1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubamara992
    15. Srpanj 2018. 13:45

I nevezano za ovo, jos me muci sto se cesto osjecam kao da imam povisenu temperaturu, bas ono ruzno u glavi nekako. Stalno mjerim, al normalna je. Jel se jos neko tako osjeca?

Ivana.28
    15. Srpanj 2018. 13:54

I ja imam cesto osjecaaj da imam temperaturu,  a kad izmjerim nemam  .. Tako da je i to valjda normalno . 

bubamara992
    15. Srpanj 2018. 14:23

Jest normalno sigurno..samo sto me bas muci to. Osjecam se bolesno. Al hajde, pregurat ce se :D

Ivana.28
    15. Srpanj 2018. 14:30

Ma sve ce to proci .. Samo neka beba vude dobro,  a za ostalo lako. , 😀

Dreams
    15. Srpanj 2018. 14:45

Znači ja to mogu tek očekivati  ma proći će to sve

bubamara992
    15. Srpanj 2018. 15:12

Dreams, valjda te zaobidje :D
    Meni je drago sto su mi mucnine ovako brzo prosle, nadam se da ce i ovo. I onda cu samo da uzivam 😊😊

Dreams
    15. Srpanj 2018. 19:14

Ta moja poruka dosta zakasnila, valjda mi net bio ugašen, odnosila se još na odnose s mužem.. .što se temperature tiće i ja imam često taj osjećaj ali u pravilu ne prelazi 36,7

Dreams
    16. Srpanj 2018. 08:13

Kako ste danas?  :) Kada imate idući pregled? 

bubamara992
    16. Srpanj 2018. 08:59

Ja upravo htjela da pisem, da vas pitam imate li napadaje gladi? Ja sam sinoc u 2 morala ustat da jedem. Od jutros 2 puta jela..bukvalno mi se zeludac grci od gladi 😭
    Nisam nikako spavala i ne znam kako cu ovaj dan prezivit 😂😂 Sutra mi je kontrola i toliko su mi osjecanja pomijesana, u trenutku sam uzbudjena i presretna, vec u drugom neke ruznije misli..
    Kako ste vi?

Ivana.28
    16. Srpanj 2018. 09:19

Ja nemogu reci da jedem puno vise nego inace ... Pregled imam tek 31.7 u 12 tj .. I nikako docekat ..
    Bila sam na pregledu sa 8.tj zadnji puta.. Tako da tih 4 tj. Mi je kao vjecnost ,  ali ok .. Bude proslo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.