1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    29. Lipanj 2018. 14:06

Pozdrav drage cure, 
    ja sam se odlučila ponovno prijaviti (bila aktivna prije 2 godine).
    Trudna sam 5+5, u utorak mi pregled. 
    Imam kćer koja će sad napuniti 2 godine.
    Mučnine na najjače..s prvom sam ih dobila u 7.tt.
    Nisam sad čitala zaostatke, ali otvorit ću grupu pod imenom ZIMSKE BEBE I MAME 2019. pa se pridružite :)
    Pojma nemam kolko nas ima, kad su termini pa ćemo to tamo

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Ivana.28
    29. Lipanj 2018. 16:45

Cure imam pitanje..
    Luda sam .. Prijavila sam komplikacije ,  na bolovanju sam.. Radim inace na ugovor i istice mi sutra i javili su mi da mi nece produziti ugovor jel sam trudna 😮 
    Dali neko ima iskustva s time..? Kako sada dalje sa bolovanjem,  zdrastvenim,  jel moram na burzu ili sta sad da radim.. 

30. Lipanj 2018. 07:05

Ne znam, najbolje zovi neku slusbu i pitaj

AllieH
    30. Lipanj 2018. 08:12

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Cure imam pitanje..
    Luda sam .. Prijavila sam komplikacije , na bolovanju sam.. Radim inace na ugovor i istice mi sutra i javili su mi da mi nece produziti ugovor jel sam trudna 😮
    Dali neko ima iskustva s time..? Kako sada dalje sa bolovanjem, zdrastvenim, jel moram na burzu ili sta sad da radim..

Zao mi je 🙁 Probaj pitati na temi Zimske bebe, tamo nas je puno vise i sigurno ce ti netko prije pomoci. 

Luka ❤

Ivana.28
    01. Srpanj 2018. 13:09

Cure,  jeste dobro danas? 
    Bila sam na zimske bebe  ,  ali tamo su sve zenice koju su puno duze trudne od nas pa... Nekako mi je draze ovdje... Sve smo tu negdje i imamo iste teme ..

Blaza26
    01. Srpanj 2018. 13:26

zabica25

Pozdrav drage cure,
    ja sam se odlučila ponovno prijaviti (bila aktivna prije 2 godine).
    Trudna sam 5+5, u utorak mi pregled.
    Imam kćer koja će sad napuniti 2 godine.
    Mučnine na najjače..s prvom sam ih dobila u 7.tt.
    Nisam sad čitala zaostatke, ali otvorit ću grupu pod imenom ZIMSKE BEBE I MAME 2019. pa se pridružite :)
    Pojma nemam kolko nas ima, kad su termini pa ćemo to tamo

Imas vec temu zimske bebe 2018, tu smo i mi iz 2019 😁😁😁 na zalost ne moze se preimenovat,al zima je zima 😊😊😊

Cure imam pitanje..
    Luda sam .. Prijavila sam komplikacije , na bolovanju sam.. Radim inace na ugovor i istice mi sutra i javili su mi da mi nece produziti ugovor jel sam trudna 😮
    Dali neko ima iskustva s time..? Kako sada dalje sa bolovanjem, zdrastvenim, jel moram na burzu ili sta sad da radim..

01. Srpanj 2018. 18:58

Ja sam danas ok, cice mi smetaju za spavanje i tak :)
    Planirate kud na more? Mi ljetujemo u kampu, kad je jako vjetrovizo odemo na bazem u sklopu kampa, sva ta cesta pisanja i javni wci me ove godine bas plase...

01. Srpanj 2018. 18:59

Naravno i bazen je losa alternativa...

Nas_bebac
    01. Srpanj 2018. 21:28

Cure imam pitanje..

Bok ja sam u jesenskim bebama al za to sta te zanima imas temu komplikacije u trudnoći ptonađi je i tamo ces naci odgovor ima puno cura/zena koje muci isti problem i mislim da su im tamo dale odg kuda dalje 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

02. Srpanj 2018. 18:48

Hej cure, koliko nas sutra ima pregled? Meni stigli nalazi od trombofilije... sutra ih nosim doktorici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.