Ja nisam imala nikakve simptome dok nisam uradila test, cim sam vidjela pozitivan pocele odma mucnine 😂 al bukvalno taj dan. Ja kontala umisljam
Ja nisam imala nikakve simptome dok nisam uradila test, cim sam vidjela pozitivan pocele odma mucnine 😂 al bukvalno taj dan. Ja kontala umisljam
ahahaha😂🤣 ja sam imala mucninu jedan dan, dok nisam osla na komplikacije radila sam u kaficu i jutarnju smjenu provedem na kafe aparatu i kak sam prvu kavu napravila tako sam otrcala u wc i uzasno mi se dizao zeludac al nisam povracala vjv nisam imala sta 😂😂 i tu je sefica dosla i poslala me na komplikacije, meni jos bolje 🤣🤣
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Js sam imala par sedmica mucnine. Samo sam jednu noc povracala, probudila me u noci mucnina. Al jesam tu vece vecara jaja. Izgleda teska mi bila. Mislim da ih nikad vise u zivotu necu moci jest 😭
Ne razumijem to komplikacije.. kako mislis poslala te na komplikacije?
Ja sam naručena u 15...nadam se samo da će sve biti kako treba. Koliko vidim svi se budimo ranom zorom po novom haha, bar ćemo se naviknuti onda haha ei da upravo sam opet jela
Ja sam uvijek govorila ne bi sebi dopustila da se puno udebljam u trudnoci, kao moze se kontrolisat. Ali sad tek vidim kakva je ustvari situacija. Da mi je ko rekao da cu ustat u 2 po noci da jedem, ne bi mu vjerovala nikad 😂
Ja sam uvijek govorila ne bi sebi dopustila da se puno udebljam u trudnoci, kao moze se kontrolisat. Ali sad tek vidim kakva je ustvari situacija. Da mi je ko rekao da cu ustat u 2 po noci da jedem, ne bi mu vjerovala nikad 😂
Istina ahahhahahaha😂😂 komplikacije su ti kada radis, pa ostanes trudna pa te doktr salje na bolovanje (komplikacije) zbog nesposobnosti za rad, ali dobijes normalnu placu (ili nesto manje) svaki mjesec i vodis se i dalje kao zaposlena osoba :)
Dreams i ja se nadam da ce nam svima biti sve kako treba 😊😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Meni je ostalo jela od rucka,ali meni se jede sataraš i znaci dragi je u pola 10 otisao u plodine i kupio sve sto je potrebno da si ga napravim 😂 i sad se evo kuha 😂😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ahaa, bolovanje :D nisam skontala
Jooj sataras volim najvise na svijetu, al sigurno ni njega ne bi mogla jest. Nista ne mogu sto volim. Cudno skroz 😂
Dobroo jutroo, ovo za sataraš mi je odlično ja sam ga pravila prošli tjedan, obožavam ga. Bubamara meni evo dns prvi dan da mi kava nije bila gušt a inače ne mogu bez te prve.. Ali i bolje onu popodne sam izbacila kad sam saznala za t. Ni ne fali mi. Ostalo mi još ništa nije bilo da ne bi, mada mislim da ću ja tek doći u tu fazu.
Sortiraj odgovore
Najstariji