Hej curke..
Ja danas u 13h imam pregled i toliko sam nestrpljiva da Vam to ne mogu opisati ..
Javim se kako je proslo i saljem Vam slikicu naravno 😄 drzite fige 😍
Ja gotova, nista puno ne znam, beba za sada ok, za 10 dana brisevi za koje molim Boga da budu cisti
Bok cure
Evo ja danas imala pregled za sada se vidi gestacijska ali bez definiranog ploda, danas mi je 5+4.
10.7. Imam opet ultrazvuk i nadam se da ce se onda vidjeti.
Sretno svima koje imaju pregled danas 😊
Bok cure!
Evo da vam se i ja pridruzim...nakon ivf ostala sam trudna....vadila sam betu i pozitivna je...prema zadnjoj m trudna sam 4+5 a 11.7 su me narucili u bolnici na prvi uzv...do tad odmaram i cekam da vidim sto ce mi reci...danas ujutro mi je krv krenula na nos i nakon 5 min se smirilo....jel koja od vas ima takvih problema? Od simptoma imam povremene glavobolje, bolne grudi, povremeno leda i tu i tamo kakvo probadanje u trbuhu, i naravno jako sam umorna...samo bi spavala...u dogovoru s ginekologom pocela sam koristiti elevit prenatal....
38+6
Aaa kako lijepee vijestiii?
Jel ti rekla kad je termin?
Meni kontrola za 4 tj. Izdrzat cemo nekako :*
Simptomi: glavobolje svaka dva dana nenormalne, glad svakih pola sata al pomalo, jutarnje neko cudno povracanje nezaobilazno i umor kakav do sad nisam imala a radila po 12-13 sati 😂
Daaa.. Full sam sretna.. Termin mi je 12.02.2019.
Simptomi:
Bol u grudima, mucnina svaki dan od 18h hahaha, nekada imam lagane bolove u trbuhu i ledima, ali inace sam odlicno... I daaaa da ne zaboravim mokrenje svakih 20minuta i dalje i budenje bar 2 puta po noci da idem piskiti..
Sad sve sto preostaje je odmor i nekako docekati ta 4 tj da ponovo vidim svoju ljubav..
Sretno svima
Daaa.. Full sam sretna.. Termin mi je 12.02.2019.
Simptomi:
Bol u grudima, mucnina svaki dan od 18h hahaha, nekada imam lagane bolove u trbuhu i ledima, ali inace sam odlicno… I daaaa da ne zaboravim mokrenje svakih 20minuta i dalje i budenje bar 2 puta po noci da idem piskiti..
Sad sve sto preostaje je odmor i nekako docekati ta 4 tj da ponovo vidim svoju ljubav..
Sretno svima
10 dana razlike smo hahaha.
I mene grudi ubijaju, ali mokriti idem kao i prije trudnocr
Sortiraj odgovore
Najstariji