1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    03. Srpanj 2018. 19:19

Ma svi ti simptomi i sve sto treba proci je nista za ono sto cemo na krajz dobiti 😊

Beaa
    07. Srpanj 2018. 11:58

Dobar dan drage mame, 
    ja vas čitam otkako sam počela da sumnjam na trudnoću, pa test kad sam odradila, ali sam čekala potvrdu ginekologinje da sam trudna pa da vam se pridružim u ovom lijepom druženju. Mi smo imali zadnjih par dana dramu, jer se beba nije dva puta pokazala na ultrazvuku, Beta nam je bila 350 ali sreća da je dva dana poslije bila 901. Trenutačno nam je 901 omiljeni broj. U ponedjeljak nas je opet naručila ginekologinja na ultrazvuk da opet pokušamo da vidimo našeg malog lopova ili lopovicu :). 
    Sve vas pozdravljam i želim nam svima zdrave trudnoće :)

• slatkica89
    07. Srpanj 2018. 14:52

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Daaa.. Full sam sretna.. Termin mi je 12.02.2019.
    Simptomi:
    Bol u grudima, mucnina svaki dan od 18h hahaha, nekada imam lagane bolove u trbuhu i ledima, ali inace sam odlicno… I daaaa da ne zaboravim mokrenje svakih 20minuta i dalje i budenje bar 2 puta po noci da idem piskiti..
    Sad sve sto preostaje je odmor i nekako docekati ta 4 tj da ponovo vidim svoju ljubav..
    Sretno svima

Kolko su tjedana nemogu se snac 😊 Sretno ❤

12. Srpanj 2018. 07:08

Kako ste curke? Sve ok?

Ivana.28
    12. Srpanj 2018. 16:41

Steta sto vise nikoga nema.. Svi su se preselili u neke druge teme.. 
    Mi smo odlicno .. Danas 9 + 2 .. Cekamo nestrpljivo 31.07.. 
    Kako si ti?

12. Srpanj 2018. 17:42

Danas me bolucka dole negdje svugdje okolo :) sam lezim...
    Napuhana sam uzasno 
    Ja imam pregled 27.7
    Za sada svi nalazi cisti :) 

Dreams
    13. Srpanj 2018. 13:58

Pozdrav svima i čestitke na trudnoći :) 
    Imam pitanje,postavila sam i na drugoj temi pa se negdje nadam odgovoru.
    Zadnja m je bila 6.6. s tim da su mi duži ciklusi ( prethodni 34 dana ) odnos je bio 26.6. 
    Napravila sam nekoliko testova i svi su pozitivni, gin me malo pobrkao što me odmah naručio 
    i rekao da nije siguran jel vidi išta tj jel to to pa me poslao vaditi betu koja iznosi 830. 
    Moje pitanje je odgovara li ta beta ovome gore tj jel to ok ili? 

Ivana.28
    13. Srpanj 2018. 20:38

Za pocetak cestitke na trudnoci..
    Mislim da nemas razloga se brinuti .. Po tome si sada trudna nekih 5 tj. Tako da se strpi koji tj. Pa onda idi na ultrazvuk ,  gdje ces zasigurno vidjeti bebicu.. Samo se opusti i nemoj se nervirat 😘

Dreams
    13. Srpanj 2018. 21:41

Eii hvala ti na odg :) danas smo se nakon bete čuli telefonom pa je rekao da dođem u čet na uzv... Bojim se da je to opet prerano. Ma sva sam u nekom strahu, još me danas grudi potpuno prestale bolit a do sad bile užas... Ali ajde previše strahujem valjda, trebam pozitivnije malo gledati... Hvala ti još jednom.               Ti si 9 tj, kako se osjećaš? 

vivi
    14. Srpanj 2018. 05:09

Pozdrav svima, 
    Da li je netko imao ovakvu situaciju?
    Bila sam u cetvrtak na pregledu i doktorica je rekla kako misli da nesto nije uredu jer plod titra... Dakle nisu otkucaj srca nego titranje. Inače je 6 tjedana+1 dan. Tjedan dana prije sam bila kod svog ginekologa u domu zdravlja koji nije nista vidio dok su tu u poliklinici kojoj sam i sada bila isti taj dan vidjeli da ima zumanjcana vrećica no tad je bilo tek 5 tjedan i rekla je dr da je to sve uredu. Doktorica je rekla da daje 4 dana da se plod 'oporavi' ukoliko ne, moram najvjerojatnije prekinuti trudnoću. Psihicki se grozno osjecam i neznam vise sto misliti. Zanima me da li su kome isto tako bilo pa je ipak kasnije sve stimalo ili se nemam puno cemu nadati? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.