Pozdrav drage cure,
ja sam se odlučila ponovno prijaviti (bila aktivna prije 2 godine).
Trudna sam 5+5, u utorak mi pregled.
Imam kćer koja će sad napuniti 2 godine.
Mučnine na najjače..s prvom sam ih dobila u 7.tt.
Nisam sad čitala zaostatke, ali otvorit ću grupu pod imenom ZIMSKE BEBE I MAME 2019. pa se pridružite :)
Pojma nemam kolko nas ima, kad su termini pa ćemo to tamo

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure imam pitanje..
Luda sam .. Prijavila sam komplikacije , na bolovanju sam.. Radim inace na ugovor i istice mi sutra i javili su mi da mi nece produziti ugovor jel sam trudna 😮
Dali neko ima iskustva s time..? Kako sada dalje sa bolovanjem, zdrastvenim, jel moram na burzu ili sta sad da radim..

Cure imam pitanje..
Luda sam .. Prijavila sam komplikacije , na bolovanju sam.. Radim inace na ugovor i istice mi sutra i javili su mi da mi nece produziti ugovor jel sam trudna 😮
Dali neko ima iskustva s time..? Kako sada dalje sa bolovanjem, zdrastvenim, jel moram na burzu ili sta sad da radim..
Zao mi je 🙁 Probaj pitati na temi Zimske bebe, tamo nas je puno vise i sigurno ce ti netko prije pomoci.

Luka ❤
Cure, jeste dobro danas?
Bila sam na zimske bebe , ali tamo su sve zenice koju su puno duze trudne od nas pa... Nekako mi je draze ovdje... Sve smo tu negdje i imamo iste teme ..

Pozdrav drage cure,
ja sam se odlučila ponovno prijaviti (bila aktivna prije 2 godine).
Trudna sam 5+5, u utorak mi pregled.
Imam kćer koja će sad napuniti 2 godine.
Mučnine na najjače..s prvom sam ih dobila u 7.tt.
Nisam sad čitala zaostatke, ali otvorit ću grupu pod imenom ZIMSKE BEBE I MAME 2019. pa se pridružite :)
Pojma nemam kolko nas ima, kad su termini pa ćemo to tamo
Imas vec temu zimske bebe 2018, tu smo i mi iz 2019 😁😁😁 na zalost ne moze se preimenovat,al zima je zima 😊😊😊
Cure imam pitanje..

Ja sam danas ok, cice mi smetaju za spavanje i tak :)
Planirate kud na more? Mi ljetujemo u kampu, kad je jako vjetrovizo odemo na bazem u sklopu kampa, sva ta cesta pisanja i javni wci me ove godine bas plase...
Cure imam pitanje..
Bok ja sam u jesenskim bebama al za to sta te zanima imas temu komplikacije u trudnoći ptonađi je i tamo ces naci odgovor ima puno cura/zena koje muci isti problem i mislim da su im tamo dale odg kuda dalje 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hej cure, koliko nas sutra ima pregled? Meni stigli nalazi od trombofilije... sutra ih nosim doktorici.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji