Ajme koliko poruka kao da me nije bilo pet dana a ne od jutros , ali neka.. Ja sam na pregledu bila prošli čet i po njegovom 5 + 1 ali nije bio siguran vidi li što mada nije bilo šanse da sam toliko trudna nego mi je O bila kasnije. Naručio me sad za čet a beta je u perak bila malo preko 800 kao što sam već i pisala. Što se gladi tiće puno više obroka jedem ali po manje jer se nekako brzo zasitim...doslovno nakon juhe moram napravit pauzu pa onda dalje.. A kad me uhvati glad onda mi bude kao blaga mučnina ali stv minimalno da osjetim.
Što se tice piškenja više sam na wcu neg u krevetu po danu još ne toliko ali nocuuu
Što se tice piškenja više sam na wcu neg u krevetupo danu još ne toliko ali nocuuu
Moguce da je zacece bilo kasnije,tako je i meni moja rekla na zadnjem pregledu jer oni racunaju od prvog dana zadnje menstruacije i tu fulaju za nekih tjedan dana, ne sekiraj se sto se nije vidjelo nista, na iducem pregledu ces znati vise 😊 tako i meni moja doktr racuna od zadnje menstruacije (2.6), a ja i dragi odnose imali za vrijeme zadnje ovulacije (16.6) i tu bi trebala biti sa danasnjim danom oko 4-5tjedana, a ne po njihovom 6+2, no vidjet cemo u cetvrtak sta kaze, a test sam pravila 4.7 i plus se stvorio u sekundi debel kao kuca!!😊
ma ja komotno mogu presjedit na wcu 24 sata 😂 a i jedem nesto non stop, najvise slatko😂😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Bok cure! Evo da vam se i ja pridruzim. Danas sam 6+4, a u srijedu idem na drugi uzv. Na prvom sam bila prosli tj i tada je dr vidio gv i žv te eo. Jedva cekam sad drugi uzv...
Sto se tice simptoma, mene najvise pogada umor, svaki dan popodne odspavam, a navecer idem full rano spavati, nekad vec u 21h zaspem :-D
Glad, tako tako, nije neka pretjerana, premda mi sad zbog ljeta najvise pase voce pa njega najvise tamanim...
Preko dana idem cesce na wc, ali za sada po noci jos ne idem, ni mucnina za sada nemam...nadam se da ih necu ni imati :-D
38+6
Dobrodosle nove cure 😊😊
Kod mene simptomi variraju, par dana imam sve sto ste navele, pa onda nestanu. Jedino sto sam iz dana u dan sve vise gladna 😂
BlackInBlack i ja sam cijeli prosli tjedan isla spavat oko 21sat i probudim se pet puta tokom noci da idem piskit, i secer na kraju probudim se u pol 7 ujutro i ne mogu spavat cijeli dan do 21sat navecer 😂😂😂 sad vec dva dana hvala Bogu spavam duze 😁😊
Dreams tu smo onda 😊 ajme ti isto ides na pregled u cetvrtaak? I jaaa,onda cu biti 6+5 (po njihovom) 😊😊
Bubamara992 pozdraaav i tebi draga 😊 znam kako ti je, ja sam jucer bila za sve, a danas jedino sto sam napravila je skuhala rucak, nista mi se neda danas 🤔🤔 i danas sam na wc-u svaka pola sata 😂😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Snoopyiicaa daa i ja u čet ajme ovo za spavanje kao da si mene opisala zaspim u 22 probudim se u 6 7 i nema šanse više,prije toga još wc u par navrata haha odmornaaa al zato predvečer već ne znam za sebe haha...
I ja se ujutro prije 6 budim..nikad nisam tako. Uvijek duze spavam. Ovo je bas drugo stanje 😄
Dreams ja sam u 9 ujutro naručenaa😊😊
Bubamara992 istina, dobro kažu da je drugo stanje 😂😂😂😂
Zapravo prije nego sto sam napravila test posumljala sam na trudnocu iz tog razloga sto sam bila budna vec u pola 7, i sto sam imala na stomaku ogroman pristic (inace ga nikad nisam imala na stomaku, cesto ih je bilo na licu, ali vise ih nema), iako ne znam zasto ali kad sam ugledala taj pristic prvo mi je bilo na pameti "ajme da nisam trudna" 😂😂😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji