I nevezano za ovo, jos me muci sto se cesto osjecam kao da imam povisenu temperaturu, bas ono ruzno u glavi nekako. Stalno mjerim, al normalna je. Jel se jos neko tako osjeca?
I ja imam cesto osjecaaj da imam temperaturu, a kad izmjerim nemam .. Tako da je i to valjda normalno .
Jest normalno sigurno..samo sto me bas muci to. Osjecam se bolesno. Al hajde, pregurat ce se :D
Ma sve ce to proci .. Samo neka beba vude dobro, a za ostalo lako. , 😀
Dreams, valjda te zaobidje :D
Meni je drago sto su mi mucnine ovako brzo prosle, nadam se da ce i ovo. I onda cu samo da uzivam 😊😊
Ta moja poruka dosta zakasnila, valjda mi net bio ugašen, odnosila se još na odnose s mužem.. .što se temperature tiće i ja imam često taj osjećaj ali u pravilu ne prelazi 36,7
Ja upravo htjela da pisem, da vas pitam imate li napadaje gladi? Ja sam sinoc u 2 morala ustat da jedem. Od jutros 2 puta jela..bukvalno mi se zeludac grci od gladi 😭
Nisam nikako spavala i ne znam kako cu ovaj dan prezivit 😂😂 Sutra mi je kontrola i toliko su mi osjecanja pomijesana, u trenutku sam uzbudjena i presretna, vec u drugom neke ruznije misli..
Kako ste vi?
Ja nemogu reci da jedem puno vise nego inace ... Pregled imam tek 31.7 u 12 tj .. I nikako docekat ..
Bila sam na pregledu sa 8.tj zadnji puta.. Tako da tih 4 tj. Mi je kao vjecnost , ali ok .. Bude proslo
Sortiraj odgovore
Najstariji