Ja idem svakih 10-14 dana na kontrole, zbog trombofilije i rizicne trudnoce, i jedva docekam
Vjerzjem ti..
I ja imam rizicnu trudnocu i bas sam ostl u soku kad mi je rekla vidimo se za 4 tj.. Ali sam si kupila fetal doppler , pa hvala Bogu mogu sama poslusati otkucaje srca.. To je full smiri jel cujem bebicu ..
Cure trebam pomoc..
Od kad sam trudnoca hormoni mi divlaju na naj jace.. Kao i svima vama vjerojatno, ali to lose utjece na moje ukucane.. Mislim ja znam da nekad pretjerujem i da se ne ponasam bas najbolje, ali si nemogu pomoc..
Nemamo neznam kakvih problema.. Tj. Nemamo nikakvih problema.. Moj muz je osoba koju volim najvise na svijetu, ali jednoatavno se znam svadati s njim bzvz jel mi je puklo zapravo iz cista mira, a stvarno nije kriv i ja sam svijesna toga, ali nazalost tek dan kasnije meni postane jasno da sam u krivu ..
Ovo je sad postalo pre cesto i jednoatavno neznam kako pomoc samoj sebi .. Sve sto on kaze, napravi .. Zeli mi udovoljiti.. Mene nazivcira i jednostavno mi ne pase.. Znam da mu je tesko i meni je, ali ja ne znam kako iskontrolirat sebe i svoje hormone..
Vjerujem da je do hormona , jel prije trudnoce nije bilo tako.. Dali je vama tako i sta da radim?
Jao curke ja se ovdje moram umijesat 😂😂
Sta drugo reci nego moli ga za razumijevanje. Ja se da svojim nikad nisam posvadala,7 godina smo skupa. Sad mi je kriv za sve,placem ako me krivo pogleda,onda placem jer mi je zao ako sam mu nesto ruzno rekla,onda placem jer placem 😂😂😂
Ne zove se dzaba drugo stanje.
Promjene raspolozenja su ceste,muz samo treba bit razuman,i navuknut da je za sve kriv 😂
Nadam se da ste sve dobro,evo nakon svih komplikacija,mi smo lagano presli u drugo tromjesecje 🎉🎉🎉
I dalje mirujem,al sve za 😇
💞💞💞
Iskreno moj suprug stvarno ima strpljenja i razuman je . samo je meni extremno zao sto ga tolko mucim, a ne mogu si pomoc.. Evo jucer je bio savrsen dan.. Nisam mogla biti bolja🤣🤣 sav je jadan zbunjen , ali sve on to odradi za pohvalu .. Nadam se da ce to brzo proci i da bude sve ok .. Maximalno se pokusavam kontrolirati i nastavit cu tako .. Mozda uspijem🤣😊
Iskreno moj suprug stvarno ima strpljenja i razuman je . samo je meni extremno zao sto ga tolko mucim, a ne mogu si pomoc.. Evo jucer je bio savrsen dan.. Nisam mogla biti bolja🤣🤣 sav je jadan zbunjen , ali sve on to odradi za pohvalu .. Nadam se da ce to brzo proci i da bude sve ok .. Maximalno se pokusavam kontrolirati i nastavit cu tako .. Mozda uspijem🤣😊
Moj takoder,em radi do 17 sati svaki dan,i kad dode kuci opet ponekad skuha,cisti,jer ja sve sto ne mogu njemu ostavim,neda mi ni da si natocim vode,al opet mi je kriv,jednostavno jake promjene raspolozenja. Al proc ce i to. Mi imamo veliku misiju,da donesemo zivot na ovaj svijet,i zato se moramo pazit.
Blazeno drugo stanje 😄😄😄😄
Sto se tice temperature ja je imam cijelo vrijeme 37.3, a muzeva, nisam bas mila i draga, ali ni priblizno kao vi :) no, mi imamo tesku obiteljsku situaciju i iscrpljeni smo psihicki oboje.
Kak vi s bolovima i pritiscima? Je vise ne znam jel.normalno da osjecam kao grc stalno dole il je to sto sam se stvarno preforsirala u zadnja dva tjedna.
Ne boli me strasno, ne mogu uopce rec da je bol, samo nelagoda.
Mene tu i tamo zna boljet.. Ali bas to sto kazes , nije bol nego nelagoda.. I to ako se preforsiram .. Na pocetku trudnoce sam imala bolove kao menstrualne pa mi je doktorica dala uteogestan i od tada tih bolova nema..
I ja koliko sam se informisala ti bolovi su normalni i bitno je da nisu jaki il ne daj boze praceni krvarenjem..posto ih i ja imam stalno. Par dana sam imala jace bolove zbog toga me doktorica stavila na mirovanje i dala progesteron depo
Pozdrav drage😊 evo da vam se i ja pridruzim😊 zarucnik je trenutno na poslu pa sjedim, gledam tv i pijem kavu😊
Kako ste? Odakle ste? Koliko dugo ste trudne? :)) Ja sam danas 6+2 😊 bila sam na pregledu sa 5+3 i vidjela se samo gv 8mm, ni žv se nije vidjela :( a na prvom pregledu sa 4+5 se navodno vidjela i gv i žv :O ili je ona to nesto krivo vidjela, idemo na pregled 20.tog pa se nadamo da ce se vise vidjeti 😊😊 citam da vas ima par dama koje su imale ili imaju grceve ili bolove tipa menstrualne, meni je isto tako bile do prije par sana, sada sve manje i manje 😊 jel piskite tokom nocii? Ja se budim po tri puta 😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji