Pozdrav drage cure,
ja sam se odlučila ponovno prijaviti (bila aktivna prije 2 godine).
Trudna sam 5+5, u utorak mi pregled.
Imam kćer koja će sad napuniti 2 godine.
Mučnine na najjače..s prvom sam ih dobila u 7.tt.
Nisam sad čitala zaostatke, ali otvorit ću grupu pod imenom ZIMSKE BEBE I MAME 2019. pa se pridružite :)
Pojma nemam kolko nas ima, kad su termini pa ćemo to tamo
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cure imam pitanje..
Luda sam .. Prijavila sam komplikacije , na bolovanju sam.. Radim inace na ugovor i istice mi sutra i javili su mi da mi nece produziti ugovor jel sam trudna 😮
Dali neko ima iskustva s time..? Kako sada dalje sa bolovanjem, zdrastvenim, jel moram na burzu ili sta sad da radim..
Cure imam pitanje..
Luda sam .. Prijavila sam komplikacije , na bolovanju sam.. Radim inace na ugovor i istice mi sutra i javili su mi da mi nece produziti ugovor jel sam trudna 😮
Dali neko ima iskustva s time..? Kako sada dalje sa bolovanjem, zdrastvenim, jel moram na burzu ili sta sad da radim..
Zao mi je 🙁 Probaj pitati na temi Zimske bebe, tamo nas je puno vise i sigurno ce ti netko prije pomoci.
Luka ❤
Cure, jeste dobro danas?
Bila sam na zimske bebe , ali tamo su sve zenice koju su puno duze trudne od nas pa... Nekako mi je draze ovdje... Sve smo tu negdje i imamo iste teme ..
Pozdrav drage cure,
ja sam se odlučila ponovno prijaviti (bila aktivna prije 2 godine).
Trudna sam 5+5, u utorak mi pregled.
Imam kćer koja će sad napuniti 2 godine.
Mučnine na najjače..s prvom sam ih dobila u 7.tt.
Nisam sad čitala zaostatke, ali otvorit ću grupu pod imenom ZIMSKE BEBE I MAME 2019. pa se pridružite :)
Pojma nemam kolko nas ima, kad su termini pa ćemo to tamo
Imas vec temu zimske bebe 2018, tu smo i mi iz 2019 😁😁😁 na zalost ne moze se preimenovat,al zima je zima 😊😊😊
Cure imam pitanje..
Ja sam danas ok, cice mi smetaju za spavanje i tak :)
Planirate kud na more? Mi ljetujemo u kampu, kad je jako vjetrovizo odemo na bazem u sklopu kampa, sva ta cesta pisanja i javni wci me ove godine bas plase...
Cure imam pitanje..
Bok ja sam u jesenskim bebama al za to sta te zanima imas temu komplikacije u trudnoći ptonađi je i tamo ces naci odgovor ima puno cura/zena koje muci isti problem i mislim da su im tamo dale odg kuda dalje 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hej cure, koliko nas sutra ima pregled? Meni stigli nalazi od trombofilije... sutra ih nosim doktorici.
Sortiraj odgovore
Najstariji