam kupila odavno i nikad nisam pročitala jer nisam imala dovoljno vremena tako
da su one sada na redu pa vjerujem da će me malo odvući od čitanja na netu osim od ove teme :P.
Ja sam iz Os. Imaš li ti kakav nadimak vidim ovo http....pa ne kužim jel to možda samo meni tako izgleda ili tako je.
Sad mi ne izgleda tako ali vjerujem da će proletit...tad ćemo već biti opuštenije sigurno :)
Sad mi ne izgleda tako ali vjerujem da će proletit…tad ćemo već biti opuštenije sigurno :)
Je li tebi ovo prva trudnoca :)
Da,prva...baš zato je i glupo što sam u tolikom strahu s obzirom da nemam neka loša iskustva iako nam je trebalo duže vremena. Ali sam se načitala svega pa onda valjda zato sam si ufiksirala da ne može iz prve sve biti oke -.-
Vama vidim da nije prva t, ali bebica će biti prva ili?
Jest, bebica bi bila prva
Ma ja sam isto u strahu bila i prvi put. Al sve je to zbog interneta..sad vise nista necu da citam, samo ovdje malo s vama. Dosta je bilo :D
Meno je utvrdjena trombofilija. Sad imam terapiju, bockam se heparinom, vjerujem da ce bit sad sve ok 😊
Ako sii na heparinu vjerujem da bude sve ok..
Neznam sta se tice ndimk kko mi se to nappisalo hahahh
Hahah ma oke,pitam sam...ako nam se još netko priključi a nadam se da hoće da znam kako ću te zvati :P
Ma to se uvijek može promijeniti tak da nema veze.
Bubamara ,tako je nema čitanja sastrane,samo ova tema.
Sortiraj odgovore
Najstariji