1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Redhead
    02. Srpanj 2018. 21:56
    Mi bili danas :) sutra krv, urin, transfuzija :)
    Mi bili danas :) sutra krv, urin, transfuzija :)

02. Srpanj 2018. 22:34

Ivana.28
    03. Srpanj 2018. 10:54

Hej curke.. 
    Ja danas u 13h imam pregled i toliko sam nestrpljiva da Vam to ne mogu opisati .. 
    Javim se kako je proslo i saljem Vam slikicu naravno 😄 drzite fige 😍

03. Srpanj 2018. 12:21

Ja gotova, nista puno ne znam, beba za sada ok, za 10 dana brisevi za koje molim Boga da budu cisti

b-b-k
    03. Srpanj 2018. 13:18

Bok cure
    Evo ja danas imala pregled za sada se vidi gestacijska ali bez definiranog ploda, danas mi je 5+4. 
    10.7. Imam opet ultrazvuk i nadam se da ce se onda vidjeti.
    Sretno svima koje imaju pregled danas 😊

• BackInBlack
    03. Srpanj 2018. 16:17

Bok cure!
    Evo da vam se i ja pridruzim...nakon ivf ostala sam trudna....vadila sam betu i pozitivna je...prema zadnjoj m trudna sam 4+5 a 11.7 su me narucili u bolnici na prvi uzv...do tad odmaram i cekam da vidim sto ce mi reci...danas ujutro mi je krv krenula na nos i nakon 5 min se smirilo....jel koja od vas ima takvih problema? Od simptoma imam povremene glavobolje, bolne grudi, povremeno leda i tu i tamo kakvo probadanje u trbuhu, i naravno jako sam umorna...samo bi spavala...u dogovoru s ginekologom pocela sam koristiti elevit prenatal....

38+6

Ivana.28
    03. Srpanj 2018. 17:55
    Evo nas.. 😍 pravilno se razvijamo.  Pregled tek 31.7 .. Treba to docekat hahahah
    Evo nas.. 😍 pravilno se razvijamo.  Pregled tek 31.7 .. Treba to docekat hahahah

Redhead
    03. Srpanj 2018. 17:59

Aaa kako lijepee vijestiii? 
    Jel ti rekla kad je termin?
    Meni kontrola za 4 tj. Izdrzat cemo nekako :*
    Simptomi: glavobolje svaka dva dana nenormalne, glad svakih pola sata al pomalo, jutarnje neko cudno povracanje nezaobilazno i umor kakav do sad nisam imala a radila po 12-13 sati 😂

Ivana.28
    03. Srpanj 2018. 18:23

Daaa.. Full sam sretna.. Termin mi je 12.02.2019. 
    Simptomi:
    Bol u grudima,  mucnina svaki dan od 18h hahaha,  nekada imam lagane bolove u trbuhu i ledima,  ali inace sam odlicno... I daaaa da ne zaboravim mokrenje svakih 20minuta i dalje i budenje bar 2 puta po noci da idem piskiti..
    Sad sve sto preostaje je odmor i nekako docekati ta 4 tj da ponovo vidim svoju ljubav.. 
    Sretno svima

Redhead
    03. Srpanj 2018. 18:52

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Daaa.. Full sam sretna.. Termin mi je 12.02.2019.
    Simptomi:
    Bol u grudima, mucnina svaki dan od 18h hahaha, nekada imam lagane bolove u trbuhu i ledima, ali inace sam odlicno… I daaaa da ne zaboravim mokrenje svakih 20minuta i dalje i budenje bar 2 puta po noci da idem piskiti..
    Sad sve sto preostaje je odmor i nekako docekati ta 4 tj da ponovo vidim svoju ljubav..
    Sretno svima

10 dana razlike smo hahaha. 
    I mene grudi ubijaju, ali mokriti idem kao i prije trudnocr

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.