1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubamara992
    14. Srpanj 2018. 08:33

Zdravo cure :)
    Da vam se i ja pridruzim. Ja sam 9+2
    Vidim da vas je par imalo problema u prijasnjim trudnocama. Ja sam imala 2 spontana, pa se sada uplasim za svaku najmanju promjenu
    Nadam se da ce nam ovaj put biti sve kako treba i da se napokon opustimo

Ivana.28
    14. Srpanj 2018. 09:16

Dreams

Eii hvala ti na odg :) danas smo se nakon bete čuli telefonom pa je rekao da dođem u čet na uzv… Bojim se da je to opet prerano. Ma sva sam u nekom strahu, još me danas grudi potpuno prestale bolit a do sad bile užas… Ali ajde previše strahujem valjda, trebam pozitivnije malo gledati… Hvala ti još jednom.       Ti si 9 tj, kako se osjećaš?

Obavezno javi kako je proso pregled 😊 drzim ti fige da sve bude dobro.. 
    Mislim da se za pocetak moras samo opustiti.. Realno,  nemozes nista promjeniti ,  niti utjecati na to,  a stres ti nije od neke pomoci. Ja sam imala 3 spontana u godinu dana i jasno da sam od pocetka bila sva izvan sebe,  ali sada sam odlucila se smiriti i uzivati u svakom danu .. 

Ja ti nemam bas nikakvih simptoma.. Da me neko pita rekl bi da i nisam trudna po simptomima.. Od pocetka su me jako grudi boljele .. Pa je to prestalo i sada kako koji dan,  ali u principu to je to.. Jedino na pocetku sta me bas mucilo je odlazak mokrit svakih 20min,  ali samo sve gledaj pozitivno.. Svaka trudnoca je za sebe i svaka trudnica je za sebe.. 
    Nemoj se briniti .. Odmaraj,  papaj i to je sve sto mozes sada..
    Meni je doktorica odmah od 5 tj prepisala aspirin 100mg i folnu .. Mozda da se na pregledu raspitas oko toga .. 
    Jako puno zena u rizicnim trudnocama piju aspirin i sve bude dobro pa... Neznam .. Pitaj😘

Ivana.28
    14. Srpanj 2018. 09:19

bubamara992

Vidim da vas je par imalo problema u prijasnjim trudnocama. Ja sam imala 2 spontana, pa se sada uplasim za svaku najmanju promjenu

Zdravo, 
    Dobrodosla.. Ja se iskreno nadam da ce sve biti dobro.. Svima zelim uredne trudnoce od ❤..
    Samo se treba opustiti.. 

bubamara992
    14. Srpanj 2018. 09:40

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

bubamara992

Zdravo,
    Dobrodosla.. Ja se iskreno nadam da ce sve biti dobro.. Svima zelim uredne trudnoce od ❤..
    Samo se treba opustiti..

Vidim da si iznad pisala da nemas simptome. Ja sam imala uzasne mucnine i bila sam bas grozna, umorna, iscrpljena, i odjednom prestalo prije tri dana. Sad sam super. Pa me interesuje je li nemas od pocetka simptome, ili su i tebi prosli? Vidim da smo tu negdje s trudnocom 😊 a mene malo zabrinulo, kontam rano je da sad prestane sve

Ivana.28
    14. Srpanj 2018. 09:47

bubamara992

bubamara992

Zdravo,
    Samo se treba opustiti..

Vidim da si iznad pisala da nemas simptome. Ja sam imala uzasne mucnine i bila sam bas grozna, umorna, iscrpljena, i odjednom prestalo prije tri dana. Sad sam super. Pa me interesuje je li nemas od pocetka simptome, ili su i tebi prosli? Vidim da smo tu negdje s trudnocom 😊 a mene malo zabrinulo, kontam rano je da sad prestane sve

Na pocetku su me boljele grudi,  cesto mokrenje,  mucnina navecer ,  umorna sam bila stalno .. Bas sam se osjecala trudno 😂
    Sada ..  Tu i tamo me bole grudi ,  ali ne onako jako kao na pocetku .. Jedino me raspolozenje muci .. Cesto se mjenja.. Ali nemam bas nekih simptoma .. 

bubamara992
    14. Srpanj 2018. 09:52

bubamara992

bubamara992

Zdravo,
    Samo se treba opustiti..

Na pocetku su me boljele grudi, cesto mokrenje, mucnina navecer , umorna sam bila stalno .. Bas sam se osjecala trudno 😂
    Sada .. Tu i tamo me bole grudi , ali ne onako jako kao na pocetku .. Jedino me raspolozenje muci .. Cesto se mjenja.. Ali nemam bas nekih simptoma ..

Znaci ipak moze da bude normalno :)) Ja sam na mirovanju do utorka, onda idem na kontrolu, jedva cekam. A samo lezim i imam bas vremena da razmisljam svasta 😂

Dreams
    14. Srpanj 2018. 10:06

Hvala ti puno,potpuno si u pravu ne preostaje ništa drugo nego čekati četvrtak i do tada
    skrenuti misli na nešto drugo i truditi se gledati sve malo pozitivnije. 
    svaka ti čast što tako razmišljaš nakon svojih tužnih iskustava i želim ti
    da ti ova t do kraja prođe u najbolje redu :))
    Ja sam folnu uzimala prije t ali ne baš redovno i na svoju ruku jer sam čitala da
    ne može svakako naštetiti, i sada sam je nastavila piti ali svaki dan pa ću vidjeti što će on 
    reći u čet vezi toga svega. 
    Svakako se nadam da ćemo imati razloga još puno tipkati ovdje :)
    Gledala sam i druge teme ali mi se čine dosta daleko, meni je on na nalaz napisao 13.3. 
    pa sam se onda ubacila ovdje :P 

Bubamara dobrodošla , 
    i mene ti simptomi zbunjuju malo ih ima malo nestanu.
    I također sam doma i slobodna pa razmišljam i previše ali o glupostima, 
    tako da se nadam da su nam t u najboljem redu i da ćemo se ovdje družiti u pozitivi :) 

Ivana.28
    14. Srpanj 2018. 10:09

Najgore je sto imamo previse vremena za razmisljanje,  internet itd... I onda procitamo svasta,  nesto pa se brinemo,  a svaka trudnoca je za sebe i nemora znaciti da ce nama biti ,  kao sto je bilo nekom drugom .. Drago mi je da smo se nasle ovdje i da cemo razmje jivati iskustva i biti jedna uz drugu 😀
    A od kuda ste? 

bubamara992
    14. Srpanj 2018. 10:12

Ja vas citam iz Bosne 😊

Ivana.28
    14. Srpanj 2018. 10:22

Ja sam iz Zagreba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.